Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gavau ir as savo pirmaji siuntinuka bigsmile.gif
Tik beda, kad visgi per didelis megztukas verysad.gif Teks siusti atgal.
Atsakyti
koks megztukas? Kokį dydį ėmėt? žiūriu dažnai megztiniai per dideli būna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 13 rugsėjo 2010 - 16:19
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 13, 16:19)
koks megztukas? Kokį dydį ėmėt? žiūriu dažnai megztiniai per dideli būna g.gif

Si emiau. Buvo belikes 8 dydis, bet turbut ir 4 tiktu, jeigu gamintu toki. Labai smagus, bet kai skestu, tikrai nepasilksiu verysad.gif
Atsakyti
nu nebent jūs daaaug smulkesnė už modelį, tai suprantu kad skęstat, bet tas modelis 10 dydį užsidėjusi, ir atrodo labai normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2010 09 13, 18:21)
Si emiau. Buvo belikes 8 dydis, bet turbut ir 4 tiktu, jeigu gamintu toki. Labai smagus, bet kai skestu, tikrai nepasilksiu  verysad.gif

Aš, kiek suprantu, jisai turi būti truputį padidintas g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 13, 17:23)
nu nebent jūs daaaug smulkesnė už modelį, tai suprantu kad skęstat, bet tas modelis 10 dydį užsidėjusi, ir atrodo labai normaliai.

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 13, 17:26)
Aš, kiek suprantu, jisai turi būti truputį padidintas g.gif  rolleyes.gif

Tikrai ryskiai didokas, neatrodo normaliai g.gif Gerai bent kad grazinti galima, nereikes sandeliuoti, nes pardavineti sudetinga butu, vistik kaina nemaza.
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2010 09 13, 18:33)
Tikrai ryskiai didokas, neatrodo normaliai  g.gif  Gerai bent kad grazinti galima, nereikes sandeliuoti, nes pardavineti sudetinga butu, vistik kaina nemaza.

Idekit foto pasirodyti kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
laputa o tai jūs smulkesnė už modelį esat? Aš dar nesu prašovusi imdama tokį pat dydį kokį modelis dėvi. Kažkaip labai keista, kaip taip gali būti.
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 09 13, 17:36)
Idekit foto pasirodyti kaip atrodo  mirksiukas.gif

Dedu:
user posted image
Foto nelabai kokybiska gavosi, na bet dydis matysis rolleyes.gif
O dirzas tai gaunasi klubu placiausioj vietoj doh.gif
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 13, 17:41)
laputa o tai jūs smulkesnė už modelį esat? Aš dar nesu prašovusi imdama tokį pat dydį kokį modelis dėvi. Kažkaip labai keista, kaip taip gali būti.

Na smulkesne turbut.. As 87-70-89, ugis 164, o modelis aukstesne tikrai, ir jei tolygios proporcijos, tai nelabai suprasi jos stambumo. Galetu ju paciu matmenis rasyti, tikrai aiskiau butu rolleyes.gif

Kiek anksciau siunciausi per tarpininkes, tai visko pasitaikydavo.. Ir pamazintu, ir padidintu rubeliu, o dar kai daug skirtingu firmu, tai tikrai negali buti vienos lenteles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 13 rugsėjo 2010 - 18:12
Dedu suknutes realia nuotrauka, nelabai kokybiska, bet fotoaparato ekranas luzes, todel negaliu nieko nustatyt ir pakeist. Na bet spalva mazdaug matos smile.gif

user posted image

Kvarbatkos apatines uzsilenkusios, tik po to pamaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2010 09 13, 18:52)
Kiek anksciau siunciausi per tarpininkes, tai visko pasitaikydavo.. Ir pamazintu, ir padidintu rubeliu, o dar kai daug skirtingu firmu, tai tikrai negali buti vienos lenteles  g.gif

na taip, dėl to, kad jūs žema, tai čia visa esmė matyt. Šiaip aš ne dydžiu lentele vadovaujuosi, o tuo ką matau ant modelio, nes prie daugelio rūbų yra parašyta kokį būtent dydį dėvi modelis.
O šiaip tas megztinis tikrai neatrodo didelis schmoll.gif
Atsakyti