Aciu

Gavau ir as savo pirmaji siuntinuka
Tik beda, kad visgi per didelis megztukas
Teks siusti atgal.

Tik beda, kad visgi per didelis megztukas

koks megztukas? Kokį dydį ėmėt? žiūriu dažnai megztiniai per dideli būna

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 13, 16:19)
Si emiau. Buvo belikes 8 dydis, bet turbut ir 4 tiktu, jeigu gamintu toki. Labai smagus, bet kai skestu, tikrai nepasilksiu

nu nebent jūs daaaug smulkesnė už modelį, tai suprantu kad skęstat, bet tas modelis 10 dydį užsidėjusi, ir atrodo labai normaliai.
QUOTE(Laputa @ 2010 09 13, 18:21)
Si emiau. Buvo belikes 8 dydis, bet turbut ir 4 tiktu, jeigu gamintu toki. Labai smagus, bet kai skestu, tikrai nepasilksiu 

Aš, kiek suprantu, jisai turi būti truputį padidintas

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 13, 17:23)
nu nebent jūs daaaug smulkesnė už modelį, tai suprantu kad skęstat, bet tas modelis 10 dydį užsidėjusi, ir atrodo labai normaliai.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 13, 17:26)
Tikrai ryskiai didokas, neatrodo normaliai

QUOTE(Laputa @ 2010 09 13, 18:33)
Tikrai ryskiai didokas, neatrodo normaliai
Gerai bent kad grazinti galima, nereikes sandeliuoti, nes pardavineti sudetinga butu, vistik kaina nemaza.

Idekit foto pasirodyti kaip atrodo

laputa o tai jūs smulkesnė už modelį esat? Aš dar nesu prašovusi imdama tokį pat dydį kokį modelis dėvi. Kažkaip labai keista, kaip taip gali būti.
QUOTE(Sypsena @ 2010 09 13, 17:36)
Dedu:

Foto nelabai kokybiska gavosi, na bet dydis matysis

O dirzas tai gaunasi klubu placiausioj vietoj

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 13, 17:41)
laputa o tai jūs smulkesnė už modelį esat? Aš dar nesu prašovusi imdama tokį pat dydį kokį modelis dėvi. Kažkaip labai keista, kaip taip gali būti.
Na smulkesne turbut.. As 87-70-89, ugis 164, o modelis aukstesne tikrai, ir jei tolygios proporcijos, tai nelabai suprasi jos stambumo. Galetu ju paciu matmenis rasyti, tikrai aiskiau butu

Kiek anksciau siunciausi per tarpininkes, tai visko pasitaikydavo.. Ir pamazintu, ir padidintu rubeliu, o dar kai daug skirtingu firmu, tai tikrai negali buti vienos lenteles

QUOTE(Laputa @ 2010 09 13, 18:52)
Kiek anksciau siunciausi per tarpininkes, tai visko pasitaikydavo.. Ir pamazintu, ir padidintu rubeliu, o dar kai daug skirtingu firmu, tai tikrai negali buti vienos lenteles 

na taip, dėl to, kad jūs žema, tai čia visa esmė matyt. Šiaip aš ne dydžiu lentele vadovaujuosi, o tuo ką matau ant modelio, nes prie daugelio rūbų yra parašyta kokį būtent dydį dėvi modelis.
O šiaip tas megztinis tikrai neatrodo didelis