Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 14, 18:59)
o kaip suknelė? ax.gif

nu didoka ta suknelė ax.gif bet su diržu gal ir nieko. Bet aš išvis mąstau ar man jos tikrai reikėjo doh.gif biggrin.gif
įdomu galima grąžinti su bet kokiu maišeliu? nes jų kažkaip perdrėskiau unsure.gif

įmetu suknelę, kad kitos žinotų apie ką kalbu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 14 rugsėjo 2010 - 19:08
QUOTE(Tylene @ 2010 09 14, 20:06)
nu didoka ta suknelė  ax.gif  bet su diržu gal ir nieko. Bet aš išvis mąstau ar man jos tikrai reikėjo  doh.gif  biggrin.gif 
įdomu galima grąžinti su bet kokiu maišeliu? nes jų kažkaip perdrėskiau unsure.gif

aš ir maišiuką suplėšiau, ir lygiai taip pat abejoju dėl mėlynosios biggrin.gif Bet ką žinau, paprasta , sueis manau kasdien. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 14, 19:07)
aš ir maišiuką suplėšiau, ir lygiai taip pat abejoju dėl mėlynosios biggrin.gif  Bet ką žinau, paprasta , sueis manau kasdien. g.gif

nu tau kasdienai sueis, o man kur dėt tokią lotuliukas.gif nebent spintoj gulės, o už tuos 55 svarus galėčiau ką nors nešiojamo pasiimt unsure.gif
Atsakyti
jau koks grazus megztinis, Tylene bigsmile.gif labai smalsu, kaip atrodo gyvai smile.gif ir suknele grazi, galetum pasirodyt kaip atrodo ant Taves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2010 09 14, 19:13)
jau koks grazus megztinis, Tylene  bigsmile.gif labai smalsu, kaip atrodo gyvai smile.gif ir suknele grazi, galetum pasirodyt kaip atrodo ant Taves  blush2.gif

galėčiau, bet kad veidrodžio nebeturiu didelio, tai nėra kaip nusitokinti. Pati nemoku nustatyti fotiko, o vyras užsiėmęs savo darbais-nežais su manim biggrin.gif

nu gal pabandysiu, pastačius veidrodį ant žemės biggrin.gif
Atsakyti
aha pasistenki kaip nors, laukiam labai bigsmile.gif
Atsakyti
As noreciau Tylenes megstinio nuorodos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 09 14, 19:32)
As noreciau Tylenes megstinio nuorodos bigsmile.gif

prašom nuorodą 4u.gif
megztukas
Papildyta:
QUOTE(Feline @ 2010 09 14, 19:21)
aha pasistenki kaip nors, laukiam labai  bigsmile.gif

einu miegot jau, tai išimu visai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 14 rugsėjo 2010 - 20:17
Tas megztalas tikrai vertas nuodemes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2010 09 14, 19:44)
Tas megztalas tikrai vertas nuodemes  bigsmile.gif

ačiū, tik čia foto spalvas išblukino, realiai labai gražios spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 09 14, 19:45)
ačiū, tik čia foto spalvas išblukino, realiai labai gražios spalvos ax.gif

mm, kaip gaila, kad gyvai nepamaciau unsure.gif
Tikiu, kad wub.gif
Atsakyti
Tylenes megztalas grazus rolleyes.gif Puikiausioji, o Tu ka pirkai? Pasirodyk bigsmile.gif
Atsakyti