Įkraunama...
Įkraunama...

Gimda, gimdos kaklelis

Mano gimda irgi uzlinkusi.
Planavom lygiai metus, paskutini menesi pavyko, kai pabandziau butent "shuniuko poza" ir pagulejima paskui ant pilvo 4u.gif

Iki tol visa planavima buvo daugiausia misionieriaus poza, o paskui gulejimas ant nugaros, pasikishus pagalvele ir pakejus kojas. Jausdavau, kad toks gulejimas man netinka, nes sperma visvien ishbegdavo.
O kai pabandziau ant pilvo, tai beveik neishbegdavo 4u.gif

Nezinau, ka ir manyti, bet manau, kad tai padejo.

Man gydytoja irgi tai parekomendavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lambada: 11 vasario 2005 - 19:37
As taip pat turiu uzsilenkusia gimda, tik nezinau ar tai yra tikroji nepastojimo priezastis g.gif
Bet jeigu taip yra tai sianakt "suniuko poza" ta problema turi buti isapresta blush2.gif
Atsakyti
Pas mane irgi gimda yra stipriai užlinkusi į nugaros pusę.Pastojau be problemų,tik kad abu kartus persileidau,bet dėl genetinių problemų.O ar pastojimui tai turi įtakos,taip ir nerandu vieningos nuomonės-kiek gydytojų,tiek nuomonių.Bet pavyzdį imsiu iš Lambados-su vyru mylėsiuos šuniuko poza... blush2.gif
Atsakyti
Pas mane itgi užlinkus. Bet išbandėm jau visokias pozas. Rezultatų - 0. Bet turiu ir kitų nepastojimo problemų, manau. verysad.gif
Atsakyti
PAs mane irgi uzlinkusi, sako jei mergaites pradeda mamos anksciau sodinti, tai uzlinksta...NA nezinau kiek teisybes. Pernai labai del to pergyvenau, maniau negaliu pastoti del to, gydytoja irgi visokias pozas patarinedavo, ant pilvo gulint pvz...smile.gif MAn atrodo mums padejo atsipalaidavimas ir negalvojimas, nes kai pastojau, tikrai buvau isitikinus, kad bet kada bet si menesi tai neimanoma, o pasirode atvirksciai!!! Visoms didziausios sekmes, kuo geriausi norai ir linkejimai.
Atsakyti
Dalia,o po kelių bandymų mėnesių tu pastojai?
Atsakyti
Tiesa, man pirmą katrą pastoti po 3 mėn. bandymo nesukliudė užlinkusi gimda. gaila, kad tas kartas buvo nesėkmingas cry.gif
Atsakyti
Pas mane irgi uzlinkusi gimda ax.gif Bet pastojau labai greitai ir pagimdyti vaikui jokiu kliuciu nebuvo schmoll.gif Tik va gydytoja sake nepatartina deti spirales verysad.gif
Atsakyti
O gal kas žinote ką nors apie balno formos gimdą. g.gif
Atsakyti
Dabar galiu pasakyti, kad tikrai galima pastoti ir su ta ,,uzlinkusia" gimda. Beje, kiek skaičiau, tokią ,,vertybę" turi tik 6 procentai moterų. Aš negalėjau pastoti 11 metų. Ir kokių tik pozų nebandžiau, stimuliacijų, procedūrų, chirurginių intervencijų nepatyriau. Niekas nepadėjo. Beje, su antru vyru apie 1,5 metų irgi nepastojau. Bet jau visiškai nieko nebesigydžiau. Na, pagalvojau, jau taip lemta man. Visiškai į gydymą nusispjoviau. ...ir pastojau.
Aš nesu gydytoja, todėl kiekvienos moters priežasčių variacijos, manau, gali būti skirtingos. Pati padariau išvadą, kad svarbu ,,nespausti" savęs psicologiškai. Tai veikia kaip blokatorius. Turėkit viltį - ji būtina!
Atsakyti
QUOTE(Saka @ 2005 04 14, 21:16)
O gal kas žinote ką nors apie balno formos gimdą.  g.gif

Balno formos gimda yra pas Mia,pas mane,tik pas mane anksčiau buvo "gimda su pertvara"o dabar po mikrochirurginės operacijos gavosi balno
Ir dar keletą merginų žinau su balno formos gimda,jos sekmingai pastojo ir dabar sūpuoja savo leliukus
Šiaip sako gali būti sunkiau išnešioti iki pabaigos,jei tas balnas gana nemažas
Atsakyti
Ačiū, paiduke. Taip gydytoja ir sakė-pastojimui neturėtų trukdyti. O jei kai nestuke.gif skirs daugiau gulimo režimo, man tiks biggrin.gif
Atsakyti