Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakutės

Gydytoja man israse naudoti zvakutes Klion-D 10 dienu..Taciau taip ir nesupratau nuo ko.. g.gif Kazka minejo,jog sumazejo geruju bakteriju,kas buna nesciosioms..

Po ju naudojimo sekancia diena gausios isskyros..Ar taip turi buti? blink.gif
Atsakyti

Jums tepinėlyje rado gardnerelas.Tai sąlyginai patogeninės bakterijos,kurių padaugėja sumažėjus gerųjų(laktobacilų).Gardnerelos sukelia makšties uždegimą,kuris ir gydomas Clion-D žvakutėmis.
Atsakyti
Labai prasau patarimo! Praejo 9 savaites po gimdymo, paemus tepineli diagnoze buvo vaginosis ir gydytoja prirase arilin zvakuciu, 6 zvakutes. Perskaiciau informaciniam lapelyje, kad vartojant zvakutes reikia nusitraukti ir ispilti piena, o gydytoja sake, kad poveikio pienui nebus. Tai kaip man elgtis, as visai pasimetus!
Atsakyti

Arilin žvakutės veikia tik vietiškai.Į kraują rezorbuojasi toks menkas kiekis vaistų,kad jie kūdikio neveikia.Be to,amerikiečiai leidžia maitinti,net kai moteris geria šias tabletes.Taigi gydykitės ir nesijaudindama maitinkite.
Atsakyti
Laba diena,
buvau profilaktiskam pasitikrinimui pas savo ginekologe, tai po tepinelio tyrimo skyre sias kapsules - viena ir dar viena po 5 dienu...........taciau pasiskaiciau, jog ju negalima vartoti zindant, o mes - nors jau ir dideles - dar lepinames pries miegelius pienu:geda2: Ar nepakenks sis vaistas? o gal galiu ji pakeisti kuo kitu?
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazule2: 09 balandžio 2005 - 12:05
Sveiki,
Maitinant kūdikį, geriau vartoti vietines žvakutes, kaip antai, Polygynax N.6 ar Lomexin N.1 600.
Pagarbiai
Gyd. ginekologė Reda Žiobakienė
Atsakyti
Gerb. gydytoja,
Ar galima naudoti šias žvakutes nuo pienligės maitinant kūdikį krūtimi?
nadoju CLOTRIMAZOLIO 100mg žvakutes? Labai ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Taip. Šias žvakutes naudoti galima.
Su pagarba-R. Matulionytė
Atsakyti
Laba diena, šiandien buvau pas savo ginekologę, nes turėjau šiokių tokių nusiskundimų. Tepinėlyje buvo rasta daug leukocitų ir grybelis. Nuo grybelio gydytoja paskyrė Lomexin žvakučių. O nuo uždegimo Polyginax žvakučių. Norėjau jūsų paklausti kiek Polyginax žvakučių reikia sunaudoti? Ar kiekvienam atvejui yra skiriami skirtingi kiekiai? Dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
"Poligynax" skiriamas esant mišriai infekcijai.Naudojama nuo 6 iki 12 žvakučių. Tiksliau turėjo pasakyti gydytoja.
Atsakyti
Laba diena,


Diclofenac -ratiopharm 50 zvakuciu informaciniam lapely parasyta, kad jas naudojant Nedideliais kiekiais ir trumpai galima zindyti ir jokio blogo poveikio kudikiui nera. Norejau paklausti, kas yra jau didelis kiekis ir ilgas laikas (tarkim po 1-2 zvakutes per diena savaite laiko, cia jau daug ? Zvakutes naudoju po gimdymo siuliu skausmui malsinti.
O gal is viso negalima ju naudoti zindant ?

Dekoju uz atsakyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 26 rugsėjo 2005 - 17:12
Žindant šias žvakutes naudoti galima. Po 2 žvakutes per dieną galite naudoti tiek, kiek reikės.
Atsakyti