Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakutės

Laba diena, geriu vaistus nuo uždegimo ir gardnerelų, ir naudoju žvakutes, ar galėtų mane nuo jų pykinti, erzinti kvapai? Nes kvapams pasidariau ypač jautri, o valgyti irgi ne bet ką galiu, daug kas kelia šleikštulį, ryte atsikeliu su tokiu salstelėjusiu skoniu burnoj, kad nors imk ir vemk blush2.gif .Naudoju macmimor, ir trichopolį.Ačiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)22: 03 spalio 2005 - 14:55
Iš tiesų "Trichopol"is daugeliui sukelia tokį pašalinį poveikį.
Atsakyti
laba diena, norėjau Jūsų paklausti, man buvo uždegimas buvo rastos gardnerelos, gėriau antibiotikus naudojau žvakutes, dabar padarė pakartotiną tepinėlį rado piengrybį, turėsiu 3 dienas naudoti žvakutes lomexin,jas sunaudojus ar galima bus iš kart po to santykiauti, nes Ovuliacija turėtų būti sekmadienį ar nepakenks šios žvakutės ovuliacijai, ar galima bandyt pastot, ar palaukt sekančio tepinėlio g.gif , jį turėsiu kartoti sunaudojus žvakutes po 4-5 dienų. Ar tas piengrybis labai baisus dalykas g.gif .Ačiu labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)22: 25 spalio 2005 - 15:17
Galite bandyti pastoti.
Daugelio sveikų moterų makšyje randamas grybelis, tačiau jis būna neaktyvus. Gydyti reikia tada, kai jis suaktyvėja ir pasireiškia makšties uždegimo požymiai - stiprus niežulys, gausios "varškinės" išskyros.
Atsakyti
jau gavau atsakymą, dėl piengrybio, ačiu Jums labai, labai mane nuraminot, bet gydytoja man liepė sunaudot tas tris žvakutes, nors jokių požymių nejaučiu, nei niežulio, nei varškinių išskyrų, bet trubūt kad nepakenks šių žvakučių naudojimas.

Širdingai Jums dėkoju.
Atsakyti
Tikrai nepakenks.
Atsakyti
Labadiena.Norejau daktares paklausti ar galima polygynax zvakutes vartoti per menesiniu cikla?
Atsakyti
paprastai žvakutės per mėnesines nenaudojamos, nebent kraujavimas jau labai negausus.
Atsakyti
Laba diena,

... jau maždaug pusę metų kartojasi grybelis. Bet jis "išlenda" tik apie 10 dienų prieš mėnesines. Taip tęsiasi maždaug pusę metų. Gydytoja patarė vartoti "Mycomax", taip aš ir darau, bet negi visa laika turėsiu jį vartoti? Vaistininkė patarė stiprinti imunitetą, sako gal nuo to kartojasi? Patarkite. Dėkui.
Atsakyti
Dažnai kartojantis grybeliniam makšties uždegimui ištiesų skiriamas gydymas gan ilgomis schemomis, kaip, turbūt, ir paskyrė Jūsų gydytoja. Tačiau kartu būtina taikyti ir kitas priemones - stiprinti imunitetą, keisti higieninius įpročius( nenaudoti jokių šarminių ploviklių, dezodoruojančių medžiagų, įklotų, apatinius rūbus plauti tik neutraliais skalbikliais), nenešioti labai aptemptų, sintetinių drabužių.
Atsakyti
laba diena
naudoju macmiror vaginalines zvakutes nes ginekologe rado pienliges bakteriju...jau sunaudojau 5 ir prasidejo menesines. Ar testi naudojima ar nutraukti? Visam gydymo kursui nustyta suvartoti 8 zvakutes.
aciu
Atsakyti
Jei mėnesinės labai negausios, tęsti galite, tačiau jei kraujavimas pakankamai gausus, žvakučių nebesidėkite.
Atsakyti