QUOTE(inezzza @ 2010 09 15, 10:17)
oi, merginos, koks gyvenimas neteisingas....mūsų šeimą šiandien vėl aplankė mirties giltinė - mus paliko vyro močiutė
vyro 30 metų jubiliejus taip ir liks nepaminėtas, o ruošėmės jau jam...galvojom, kad pradėsim gyventi iš naujo

vyro 30 metų jubiliejus taip ir liks nepaminėtas, o ruošėmės jau jam...galvojom, kad pradėsim gyventi iš naujo

Užuojauta Tau ir Tavo vyrui... Bet taip jau yra sutvarkytas pasaulis, kad gyvename ir mirštame... Normalu, kai išeina, kad ir labai mylimas, bet garbingo amžiaus žmogus. Užaugino vaikus, anūkus, galbūt pamatė proanūkius ir iškeliavo... Neteisybė, kai užgęsta mažyčiai spindulėliai

Močiutė saugos tavo Angeliuką. Paseks pasakėlę, pabučiuos ir perduos nuo tavęs labų dienų

----------------------------
Aš vis pamirštu Žydrutę su džiaugsmeliu pasveikinti

------------------------------------
O čia siaubas-baubas

Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2010 09 14, 11:46)
šiandien man turėjo prasidėt vaiko priežiūros atostogos
vis pasižadu nesigręžiot atgal ir vis nepajėgiu.... 

Ši diena man buvo viena sunkiausių per šiuos mėnesius. labai spaudė širdį, kai žinojau, kad TURĖJAU išeiti auginti vaikelio, o turiu kulniuoti į darbą. Bet ta diena atejo-praėjo ir dabar jau visai neblogai. Prieš porą dienų susitikau kolegę, kuri kitame skyriuje dirba... Ji manes taip džiaugsmingai klausia - "Kur vaikus padėjai?". Sugebėjau neapsiverkusi pasakyti, jog vienas darželyje, o kitas kapinėse...
*Ermita*, mačiau, jog rašai, kad vaikelio norėtum... Manau, kad reikėtų pabandyti... Būtum šauni mamytė. O amžius nėra riba. Jeigu nebandysi dabar, tai vėliau graušies, jog nepabandei...
---------------
Renciau*, rašei, jog galvoji apie savo išbraukimą iš potencialių mamyčių sąrašo... Neskubėk dar savęs nurašyti. Mano draugės draugė (dabar ji bus mano kaimynė) turi berniuką. Labai norėjo antro vaikelio. Pastojo, gydytojai nustatė, kad mergytė su rimta genetine liga. Nėštumą nutraukė... Po kiek laiko vėl pastojo - vėl analogiška padėtis - mergytė su ta pačia liga. Nėštumą vėl nutraukė. Gydytojai sakė, kad nėra šansų susilaukti sveikos mergytės. Alia ligą paveldėtų visos mergytės. Tačiau toji šeima bandė vėl - REZULTATAS - SVEIKUTĖ MERGYTĖ.