Įkraunama...
Įkraunama...

Balto angelo sparno paliestos

QUOTE(inezzza @ 2010 09 15, 10:17)
oi, merginos, koks gyvenimas neteisingas....mūsų šeimą šiandien vėl aplankė mirties giltinė - mus paliko vyro močiutė  cray.gif

vyro 30 metų jubiliejus taip ir liks nepaminėtas, o ruošėmės jau jam...galvojom, kad pradėsim gyventi iš naujo sad.gif

Užuojauta Tau ir Tavo vyrui... Bet taip jau yra sutvarkytas pasaulis, kad gyvename ir mirštame... Normalu, kai išeina, kad ir labai mylimas, bet garbingo amžiaus žmogus. Užaugino vaikus, anūkus, galbūt pamatė proanūkius ir iškeliavo... Neteisybė, kai užgęsta mažyčiai spindulėliai verysad.gif ...

Močiutė saugos tavo Angeliuką. Paseks pasakėlę, pabučiuos ir perduos nuo tavęs labų dienų wub.gif
----------------------------
Aš vis pamirštu Žydrutę su džiaugsmeliu pasveikinti wub.gif . Didžiausi, nuoširdžiausi TAU sveikinimai wub.gif 4u.gif

------------------------------------

O čia siaubas-baubas doh.gif http://www.delfi.lt/...u.d?id=36537047
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2010 09 14, 11:46)
šiandien man turėjo prasidėt vaiko priežiūros atostogos  cray.gif vis pasižadu nesigręžiot atgal ir vis nepajėgiu....  doh.gif

Ši diena man buvo viena sunkiausių per šiuos mėnesius. labai spaudė širdį, kai žinojau, kad TURĖJAU išeiti auginti vaikelio, o turiu kulniuoti į darbą. Bet ta diena atejo-praėjo ir dabar jau visai neblogai. Prieš porą dienų susitikau kolegę, kuri kitame skyriuje dirba... Ji manes taip džiaugsmingai klausia - "Kur vaikus padėjai?". Sugebėjau neapsiverkusi pasakyti, jog vienas darželyje, o kitas kapinėse...

*Ermita*, mačiau, jog rašai, kad vaikelio norėtum... Manau, kad reikėtų pabandyti... Būtum šauni mamytė. O amžius nėra riba. Jeigu nebandysi dabar, tai vėliau graušies, jog nepabandei...

---------------
Renciau*, rašei, jog galvoji apie savo išbraukimą iš potencialių mamyčių sąrašo... Neskubėk dar savęs nurašyti. Mano draugės draugė (dabar ji bus mano kaimynė) turi berniuką. Labai norėjo antro vaikelio. Pastojo, gydytojai nustatė, kad mergytė su rimta genetine liga. Nėštumą nutraukė... Po kiek laiko vėl pastojo - vėl analogiška padėtis - mergytė su ta pačia liga. Nėštumą vėl nutraukė. Gydytojai sakė, kad nėra šansų susilaukti sveikos mergytės. Alia ligą paveldėtų visos mergytės. Tačiau toji šeima bandė vėl - REZULTATAS - SVEIKUTĖ MERGYTĖ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 15 rugsėjo 2010 - 10:08
Sveikutes 4u.gif
Baisiausi nekalbadieniai, depresadieniai man... Rugsejis ziaurus, skaudus ir visoks koks negailestingas man...
inezzza, uzuojauta tavo seimai...

Kumpiene wub.gif ,kaip grazu wub.gif

matai lairam as jau 3 cp. turejau verysad.gif ir jei db. viskas butu buve gerai tai jau is daktaro buciau gavus tikrai griezta NE nes sukitu nestumu gali kilti problemu su isnesiojimu verysad.gif ir beto labai jau didele baime nuvaziavus pasitikrinti isgirsti sorry vel turit yda verysad.gif

o man kokios zinokit pasekmes nuo spinalines narkozes verysad.gif siaubas vaistus saujom geriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 09 15, 11:34)
Labukas 4u.gif

Kumpiene  wub.gif ,kaip grazu wub.gif

matai lairam as jau 3 cp. turejau verysad.gif ir jei db. viskas butu buve gerai tai jau is daktaro buciau gavus tikrai griezta NE nes sukitu nestumu gali kilti problemu su isnesiojimu  verysad.gif ir beto labai jau didele baime nuvaziavus pasitikrinti  isgirsti  sorry vel turit yda verysad.gif

o man kokios zinokit pasekmes nuo spinalines narkozes verysad.gif siaubas vaistus saujom geriu verysad.gif

sveikos, visos 4u.gif
o kokios tos pasekmės? nes aš ir galvoju, kad kai kurie negalavimai gali būt susiję su narkoze, o aš ją gavau maksimalią ir spinalinę ir intraveninę dar...
Atsakyti
man tai labai nugara sakuda ,pilva ,pusle,oi kiek vargo su slapinimusi buvo,db. jau po biski geriau,tai is kart akys sviesesnes,as labai didele gavau man net rankos buvo nutirpe net nenoriu prisiminti fui kaip nemalonu buvo verysad.gif

Zydrute didziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencius*: 15 rugsėjo 2010 - 10:58
Sveikos

Oficialiai isirasom i sergancius... tempa 37,8 ir niekaip nenumusu doh.gif buvom pas gydytoja tai biskeli rausva gerklyte... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 09 15, 10:59)
Sveikos

Oficialiai isirasom i sergancius... tempa 37,8 ir niekaip nenumusu  doh.gif buvom pas gydytoja tai biskeli rausva gerklyte... doh.gif

sveikit 4u.gif
Atsakyti
man iš kart po gimdymo rankos buvo kaip marmurinės , nagai pamėlynavę, kaip kokio lavono...neįsivaizduoju, kaip veidas atrodė... tikriausiai dėl poveikio širdžiai... geriau jau tada iš kart ir būtų viskas baigęsi.....
o dabar tie depresadieniai, ašaradieniai, naktiniai košmarai ir klyksmai.... ir ....
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 09 15, 12:16)

Zinai... gal pasirodysiu as kaip visiska k.... bet tavo vietoj... jei neturi brangaus zmogaus... ir manau kad nebus jo... susirasciau koki vienadieni nuotyki... bandyciau pastot... ir atsirastu dziaugsmelis namie... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 09 15, 11:16)
man iš kart po gimdymo rankos buvo kaip marmurinės , nagai pamėlynavę, kaip kokio lavono...neįsivaizduoju, kaip veidas atrodė... tikriausiai dėl poveikio širdžiai... geriau jau tada iš kart ir būtų viskas baigęsi.....
o dabar tie depresadieniai, ašaradieniai, naktiniai košmarai ir klyksmai.... ir ....

nesakyk taip 4u.gif bus dar ir tavo sirdyje sviesiu dieneliu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti