sveikos, Mamytes

mazai cia besiburianciu, bet vis del to parasysiu, gal atgaivinsim sia temele

mano dukryte jau metus laiko lanko lopselinuku grupe. pradejom lankyti aisku su didziuliu erimu (galbut mama labiau

), bet uzbaigem su didziausiom sypsenom ir laime

adaptavimosi periodas buvo ganetinai lengvas, beveik be asaru, o uz tai turbut turiu dekoti butent aukletojoms p. Halinai ir p. Jankai

ir beabejo padejejai p. Teresai

argi gali buti geresnis ivertinimas, kai vaikas sako, as jas taip myliu, o jos myli mane

siandien paskutine oficiali metu diena darzelyje, o mazoji net negalvoja nelankyt, siandien su didziausia sypsena keliavo, o kai pasakiau, kad vasara nelankys darzelio, tai ji man iskat "Mama, lankysiu!"
apie maista irgi tik geriausi atsiliepimai. Dukryte pradejo labai noriai valgyt, ko namuose niekad nedare. visada pasakoja, ka valge tam tikra diena, ir visada sako, kad darzelyje labai skaniai gamina.
dar man labai patinka tai, kad lauke visos gruper buna kartu. mazieji mokosi is didesniu, didesni mokosi priziureti mazesnius. be to, maziukai susipazista su visom aukletojom, todel einant is lopselinuku grupes i darzelinukus tikiuosi nebus bedu, nes dukryte jau pazista visas aukletojas.
tiek siandien mano pastebejimu, siam darzeliui atiduodu 10balu ir net nekyla minciu, kad gali buti geriau, nes didziausia pliusa siai istaigai "uzdejo" dukryte