Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Švedijoje

Laba,turiu cia toki galvos skausma.Laukiuosi,keturi men.Planuose iseiti dekretiniu atostogu ir vaziuoti i Svedija gimdyt.Nes ten tetis,ir su juo manau bus drasiau.Juolab,kad man pirmas bandymas:)Pagal mano paskaiciavimus,tenai tureciau buti 7.5 men. Kazkaip neramu i nezinia vaziuot...Nors tetis jau 10 metu ten ir ramina,kad viskas pas juos gerai.Bet gal yra lietuvaiciu mamu,kurios galetu aiskiau nusviesti perspektyvas,kurios manes laukia.Buciau labai dekinga.
Atsakyti
labutis,turiu klausymeli g.gif gal kuri esat gimdziusios svedijoje,as esu jau 28sav nestuke.gif ir ten gyvenu,tai noretusi kanors daugiau suzinoti apie sios salies gyditojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Modesta 22 @ 2010 08 28, 17:32)
labutis,turiu klausymeli  g.gif  gal kuri esat gimdziusios svedijoje,as esu jau 28sav  nestuke.gif  ir ten gyvenu,tai noretusi kanors daugiau suzinoti apie sios salies gyditojus  ax.gif

labas, gal as jau paveluotai, nes nezinau ar tu dar laukiesi ar jau turi leliuka, bet gimdziau savo pirma vaikuti Svedijoj, ir antrojo tas pats laukia)).
Atsakyti
O gal atsirado dar mamyciu kurios gimde svedijoje? ir daugiau galit papasakoti apie tai? kaip ten kas? pati laukiuosi 16sav ir gimdysiu svedijoje todel labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytė @ 2013 08 17, 17:38)
O gal atsirado dar mamyciu kurios gimde svedijoje? ir daugiau galit papasakoti apie tai? kaip ten kas? pati laukiuosi 16sav ir gimdysiu svedijoje todel labai idomu smile.gif

Ir man butu idomu suzinot 4u.gif
Atsakyti