Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

QUOTE(Forget @ 2011 02 07, 13:28)
Vargšas vyras... nu rimtai. Trankytis po miestą ir rinki širdutes  doh.gif  prisigerčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jauti .. vyrukas galvotu kad ieskai sirdeliu jo pasleptu ir alpsti nuo staigmenos.. o tu kabake pyli jau antra valanda lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 07, 13:21)
aišku gali būti. kai šoki šoki, įjungi šviesą-o jis knarkia. staigmenaaa.arba jis dirba, tu ateini ir imi šokti. tave išveža žmonės baltais chalatais. staigmenaaaa. ir tt.

lotuliukas.gif Tave isveza zmones su chalatais, o darbe vyrai visi laimingi.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 02 07, 15:30)
lotuliukas.gif Tave isveza zmones su chalatais, o darbe vyrai visi laimingi....  biggrin.gif

išskyrus surūgusį teisėtąjį vyrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 14:29)
Jauti .. vyrukas galvotu kad ieskai sirdeliu jo pasleptu ir alpsti nuo staigmenos.. o tu kabake pyli jau antra valanda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Na mergaites romantiskos, energijos kaip pas spenielius. Prisiziurejo panasiu klipu

Eros Ramazzotti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 vasario 2011 - 13:36
QUOTE(Moonte @ 2011 02 07, 13:34)
Na mergaites romantiskos, energijos kaip pas spenielius. Prisiziurejo panasiu klipu

Eros Ramazzotti

neatidaro man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 14:35)
neatidaro man  ax.gif

Dabar turetu mirksiukas.gif
Atsakyti
As siandiena padariau "staigmena" vyrui mano suo sudauze jo kaljana biggrin.gif

man piz.diec unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 02 07, 13:37)
Dabar turetu  mirksiukas.gif

Nu va va,tiksliai biggrin.gif
nu tiek to sutikciau su viena salyga,kad salia tu laiskeliu dar uzbegimas i bara po cierka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu linksmiau kad butu biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 07, 14:29)
Jauti .. vyrukas galvotu kad ieskai sirdeliu jo pasleptu ir alpsti nuo staigmenos.. o tu kabake pyli jau antra valanda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Taip taip, jau radau tas tavo širdeles, dabar pertraukėlę darau lotuliukas.gif "kavos" lotuliukas.gif o paskui....kažkokiu būdu atšliaušiu, bus ir tau staigmena wub.gif wub.gif ....

QUOTE(alisia31 @ 2011 02 07, 14:30)
lotuliukas.gif Tave isveza zmones su chalatais, o darbe vyrai visi laimingi....  biggrin.gif

lotuliukas.gif ir vyrui teisėtam staigmena, ramiai savaitėlę kitą, galės vienas pagyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 02 07, 13:38)

man piz.diec unsure.gif

oij negerai.. staigiai pridegi zvakiu,sirdeliu prilipdai,gal nematys lotuliukas.gif pati nuoga,putose visa.. suni slepk aisku irgi,del viso pikto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2011 02 07, 14:38)

man piz.diec unsure.gif

Pasinaudok proga, pasisiulyk visokiais jo pageidaujamais budais atlyginti jam padaryta moraline zala ... flirt.gif
Atsakyti
iki galo nedabegtum, jei vyras su fantazija, pusiaukelej jau pasiliktum su cerkele ilgesniam laikui unsure.gif
Atsakyti