Sveiki kaip tik vaziuosiu i Lietuva menesio pabaigoje , reiks butinai jusu knyga nusipirkt. As planuoju zindyti kiek bus imanoma. Nors pas mus dekretines yra 6 men bet bandysim ziuresim gal negrysiu i darba, arba tada reiks ir misynuku ir krutine maitinti. Labai tikiuosi , kad pavyks mums

.
Mano klausymas butu toks. Zinau, kad , kai zindo moterys speneliai buna ir trukineja ir kraujuoja ir siaip labai jautrus buna. Bet ar duoda itakos tame kokie speneliai buvo pries nestuma? Tarkim pavydziui mano speneliai niekad nebuvo jautrus. Retai galedavau pajaust kazka net jei jie liecias kur nors ar ir per menesines. Bet as , kai pastojau man jie taip skaudejo stipriai kokia 4 menesius , kad net verkdavau atsisedus. Nejau man jie taip sujautret galejo? O siuo metu as esu 27 savaites nescia. man jie pradejo ne tai , kad slapuot, bet, kad varvet jei tik prisilieciu. O poto tas priespienis isdziuna ir jie tikrai tada ganetinai skausmingi vel patampa. Irgi ar manot , kad jei priespienio nemazai turiu reiskia , kad turesiu nemazai pienuko? mano mama tai pienuko neturejo man, tai del to as labai pergyvenu. Plius tikrai nenoreciau nutraukt zindymo tik del speneliu skausmo, bet kiek girdejau , kad moterys tikrai kankinosi labai kaikurios. Tai noreciau pasiruosti tada viskuo kas geriausia . Turiu omeny kremukus ir masaziukus , kad tik galeciau maitint savo suneli kuo ilgiau
Zinau, kad cia turbut begalo sumaliau, bet siuo metu viskas makaluojas galvoj. Tiek daug klausymu vis, o laikelio jau netiek daug liko