Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

ziuresiu kaip jausiuos ryte.. bet siaip tikriausiai nieekip nezymesiu, paliksiu kaip bus smile.gif juk jokios reiksmes vis tiek neturi jau..
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2010 08 31, 17:59)
Sveikos merginos  4u.gif user posted image

Pradejai gerti duphaston? g.gif
Atsakyti
Labutis mergytes, as irgi si menesi planuoju leliu wub.gif matuoju BT nuo ciklo pradzios, visada pasiskaitau kaip jums sekasi ir nusprendziau pati prisijungti prie jusu blush2.gif priimsit?

Siuo metu man 5DPO ir temperatura siryt buvo 36,9. Ryt is ryto imesiu visa grafikeli.

Zanetito, lauksiu ryt tavo rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2010 08 31, 19:48)
o as bijau, kad busiu kazkur persalus..

Nu kas gi cia pasidare g.gif gal pamirkyk kojas siltam vandenuke 4u.gif

QUOTE(Iete @ 2010 08 31, 19:59)
Tiesa, dar grafikelis

Grafikelis tai grazus bigsmile.gif
Lauksim rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 08 31, 20:44)
Labutis mergytes, as irgi si menesi planuoju leliu  wub.gif  matuoju BT nuo ciklo pradzios, visada pasiskaitau kaip jums sekasi ir nusprendziau pati prisijungti prie jusu  blush2.gif  priimsit?

Siuo metu man 5DPO ir temperatura siryt buvo 36,9. Ryt is ryto imesiu visa grafikeli.

Zanetito, lauksiu ryt tavo rezultatu  mirksiukas.gif

sveika prisijungus, lauksiu grafikelio
Iete grazus grafikas
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Nu snd jau kaip dribau taip dribau doh.gif Gal sakau vis tik anksciau O buvo ir dabar mm arteja unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 08 31, 20:51)
Labas vakarelis  4u.gif
Nu snd jau kaip dribau taip dribau  doh.gif  Gal sakau vis tik anksciau O buvo ir dabar mm arteja  unsure.gif
user posted image

pakritimas laiku ir vietoj smile.gif viskas ok ryt kilsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 08 31, 19:44)
Labutis mergytes, as irgi si menesi planuoju leliu  wub.gif  matuoju BT nuo ciklo pradzios, visada pasiskaitau kaip jums sekasi ir nusprendziau pati prisijungti prie jusu  blush2.gif  priimsit?

sveika prisijungus mirksiukas.gif

QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 08 31, 19:51)
Labas vakarelis  4u.gif
Nu snd jau kaip dribau taip dribau  doh.gif  Gal sakau vis tik anksciau O buvo ir dabar mm arteja  unsure.gif
user posted image

man tai panasu i implantacija thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 08 31, 20:52)
pakritimas laiku ir vietoj smile.gif viskas ok ryt kilsi smile.gif

QUOTE(*DJD* @ 2010 08 31, 20:54)
man tai panasu i implantacija  thumbup.gif  mirksiukas.gif

kad Jusu zodziai tiesiai D..i ausi blush2.gif o as pamacius tempa tokia taip issigandau snd kad iseidama i draba jau ir paketais apsirupinau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 08 31, 19:59)
kad Jusu zodziai tiesiai D..i ausi  blush2.gif  o as pamacius tempa tokia taip issigandau snd kad iseidama i draba jau ir paketais apsirupinau  hihihi.gif

man atrodo be reikalo apsirupinai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*DJD* @ 2010 08 31, 21:04)
man atrodo be reikalo apsirupinai hihihi.gif

ech kad taip ir butu rolleyes.gif laukiu nesulaukiu rytojaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenele_24: 31 rugpjūčio 2010 - 21:07
sveikos.klausimelis-ar butinai po ovuliacijos BT turi laikytis aukstesne? Ir ar visoms pastojusioms ji buna apie 37,na aukstesne?aciu
Atsakyti