Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 18, 11:58)
negi nera kas butu pasiskaiciaves? beveik visi sako, kad vienslaitis pigiau, bet kur pirkom projekta sako, kad dvislaitis pigiau g.gif . tai kazin kaip cia yra is tikruju?

pirma reiketu zinoti ka nori itraukti i palyginimo kaina?
1 stogo danga /m2/
2 *****
3 ***
Atsakyti
QUOTE(zigiz @ 2011 04 18, 14:46)
pirma reiketu zinoti ka nori itraukti i palyginimo kaina?
1 stogo danga /m2/
2 *****
3 ***

viska kas ieina , kad uzdengti stoga nuo A iki Ž . negalim apsispresti koki stoga geriau daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 18, 14:01)
viska kas ieina , kad uzdengti stoga nuo A iki Ž . negalim apsispresti koki stoga geriau daryti doh.gif

Darykit toki, i kuri po 10-15 metu paziurejus verkti, kad pataupet, nesinoretu! Kokius tapetus, tai bet kada pasikeisi, o vat stogo konstrukcija visam laikui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2011 04 18, 15:11)
Darykit toki, i kuri po 10-15 metu paziurejus verkti, kad pataupet, nesinoretu! Kokius tapetus, tai bet kada pasikeisi, o vat stogo konstrukcija visam laikui  mirksiukas.gif

man asmeniskai graziai ziurisi tokie ir tokie. taigi viskas dabar riamiasi i kaina blush2.gif gyvenimo kokybei turbut stogo tipas neturi itakos. ar as klystu g.gif
Atsakyti
mes dejome vienslaiti del to, kad mes patys dengeme ta stoga ir tai buvo daug paprasciau nei su dvislaiciu.
Atsakyti
Vienaslaitis pigiau. Dazniausiai vienaslaicio kvadratura buna mazesne ir nereikia kaip dvisliciui stogui kraigo virsaus. Isskirtiniais atviejais ir vienaslaitis gali buti brangesnis,jei reikia specialiu konstrukciju. Bet tai jau isimtis. Tiesa dar.. Vienaslaiciam stogui ir dengimo kaina siektiek pigesne turetu buti,nes dengimas ,paprastas kaip dvi kapeikos.
Papildyta:
QUOTE(garbaneeele @ 2011 04 17, 20:41)
Bet nemaza dalis projektu nauju projektu yra su tokio tipo stogais,keista,kad architektai siulo tokius sprendimus su stogu.

Architektas-zmogus prie meno,tai kartais leidzia vaizduotei pasireiksti,neziurint i naudinguma...Beto yra tam tikras kontingentas kuriem patinka tokie projektai. O seip,stovi ir tokie namai,negriuna.
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 18, 09:58)
negi nera kas butu pasiskaiciaves? beveik visi sako, kad vienslaitis pigiau, bet kur pirkom projekta sako, kad dvislaitis pigiau g.gif . tai kazin kaip cia yra is tikruju?

Maziau architektu klausykit, is savo patirties zinau, jiems svarbu prakisti projekta, o finansiskai pats kentesi
Atsakyti
QUOTE(daluzeviciute @ 2011 04 18, 15:35)
man asmeniskai graziai ziurisi tokie ir tokie. taigi viskas dabar riamiasi i kaina  blush2.gif  gyvenimo kokybei turbut stogo tipas neturi itakos. ar as klystu g.gif

Manau, kad gyvenimo kokybei įtakos turi. Aš pasirinkau vienšlaitį ne tik dėl paprastumo, bet ir dėl to, kad pavaikščiojusi po antrą aukštą dvišlaičio namo, man žiauriai nepatiko sienų aukštis dėl stogo nuožulnumo. Išorinės sienos antro aukšto kambarių gavosi 80 cm. Prie jų jau ne ką pastatysi ir vaikščioti ten nėra patogu, o dar tie kabantys trikampiai ar kaip jie ten vadinasi, nu tokis bombos išlindusios. Tikrai mane nervino. Pagalvokite apie tai ir aplankykite kitus namus, pasivaikščiokite po juos.
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2011 04 19, 08:04)
Manau, kad gyvenimo kokybei įtakos turi. Aš pasirinkau vienšlaitį ne tik dėl paprastumo, bet ir dėl to, kad pavaikščiojusi po antrą aukštą dvišlaičio namo, man žiauriai nepatiko sienų aukštis dėl stogo nuožulnumo. Išorinės sienos antro aukšto kambarių gavosi 80 cm. Prie jų jau ne ką pastatysi ir vaikščioti ten nėra patogu, o dar tie kabantys trikampiai ar kaip jie ten vadinasi, nu tokis bombos išlindusios. Tikrai mane nervino. Pagalvokite apie tai ir aplankykite kitus namus, pasivaikščiokite po juos.

jus dabar teigiate kad visuose namuose su dvislaiciais stogais lauko sienos 80 cm.. lotuliukas.gif Kas trugdo pasikelti sienas iki normalaus aukscio? Tiesiog buvote vieno auksto name su mansarda ir dabar snekate.. Ji zmogus renkasi mansarda,vadinasi jam gyvenimo kokybe nenukentes. Pas mane asmeniskai vienaslaitis stogas,o isorine,zemiausia siena du metrai. Ir zinau kad gyvenimo kokybe nekentes nuo zemesnes patalpos,nes man taip patinka.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 04 19, 08:31)
jus dabar teigiate kad visuose namuose su dvislaiciais stogais lauko sienos 80 cm..  lotuliukas.gif  Kas trugdo pasikelti sienas iki normalaus aukscio? Tiesiog buvote vieno auksto name su mansarda ir dabar snekate..  Ji zmogus renkasi mansarda,vadinasi jam gyvenimo kokybe nenukentes.  Pas mane asmeniskai vienaslaitis stogas,o isorine,zemiausia siena du metrai. Ir zinau kad gyvenimo kokybe nekentes nuo zemesnes patalpos,nes man taip patinka.

Tokios diskusijos manau subjektyvios. Tada stogas skarda smile.gif arba kita siena minimaliai 4 metrai aukščio, jei norit čerpėm dengti stogą. Įvertinus bendra aukštį ir išvaizdą hmmm smile.gif ... Mano stogas keturšlaitis. Dengtas ruukki classic, nes aukštingumas ribotas, o nesinori tų 80cm. smile.gif ir nuolydis 15. Manau kiekvienam pagal kišenę, o norėti daug galima ir reikia smile.gif
Atsakyti
[quote=biesas66,2011 04 18, 19:46]
Vienaslaitis pigiau. Dazniausiai vienaslaicio kvadratura buna mazesne ir nereikia kaip dvisliciui stogui kraigo virsaus. Isskirtiniais atviejais ir vienaslaitis gali buti brangesnis,jei reikia specialiu konstrukciju. Bet tai jau isimtis. Tiesa dar.. Vienaslaiciam stogui ir dengimo kaina siektiek pigesne turetu buti,nes dengimas ,paprastas kaip dvi kapeikos.
Papildyta:
Architektas-zmogus prie meno,tai kartais leidzia vaizduotei pasireiksti,neziurint i naudinguma...Beto yra tam tikras kontingentas kuriem patinka tokie projektai. O seip,stovi ir tokie namai,negriuna.
Siule ir mums tokio tipo stoga daryti,tai ir domiuosiu ar nereikes po keletos metu sienu taisyti ar stogo karnizu daryti smile.gif
Atsakyti
Sveikos statybininkes,

Mes statomes vieno slaito nama, bet pas mus monolitinis stogas doh.gif , pasiemem projekta neivertine kiek kastuos stogas, gal kurios dengiat nama monolitine denginio plokste? Koki varianta pasirinkot ar islieta monolita pagal jusu stoga ar sluoksniuota dedat (ta prasme is keliu juostiniu bloku), kaip geriau ir pigiau 4u.gif ?
Atsakyti