Pritrūkau 1 kampučio stogo pakalimui . UAB Lėdis pieno spalvos. Gal kam atliko?
Prie kompo nelebai prisėdu, tai būčiau dėkinga už žinutą į tel. 860188921 aš perskambinsiu.
pas mus dar nera lubu (kabinsis gipsas), siandien isgirdau kazka traskinant plevele, o ten peliukas po plevele ant lubu sliukina, paskui pasislepe vatoje
gal turite ideju kaip juos is ten isprasyti?
arba minciu kaip jis ten uzlipo?

QUOTE(odalija @ 2011 09 09, 21:51)
Pritrūkau 1 kampučio stogo pakalimui . UAB Lėdis pieno spalvos. Gal kam atliko?
Prie kompo nelebai prisėdu, tai būčiau dėkinga už žinutą į tel. 860188921 aš perskambinsiu.
O tu pagalvojei kad metus darba praktiskai net nevera tiketis uzmokescio? Apgavystes brangiai neapmokamos. O pirsta pasukiotu-isvis negautu.

Papildyta:
Beto,kiek tu ivertintum gegniu sudejima?
Norejau paklausti: pas mus usdejo difuzine plevele, suluotavo ir sudejo siferi eternit. Kokie turi buti toliau darbai: na kada vejelentes reikia sudet ir pakalimus padaryt ar ka dar??
?
prisiminiau dar kaminus apskardins.
Koks turi but darbu eiliskumas

QUOTE(smegenys @ 2011 09 25, 11:28)
Norejau paklausti: pas mus usdejo difuzine plevele, suluotavo ir sudejo siferi eternit. Kokie turi buti toliau darbai: na kada vejelentes reikia sudet ir pakalimus padaryt ar ka dar??
?

o kaip lietvamzdziai,palasines ir pauksciu gaudykles?
Gal kas zinote gerus stogdengius Siauliuose-panevezyje ? buciau dekinga uz kontaktus

brangieji ! padekit ! itariu bando prigaut mane neismaneli
kazkaip man cia kosmines stogo kainos gaunas, pasakykit, gal klystu
labas, labai prasau pagalbos. turiu itarima kad cia mane neismananti bando prigaut darbininkai. Labiausiai nerima keliantis klausimas- kiek kainuoja vejiniu pakalimas ? vejines yra trigubos (is triju lentu viena prie kitos prisuktu ) ? uz trigubu vejiniu tvirtinima man skaiciuoja 60 lt !!! uz metra !!!
dar kiek kainuoja lietvamzdziu montavimas uz metra? manes praso 8lt/m
kokia kaina skliautu karkaso uz kvadrata ? manes praso 20 lt/kv. m
gegniu montavimo ? praso 20 lt/kv. m
pleveles uzdejimo ir grebestavimo ? praso 20 lt/kv. m
moliniu cerpiu montavimo ? praso 20 lt/kv. m
stogo siltinimo ? praso 12 lt kv.m uz 35 cm vatos sluoksni ir dar 2 lt uz plevele (kur is vidaus jau dedas)
pastogiu pakalimo ? 25 lt praso uz kvadrata
dailylenciu kalimas sienoje ? 25 lt uz kvadrata praso
dailylentes lubose ? 30 lt praso uz kvadrata
OSB plokstes montavimas ? 10 lt uz kvadrata praso
lataku, lasiniu, suku montavimas ? praso 25
labas, labai prasau pagalbos. turiu itarima kad cia mane neismananti bando prigaut darbininkai. Labiausiai nerima keliantis klausimas- kiek kainuoja vejiniu pakalimas ? vejines yra trigubos (is triju lentu viena prie kitos prisuktu ) ? uz trigubu vejiniu tvirtinima man skaiciuoja 60 lt !!! uz metra !!!
dar kiek kainuoja lietvamzdziu montavimas uz metra? manes praso 8lt/m
kokia kaina skliautu karkaso uz kvadrata ? manes praso 20 lt/kv. m
gegniu montavimo ? praso 20 lt/kv. m
pleveles uzdejimo ir grebestavimo ? praso 20 lt/kv. m
moliniu cerpiu montavimo ? praso 20 lt/kv. m
stogo siltinimo ? praso 12 lt kv.m uz 35 cm vatos sluoksni ir dar 2 lt uz plevele (kur is vidaus jau dedas)
dailylentes lubose ? 30 lt praso uz kvadrata
OSB plokstes montavimas ? 10 lt uz kvadrata praso
lataku, lasiniu, suku montavimas ? praso 25
QUOTE(Bazzz @ 2011 09 27, 01:22)
brangieji ! padekit ! itariu bando prigaut mane neismaneli
Na labai jau brangus stogas gaunas ... Gal dėl čerpių taip

Dėl dailylenčių kalimo - mums irgi tik ką kalė. Tai skambinant irgi vis prašė 25-26lt, mes nusiderėjom pigiau

Sveiki,
gal kas turite kontaktus patikimų meistrų, kurie daro stogo pakalą? O tai niekaip nerandam - arba tik lapkritį gali
. Labai lauksim kontaktų į až.
gal kas turite kontaktus patikimų meistrų, kurie daro stogo pakalą? O tai niekaip nerandam - arba tik lapkritį gali

Daug kalbama apie stoga, bet ne apie jo apsiltinima( atsiprasau visos temos nespejau perskaityt), daug kas raso kad plevele is apacios, tai as suprantu kad eina stogo danga, difuzine plevele, 20cm vatos ir paprasta plevele o tada dar 5 cm vatos. Pas mus nebuvo tu 5 cm tai pabuvoje pas kaimyna( pas ji irgi nera) nusprendem ja vis delto ideti. Situacija tokia kad pas zmogu uzsiutas gipsais bet halogenu nera, dar skyles, tai ziema per tuos vejus is ju vejas pute
. As cia prie ko...norejau pasidometi kaip pas jus?

QUOTE(Renata_Bo @ 2011 09 28, 00:45)
Daug kalbama apie stoga, bet ne apie jo apsiltinima( atsiprasau visos temos nespejau perskaityt), daug kas raso kad plevele is apacios, tai as suprantu kad eina stogo danga, difuzine plevele, 20cm vatos ir paprasta plevele o tada dar 5 cm vatos. Pas mus nebuvo tu 5 cm tai pabuvoje pas kaimyna( pas ji irgi nera) nusprendem ja vis delto ideti. Situacija tokia kad pas zmogu uzsiutas gipsais bet halogenu nera, dar skyles, tai ziema per tuos vejus is ju vejas pute
. As cia prie ko...norejau pasidometi kaip pas jus?

didinant vatos stori vejo izoliacijos problemu neisspresit, reikalinga sandari vejo izoliacija.
QUOTE(zigiz @ 2011 09 28, 13:05)
didinant vatos stori vejo izoliacijos problemu neisspresit, reikalinga sandari vejo izoliacija.
Gal as ne taip parasiau, bet pas mus ir nepucia, pucia pas kaimyna. Dedam papildomus cm daugiau net ne nuo vejo, o silumai palaikyt. Kaip ir pagal euro pasa eina tie papildomi ir nemaziau nei karta kriziuotusi, vat ir teiravausi ar zmones taip daro ar ne?