QUOTE(Wriedna @ 2010 09 19, 11:24)
labas rytas, merginos,
nu mano maziuke vel visa isversta. taip be rysio ja beria - siandien jau ir veidukas isverstas raudonom demem. merginos, is patirties man pasakykit, ar vaistas nuo kosulio stodal gali provokuoti alergijos paumejima?

nes maziuke penktadieni pradejo koset, tai pradejau duot stodali. nu buvo truputuka paberta, o vakar atsikele kaip margutis

ir siandien ziuriu jau ir veidas margas

ka alergiukams nuo kosulio galima? ir dar. as vis dar del tos musu kates. nu buvau priklijavus Saulei pleistra su kates plaukais ir kita pirmiausia priklijavau katei ant odos, o paskui Saulei. nu nulis sveiku zinokit. bet vistiek ta musu katyte man kelia itarima

galvoju padaryt ir naminiu gyvunu alergijos tyrima, nes tas bendras alergenu tyrimas rode, kad katei alergijos nera. jau jauciu kaip po truputi vaziuoja stogas. is ryto atsikelus dar su naktiniais gasdinu namus su siurbliu ir sluota. jauciu, kad tikrai baigiu nupezt

grazios dienos.
užuojauta, kaip aš tavo būseną suprantu...
mes tai sirupus keitėm tabletėmis, nors labai daugelis gydytojų prieš jų naudojimą, dar niekas nepaaiškino kodėl tabletė be dažiklių yra blogiau už vaikišką sirupą prikimštą visko ko tik įmanoma ir neįmanoma.
QUOTE(Maniūtė @ 2010 09 19, 12:14)
Mano dukrai visiškai netiko Ecoval milteliai. Perskalbiau viską vėl bobasu, bėrimas dingo. liko tik paraudimai

, kurie jau nebedega kaip komunizmo vėleva

kad išsiaiškinot.
mums pvz neutral netiko

bet lietuviškas balance neutral
o su pampiais tragedija... aš visiškoj nevilty ir nebežinau, ar čia tikrai vienkartinės saukelnės ar ne... visą savaitę naudojom lietuviškus, kurie mums ir anksčiau tiko ir dabar odytė buvo

o vakar vėl baisu ir baisyn, jau vaikas rėkia plaunamas ir sodint turiu atsargiai, kad nepatrynt vargšiukės, su daugartinėm lakstė ir vis tiek užpakalis vis daugiau ir daugiau raudo

tai gal čia dar ir maistas koks... nebeįsivaizduoju, atrodo valgom kaip visados... ir nėra ji taip tam maistui alergiška, pas mus labiau aplinkos alergenai... niu nebežinau ką daryt... jau net sysioja vaikas matos su skausmu taip gaila mažiukės, bet niu protas nebeneša, kaip jai padėt...