QUOTE(Meskute26 @ 2010 10 07, 13:23)
Sveikos, mamytes
Mums AD vis stipreja, visas pilviukas jau sausas siurkstus, rankytes iki alkunes

Seniau budavo tik sausi berimai, bet dabar po maudyniu pasikase ir zaizdu atsirado, sasu.. Sakykit kuom tepti zaizdota odele??
Dar domina naturalus drekikliai.. Galvoju ir apie TS, kedro alieju, TS+dar kazkas.. PAsidalykit patirtim kas labiausiai padeda Jums

Zinau kad daug kartu aptarta

ir kur uzsisakote sios produkcijos, man labiausiai pagelbetu e parduotuves, nes esu is Klaipedos??
Dekui
Na zaizdeles cia pamokinta su meliu pateplioju dabar, kad infekcija neisimestu ir kai tik atsiranda nutraskytu vieteliu, pries tepdama, odele nuvalau su bakteriofagu,kokiai savaitei valau.
O del alieju ir sviestu tai bent jau as uzsakineju is akomaskincare.co.uk. Pasakyti kas tinka net neimanoma, as pradejau nuo TS, bet jokio poveikio, gerokai geresnis poveikis buvo nuo kokoso. Dabar po geros pertraukos bandau vel kokosa, bet tokio efekto nebera, uzsakiau dabar avokadu ir abrikosu sviesto. Tai velgi tepsiu skitingas galunes skirtingai ir ziuresiu koks poveikis bus. Nera tokiu tepalu kurie tiktu visiems
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 10 07, 13:35)
Mergaites, reikia nedideles konsultacijos

Turiu 1 m 10 men labai alergiska mergaite (alergija beveik visiems maisto produktams, gaunam del to invaliduma) + atopinis dermatitas. Siuo metu dukryte yra persalusi - sloga, ciaudulys, kosulys... Vaistinej man pasiule Actifed, bet kiek zinau alergiskiems vaikuciams vaistai sirupo pavidalu netinka

Ar galit pasakyti, kuo gydot savo mazuosius? P.S, pediatre taip pat siulo ivairius sirupus, tai net nezinau, kur dar klausti. Kartais net mamos geriau zino nei daktarai
Uzjauciu, bet patarti nieko negaliu