aš norėjau vienos puzlės, išpardavime mačiau, bet kai parašė dydį, tai teko pasuot,nes ;abai jau didelė, nes aš žiūriu dar ir kokius rėmus galiu gaut už normalią kainą, nes mokėt tiek tai man biški gaila būtų
nu jo kainelės 
aš norėjau vienos puzlės, išpardavime mačiau, bet kai parašė dydį, tai teko pasuot,nes ;abai jau didelė, nes aš žiūriu dar ir kokius rėmus galiu gaut už normalią kainą, nes mokėt tiek tai man biški gaila būtų
dabar jau man irgi butu gaila
O tada kazkaip labai norejau.. Vien su ta mintim ir deliojau, kad ireminsiu ir pasikabinsiu kambary...
Del to kita puzzle taip ir guli dezej nedeliojama, nes zinau, kad kol kas nereminsiu... As ja irgi pirkau su mintim, kad man kaip paveiklas butu
Tikiuosi ateis tas laikas, kai galesiu pasimegaudama ja "sukramtyti" ir pasikabinti
nes siaip delioti ir po to isardyti ar paslepti po lova man nepatinka
Del to kita puzzle taip ir guli dezej nedeliojama, nes zinau, kad kol kas nereminsiu... As ja irgi pirkau su mintim, kad man kaip paveiklas butu
QUOTE(MildukasK @ 2011 02 04, 12:07)
aš ir taip nemėgstu, niekada nebeardau jau sudėtos. dabar kur vieną baiginėju, tai reiks palaukt su rėmais, nes dabar nėr atliekamų pinigų tam skirt, susuksiu galės pastovėt, bet būtinai rėminsiu, ir dar viena jau yra nupirkta, tik iš namų reiks parsivežt, tai ir rėminsiu, ir daugiau jau manau bus gana, nes nebebus kur dėt
QUOTE(grange @ 2011 02 04, 15:13)
aš ir taip nemėgstu, niekada nebeardau jau sudėtos. dabar kur vieną baiginėju, tai reiks palaukt su rėmais, nes dabar nėr atliekamų pinigų tam skirt, susuksiu galės pastovėt, bet būtinai rėminsiu, ir dar viena jau yra nupirkta, tik iš namų reiks parsivežt, tai ir rėminsiu, ir daugiau jau manau bus gana, nes nebebus kur dėt 
va va, cia yra kita beda - juk nepadovanosi niekam sudetos ir iremintos
siaip jei tureciau per akis laiko, tai gal ir deliociau savo malonumui - sudedi, isardai, pasikeiti su kuo nors ir vel delioji... Bet kadangi to laiko visada truksta, tai deliones rinkimas jau gaunasi "islaikytas" uzsiemimas ir su isliekamaja verte, jei taip galima pasakyti
aš rėminimui kažkaip vis pagailiu litų... sudėtas gražiai išskirstau ant popieriaus lapų ir sudedu į dėžutę- iki geresnių laikų
kadangi blaškaus per porą gyvenamų vietų, tai ir ten, ir ten turių puzlių. tai šią savaitę kituos namuos pradėjau dėliot savo didžiąją meilę- Gelini meškinus
dabar pradėjau

o sekantis bus šitas
ir kokių nerealių dėlionių radau vokiškam ravensburger puslapy!!!
kadangi blaškaus per porą gyvenamų vietų, tai ir ten, ir ten turių puzlių. tai šią savaitę kituos namuos pradėjau dėliot savo didžiąją meilę- Gelini meškinus
dabar pradėjau

o sekantis bus šitas
ir kokių nerealių dėlionių radau vokiškam ravensburger puslapy!!!
QUOTE(luokė @ 2011 02 04, 13:24)
oi šitas mielas su meškiukais
geriau nežėsiu, nes daug ko norėsiu
geras valios ugdymas
žiūriu, noriu, o negaliu...
aišku, kad įlindau
va šita kaip mano kur pirkau, kur dabar namie

tik aš 10 lt temokėjau
šitų į virtuvę norėčiau

(tą su makaronais gal dar pavyks gaut kitais keliais, tiks prie mano arbatų
)
bet tai kai 19 tūkst dalių puzlės
kada sudėt tokias
va šita kaip mano kur pirkau, kur dabar namie

tik aš 10 lt temokėjau
šitų į virtuvę norėčiau

(tą su makaronais gal dar pavyks gaut kitais keliais, tiks prie mano arbatų
bet tai kai 19 tūkst dalių puzlės
tą su makaronais turiu, pirkau Vilniuj, mokėjau apie 40 litų. ten, kiek mačiau, 19 eurų (?). skirtumas toks nedidelis yra
QUOTE(luokė @ 2011 02 04, 13:34)
tą su makaronais turiu, pirkau Vilniuj, mokėjau apie 40 litų. ten, kiek mačiau, 19 eurų (?). skirtumas toks nedidelis yra 
aha "nedidelis"... nors, jei imi viens prie vieno, tai eurais pigiau
aš kažkada seniai mačiau skelbimą sm, viena pardavinėjo, bet išvyko paskiau į užsienį, bet sakė vis dar turi, kovo mėn turi grįžt,tai jei nepamirš, parašys, gal ir išeis perimt iš jos.
tai tada bus man į kolekciją,tik klausimas, ar bus kur kabint ant sienos virtuvėj, nes nebeilgai čia gyvensim
aišku, nėr čia ko sukt galvos- tada nebūtų ir ko dėliot
o šita tai man labai patiko- ir graži, ir dėliojosi labai smagiai
va, dar vieną "makaroninę" radau
o šita tai man labai patiko- ir graži, ir dėliojosi labai smagiai
va, dar vieną "makaroninę" radau
is gelini meskiu sitos labai grazios