Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos

na taip žieminis paveikslas geras riešutėlis bus, tuo labiau matosi kad negalėsi pagal detalių formą dėliot, nes 'išlenda' iš kraštų ar tai mažesnės nei šalia esančių kraštai. na bus prie ko pavargt bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2011 04 04, 14:39)
na taip žieminis paveikslas geras riešutėlis bus, tuo labiau matosi kad negalėsi pagal detalių formą dėliot, nes 'išlenda' iš kraštų ar tai mažesnės nei šalia esančių kraštai. na bus prie ko pavargt bus biggrin.gif

aha biggrin.gif
einu jau pradėti,jaučiu per parą nesudėliosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 04 04, 13:18)
na man tai gerai matosi,mažos maišelyje,o ant maišelio padėta didelė  mirksiukas.gif

ne visi akli mato doh.gif blink.gif lotuliukas.gif As neatkreipiau demesio, kad maise mazesnes, o ant virsaus padeta didesne biggrin.gif Maniau tos pacios... doh.gif
Atsakyti
Su ziemos vaizdeliu tai jau tikrai bus darbo thumbup.gif bet saunu kad kazkas neiprasto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2011 04 04, 16:29)
Su ziemos vaizdeliu tai jau tikrai bus darbo thumbup.gif  bet saunu kad kazkas neiprasto mirksiukas.gif

doh.gif jau 1,5val rėmą dėlioju ir dar ne pabaiga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 04 04, 17:40)
doh.gif  jau 1,5val rėmą dėlioju ir dar ne pabaiga  doh.gif

OGO blink.gif tada jau tikrai bus darbelio ir ne vienai dienai ax.gif
Atsakyti
o aš vargšė tai negaliu sau leist 5000 rėmelio sudėt lotuliukas.gif taip ir 'kiašiniauju' visokiais gabaliukais po porą valandų per dieną. jei kas leidžia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 04 04, 13:08)
užėjau į skuduryną  bigsmile.gif  tik vaizdas žiemiškas,bet turėsiu ką veikti 1000detalių 4lt  ax.gif
vėliau pafotkinsiu  ax.gif

as penktadieni buvau Šiauliu Gausose bet nieko neradau doh.gif idomu kur ju randat o gal reik uztaikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2011 04 04, 17:01)
o aš vargšė tai negaliu sau leist 5000 rėmelio sudėt lotuliukas.gif taip ir 'kiašiniauju' visokiais gabaliukais po porą valandų per dieną. jei kas leidžia doh.gif

nu jo doh.gif

aš surinkau rėmą šiaip taip ir tą baltą kalno juostą,o daugiau nibigaliu lotuliukas.gif

QUOTE(Wanilė @ 2011 04 04, 17:51)
as penktadieni buvau Šiauliu Gausose bet nieko neradau  doh.gif  idomu kur ju randat o gal reik uztaikyt  g.gif

visai netyčią,bet matyt nuojauta jautė,kad rasiu lotuliukas.gif užėjau į Lyros Gausą ir ji laukė manęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2011 04 03, 22:12)
man gražesnė ravensburgerio makaronai, vieta virtuvėj jos laukia, ale, kad brangoka ji ax.gif tai ėmiau šią, sakiau netiks perleisiu kitiem ax.gif na va kaip atrodo tos smulkios detalės, nenorėjau ardyt bet gal gal matos.

va, matos, tai praktiškai dvigubai, eina sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2011 04 04, 17:01)

jei delioji Ravensburgerio 5000 daliu Romos vaizdus, tai siulau gerai ivertinti savo jegas, nes puzzle tikrai labai sunkus ir man uzeme daugiau nei puse metu.
Atsakyti
sveikutės,kaip sekasi dėlioti,aš vis dar vargstu su savo žiema doh.gif labai greit akys pavargsta nuo vienodų detalių doh.gif ,jau daugiau kaip pusę turiu biggrin.gif
Atsakyti