Įkraunama...
Įkraunama...

Puzzle gerbėjos

visu pirma 18tukst detaliu delionei reikia labai daug vietos mano manymu vieno laisvo kambario nedidelio biggrin.gif o 32tukst maciau internete kaip atrodo sudeta ir pakabinta ant sienos, tai manau nedideles sales jau reikia lotuliukas.gif doh.gif ir vienam zmogui iveikti tokia delione tikrai neimanoma unsure.gif
Papildyta:
palyginimui kaip atrodo 32256 tukst. detaliu biggrin.gif doh.gif
user posted image
24 tukst.
user posted image
18 tukst.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wanilė: 23 gegužės 2011 - 22:19
18 tukstanciu Ravensburgerio puzzle sudaro 4 maiseliai po ~4500 detaliu. Ji susideda is 4 daliu, del to daug vietos nereik. Kaip tik tos dziungles laukia savo laiko kol pradesiu surinkineti, bet manau tai bus neanksciau nei ruduo/ziema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raggaa @ 2011 05 24, 09:57)
18 tukstanciu Ravensburgerio puzzle sudaro 4 maiseliai po ~4500 detaliu. Ji susideda is 4 daliu, del to daug vietos nereik. Kaip tik tos dziungles laukia savo laiko kol pradesiu surinkineti, bet manau tai bus neanksciau nei ruduo/ziema biggrin.gif

O kur pirkot tokio dydzio?
Atsakyti
QUOTE(saulemeile @ 2011 05 24, 22:53)
O kur pirkot tokio dydzio?

as tai buvau uztikusi jas zaislu parduotuveje Vilniuje Madoj biggrin.gif manau visose ju buna thumbup.gif aisku ir kainyte nemazoka doh.gif
Atsakyti
pirkau zaislu planetoj, kaip buvo 50proc nuolaida 18000iniams puzlikams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raggaa @ 2011 05 25, 10:46)
pirkau zaislu planetoj, kaip buvo 50proc nuolaida 18000iniams puzlikams biggrin.gif

jei en paslaptis kiek kainavo jau su nuolaidele? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2011 05 25, 10:10)
jei en paslaptis kiek kainavo jau su nuolaidele? ax.gif

209Lt su PVM
http://www.voira.lt/...7&producer=1116
Atsakyti
O man nepadeda nei kilimėlis su vaikais doh.gif pabjuro mano vaikai tai jau antra savaitė mano roma užkelta ant spintos verysad.gif

o kiek 32000 kainuoja? ax.gif nes pvz ČIA su pristatymu į LT gaunas apie 650lt g.gif

šita dėlionė irgi atkeliauja berods 8-uose maišeliuose ir atskiri dalių paveiksliukai knygutėj yra jei nemaišau g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mėgėja ir ašei puzlių, bet apleidus tą reikalą jau kurį laiką. Baigsis mokslai, tada reiks prisimint vasarą kas per malonumas tas yra bigsmile.gif Skaitinėjau jūsų temą, o pati dairausi paveiksliuko su džiunglėm, tai man vat šis labai labai patiko. Gal galit pasakyt kur tokį galima rast pirkt? Būčiau be galo dėkinga 4u.gif

QUOTE(Wavute @ 2011 03 01, 17:48)
Neseniai nusipirkau 4000 detalių puzle štai tokią, tik dar nesugalvojau kur dėliosiu, reik vietos jai daugiau smile.gif
user posted image
user posted image

Atsakyti
Taigi, pagaliau is ebay gavau siuntinuka su nauju issukiu:
ilgai ieskotas raritetinis Ravensburgerio puzzlikas "Adomo sutverimas" 12000 daliu, 3 maiseliai, kiekviename po 4000 daliu, ismtatavimai 285 cm x 138 cm. Manau deliojimo malonumo uzteks metams biggrin.gif Sudetas bus klijuojamas ir dekoruojamas ant sienos. Uch biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raggaa: 02 birželio 2011 - 12:28
QUOTE(MildukasK @ 2011 05 20, 07:16)
man siule ilaminuoti puzzle..  g.gif Bet as kazkaip pabijojau, kad negraziai atrodys tie tarpeliai, kur detales susieina.. nu, kaip oro tokie tarpeliai..

Reiktų pabandyti laminuoti kokią maža puzzle "papigiai". Kai buna už 3 Lt. koks 24 detalės. Sudėliot neužtrunka ir nuostolis nedidelis jei ka. Na vaizdas, aišku, ne toks kaip didelės dėlionės, bet maždaug matytusi kaip laminatas atrodo g.gif
Atsakyti
laba diena
gal kas parduodat kilimeli puzzlei deliot?ar galit pasakyt kur galima pirkti?aciu.
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2011 04 02, 13:28)
Kai rasit wasgij pasidalinkit kainom, įdomu būtų rolleyes.gif nes po turgus nelabai turiu galimybiu pasitrankyt, tai greičiausiai tektų naują pirkt ax.gif  aš dabar dėlioju šią 5000
user posted image
user posted image

sitos labai patiko wub.gif
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 04 04, 13:40)
čia paplūdimys sudėliotas 1000detalių
user posted image

labai thumbup.gif

dar karta laba visom,
saunus jusu darbai,kantrybes kiek turit thumbup.gif as nepamenu ar maza deliojau,gal nebuvo biggrin.gif gal nesidomejau ax.gif nesenai krikstasuniui dovanojau maza puzzle vaikiska 124 detaliu,ir reikejo padet doh.gif akys vos neiskrito blush2.gif bet patiko ax.gif taigi nusipirkau ir as tik per daug uzsigrobiau 1000detaliu doh.gif nezinau ar dabar pradet ja ar pirkt kokiu 500 bandyt blush2.gif
statysiu Anne Geddes pavargusius piratus wub.gif
sekmes visom 4u.gif
Atsakyti