QUOTE(kucci_kucci @ 2011 03 01, 18:17)
Himalaja, labai viliojanciai skamba tie tavo rugstiniai veido valymai

gal gali parodyti kaip tavo veidukas atrodo - na ta prasme zandukai pvz kokios bukles
Nu galiu pašlykštint vaizdeliais dėl iliustracijos

Neplanavau kol kas į viešumą jų dėti, nes rezultatas dar ne idealus, bet tiek to
Taigi, mano odos problema- inkštirai. Turiu jų pilną veidą jau nuo paauglystės, kiek save prisimenu. Su makiažu ne taip matydavosi, bet iš arčiau pasižiūrėjus oda baisi, nešvari atrodo, kaip kokios nevalos

Bet situacija gerėja...
Žodžiu, pasidariau kaip tik detalias nuotraukas "prieš". Buvo tai prieš maždaug pusmetį. Po nuotraukų oda buvo dar pablogėjusi, baltų inkštirų daugiau prisiveisė, ypač smilkiniuose. Tada pradėjau BHA gelį naudoti, reguliariai prausti odą, nei karto su makiažu miegot nenuėjau, saugojuosi saulės šventai... Rezultatas matėsi, bet netenkino, tad prieš porą mėnesių, gruodį, pradėjau lankytis pas kosmetologę. Nuotraukos "po" darytos prieš porą dienų- po 5 mechaninių veido valymų+ rūgštys (nelabai stiprios- nuo 15 iki 30% AHA, BHA ir 1 trumpas kartas namie su 10% BHA ir 40% glikoliu, kurį neseniai aprašiau) bei nuolatinio BHA gelio naudojimo (dabar dar ir AHA pakaitomis pradėjau naudoti). Kol kas rezultatai ne stebuklingi, bet yra (bent man ir kosmetologei matosi

).
Vitulka gal nesupyks, kad puslapį pratampysiu, nes sumažinus nuotraukas nieko nesimato...
Su makiažu atrodžiau padoriai, bet kakta pati baisiausia buvo, teko kirpčius nusikirpt, kad uždengtų, nes užmaskuot neįmanoma... Ypač, kai kaip beprotė nusidraskydavau odą (dabar to nebedarau, vien dėl to pagerėjo vaizdas).
Su makiažu

Be (prieš ir po)

Smilkinys prieš ir po (nuotraukoje po, viršuje, centre- maža duobutė. Atsirado ji po išdygusio cistinio spuogo, kuris ilgai negijo, po savęs paliko ryškiai violetinę, gilią duobę. Po rūgščių ji išbalo ir palygėjo, nebe taip matosi. Spuogas atsirado dėl cheminio saulės filtro- avobenzono. Pasirodo, jis mano odai žiauriai netinka, visas kūnas buvo cistiniais spuogais nuėjęs)

Mano keistasis pabėrimas atrodė kažkas panašaus į (nuotrauka ne mano, nesugalvojau "prieš" padaryti, tik pas mane daugiau tų inkštirų buvo vienoje vietoje, pasmakrėje)

Po (dar matosi nežymūs nelygumai, bet nepalyginamai geriau, esu labai patenkinta rezultatu)