QUOTE(Flos @ 2012 01 06, 00:33)
wow himalaia, nuostabiai veidas atrodo! O mitybą reguliavai ar tik kosmetinės priemonės padėjo?
Dėkui

Pagalvojau, gerai, kad nuotraukas įdėjau, nes kai esi įpratęs save per padidinamąjį stiklą tyrinėt, nuolat ieškai priekabių, savęs objektyviai nebematai iš šalies ir nebevertini, ką iš tikro turi ir ko jau pasiekei... Čia toks lyrinis nukrypimas.
Dėl maisto... Šiaip maitinuosi kuo sveikiau. Viską, ką įmanoma, gaminu namie (maistas kita mano manija, net virš kosmetikos turbūt). Nesu vegetarė, bet dažnai sąmoningai vengiu raudonos mėsos, vartoju daugiau žuvies, vaisių, daržovių, pilnagrūdžių produktų, kiek įmanoma stengiuosi pirkti ekologišką maistą, jokių ten dažų, konservantų negaliu pakęsti, kepu savo duoną, nepersivalgau ir t.t. Taip ir svorio daug numečiau. Bet kiek pastebėjau, mityba mano odai įtakos neturi. Aišku, oda, kaip ir visas organizmas, gauna daugiau antioksidantų, riebiųjų rūgščių ir kitų gėrybių iš maisto, tai slaptai sau geriau ir funkcionuoja, yra sveikesnė, bet apčiuopiamo pokyčio nepastebėjau, nes kiek riebalavosi, tiek riebaluojasi, ir kaip kimšosi, taip ir kemšasi (mano poros net prie ausų, pačiose ausyse, ant skalpo, nugaros, krūtinės linkusios terštis). Vargelis tas matyt iki menopauzės truks
Visos liaupsės kosmetikai tikai. Ypač rūgštims, benzoilo peroksidui ir mechaniniams valymams. Plius, vengiau makiažo, kiek įmanoma. Dabar tai lengva, nes nedaug ką yra maskuoti, bet anksčiau, kai pamenu, sunku iš namų būdavo išeiti, nes norėdavosi veidą slėpti, bet net ir kosmetika visko nepaslėpdavo. Užburtas ratas...