Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukų bėdos

QUOTE(Flirt @ 2011 11 02, 19:34)
Mum tepalas padejo wink.gif

Kiek laiko tepliot reikėjo?
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 11 02, 20:08)
Kiek laiko tepliot reikėjo?

3 men ryte ir vakare. o odele neatsitraukinejo pradziai visai, tik skylute sisiukui buvo verysad.gif pas kiek gydytoju vezem, visi siule operuot, mes su vyru pries buvom. tada nuvezem I Baltijos Amerikos klinika pasakem beda ir kad liepia operuot tai ten gydytojas tik nusijuoke ir pasake, kad valdiskiem pensininkam lengviausias budas yra pjaustyt.
Atsakyti
Sveikos, gal pravers mano patirtis mirksiukas.gif Mano berniukas pusantru metu vargo su apyvarpes susiaurejimu, issipusdavo, skaudedavo kartais, spazmai pries norint slapintis. Klaipedoje nesuebejo padet, po Latvio apziuros kruvinu "peliuku" parsiveziau namo verysad.gif vakui tiek baimes ivare verysad.gif nuvaziavom (budami 4 m.) i santariskes pas urologe, su hidrokartizono tepalu po 2 sav. isvydom galvute, ot buvo dziaugsmo bigsmile.gif iki tol tiek laiko veltui praejo.. apsisarvuokit kantrybe ir tepkit, atsargiai atsmaukinekit pora kartu per diena, pries tai pasibukite ramuneliu vonelej. aisku, tai darykite tada, jei nera saaugu unsure.gif tuomet - tik chirurginis gydymas. sekmes
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 11 02, 21:51)
3 men ryte ir vakare. o odele neatsitraukinejo pradziai visai, tik skylute sisiukui buvo verysad.gif  pas kiek gydytoju vezem, visi siule operuot, mes su vyru pries buvom. tada nuvezem I Baltijos Amerikos klinika pasakem beda ir kad liepia operuot tai ten gydytojas tik nusijuoke ir pasake, kad valdiskiem pensininkam lengviausias budas yra pjaustyt.

Oho kiek laiko. Mum liepė tept 2 sav. ir sakė, kad po tiek laiko turėtų atsismaukt. Bet nieko nepadėjo schmoll.gif Na eisim dar kartą, žiūrėsim ką pasakys. Aš jau kaip ir morališkai nusiteikiau operacijai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 11 03, 12:07)
Oho kiek laiko. Mum liepė tept 2 sav. ir sakė, kad po tiek laiko turėtų atsismaukt. Bet nieko nepadėjo schmoll.gif Na eisim dar kartą, žiūrėsim ką pasakys. Aš jau kaip ir morališkai nusiteikiau operacijai unsure.gif

po menesio tepliojimosi as jau buvau ir vilti praradus verysad.gif galvojau, paeme pinigus ir vsio. bet vyras vis tepk tepk... pasikamavom dar nepilnus pora menesiuku ir vakare isgirdau: "mama mano pimpiui zarnos islindo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai jau laimes man pilnos kelnes buvo thumbup.gif
o jus dar apie operacija negalvokit, kol neisbandet visko. gali pabandyt nusipirkt ta tepaliuka ir apsisarvuot kantrybe. tepaliukas vadinasi Hydrocortison Nycomed 1% gelis
del viso pikto su vaistininku pasikonsultuok ar gydytoju. bet jei gydytojas nusiteikes operuot tai sakys nenaudot. nes ir mum taip buvo. prasiau tepalo, o jis net neklause manes, o sake operacija ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2011 11 03, 13:52)
po menesio tepliojimosi as jau buvau ir vilti praradus verysad.gif galvojau, paeme pinigus ir vsio. bet vyras vis tepk tepk... pasikamavom dar nepilnus pora menesiuku ir vakare isgirdau: "mama mano pimpiui zarnos islindo" lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai jau laimes man pilnos kelnes buvo  thumbup.gif
o jus dar apie operacija negalvokit, kol neisbandet visko. gali pabandyt nusipirkt ta tepaliuka ir apsisarvuot kantrybe. tepaliukas vadinasi Hydrocortison Nycomed 1% gelis
del viso pikto su vaistininku pasikonsultuok ar gydytoju. bet jei gydytojas nusiteikes operuot tai sakys nenaudot. nes ir mum taip buvo. prasiau tepalo, o jis net neklause manes, o sake operacija ir vsio biggrin.gif

Turim dar tą tepalą. Nėra labai jau gyd. nusiteikęs operuot g.gif Tiesiog jis pasakė, kad jei nesusitvarkys, teks operuot, bet be 2 metukų to nelabai nori daryt dėl narkozės. O ir dar. Mums dar gresia operacija dėl per trumpo apyvarpės pavadėlio
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 11 03, 14:25)
Turim dar tą tepalą. Nėra labai jau gyd. nusiteikęs operuot g.gif Tiesiog jis pasakė, kad jei nesusitvarkys, teks operuot, bet be 2 metukų to nelabai nori daryt dėl narkozės. O ir dar. Mums dar gresia operacija dėl per trumpo apyvarpės pavadėlio

Tavo vietoj bandyciau tepliot. Blogiau nepadarysi mirksiukas.gif Maniskiui jau 6 metukai. Siaip operuot isvis nerekomenduoja iki 5-7metu, nes sako, kad pimpis auga ir gali atsismaukt savaime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirt: 03 lapkričio 2011 - 16:39
laba.O pas ką geriau Kaune kreiptis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 03 lapkričio 2011 - 19:22
[quote=~MILENA~,2011 11 02, 21:28]
Sveiki, labai aciu uz info, pravers mums manau, bet mums dar nedare operacijos, nes po apziuros chirurgas pasake kad netaip musu situacija ir bloga, nes odele ne visa galvyta uzdaro a tik vietomis ir musm tik reikes 2 kartus per savaite po vonios jam atsmaugti ir patepti, bet ne man ne vyrui nepaviksta atsmaugti iki... nezinau kokios technikos reikia, ta musu beda...kaip man atsmauti
A tepti tai pasake su vazelinu arba kitokiu aliejuku, as turiu taukmedzio sviesto ekologiska, ar tiktu?
[
as pagalvojau kad jau po operacijos blush2.gif su taukmedziu irgi galima (jei tik zaizdeliu nera)gal geriau su vaistininku pasikonsultuot 4u.gif tada geria pora men.patepliot kremukais nei operuotis 4u.gif sekmes ir kantrybes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2011 11 02, 17:17)
Kokio amžiaus operavo? Maniškiui 1,5 dar nėra, kaži operuotų? Tepalas nepadėjo schmoll.gif

zinau kad lanke darzeli....atrodo kokiu ketveriu-reiketu pakelti dokumentus...vargom nuo pusantru metuku...ryzausi operavijai todel labai dazni uzdegimai budavo- nenorejau kad infekcija patektu i slapimo takus.....sakyciau kad labai svarbu buvo tai kad po operacijos gera pusmeti vyras eidavo i vonia ir stebedavo ar vaikas taisyklingai atsimaukia ir apsiplauna .......man nervai nelaikydavo.....tas atsimaukimas nera maloni procedura doh.gif
o del operacijos reiketu tartis su medikais......musu atveju buvo labai aiskus priaugimas
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2011 11 03, 17:39)
Tavo vietoj bandyciau tepliot. Blogiau nepadarysi mirksiukas.gif Maniskiui jau 6 metukai. Siaip operuot isvis nerekomenduoja iki 5-7metu, nes sako, kad pimpis auga ir gali atsismaukt savaime mirksiukas.gif

del to atsismaukimo savaime- musu atveje po operacijos tapo lengviau atsmaugti ir apiplauti..o iki jos...be sansu- kuo labiau prausi tuo blogiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausmare: 03 lapkričio 2011 - 21:08
[quote=rionka,2011 11 03, 22:02]
[quote=~MILENA~,2011 11 02, 21:28]

as pagalvojau kad jau po operacijos blush2.gif su taukmedziu irgi galima (jei tik zaizdeliu nera)gal geriau su vaistininku pasikonsultuot 4u.gif tada geria pora men.patepliot kremukais nei operuotis 4u.gif sekmes ir kantrybes 4u.gif 4u.gif
[/quote]
jo, reikia tepti bet dar reikia ismokti atsmaugti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2011 11 03, 20:10)
del to atsismaukimo savaime- musu atveje po operacijos tapo lengviau atsmaugti ir apiplauti..o iki jos...be sansu- kuo labiau prausi tuo blogiau

nelabai supratau??? g.gif
Atsakyti