Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukų bėdos

sveikos mamytes 4u.gif Mes jau viska praejom doh.gif dabar viskas liuks thumbup.gif .Sunui ir buvo operacija del akrecijos ir trumpo varpos pasaitelio.Operavo daktaras Bilius,puikus ir malonus daktaras thumbup.gif Po operacijos panikavom visa seima blink.gif .Neleisdavo net paziuret,nei vonialiu,zodziu nieko.As paemiau svirksta(kuo didesnis) padariau kalio permagnato tirpala,turi but siltas tirpaliukas(tik ziurekit kad butu vos vos ruzavas).Pasakiau sunui kad pripusim balioneli blush2.gif ir i pimpaliuka leisdavau tirpala,paleisdavau, tirpalikas isbegdavo ir vel leisdavau tirpaliuka,taip darydavau ryte ir vakare.Po proceduru mum reikejo kremuku patept kuri daktaras israse(cia jau sunkiau buvo)Tai truko apie 2 savaitas..Kai sunus uzsimanidavo sisiu jis sakydavo man ir as iskart jau su svirkstu po sisiu praplaudavau tiesiok siltu vandenuku.Galima ir ramuneliu voniales darit.Ir kuo dazniau atidarinet odelia,aisku jei duos vaikas ir tept .Dabar galiu pasakit kad viskas gerai. thumbup.gif Tik dabar tas daikciukas toooks jautrus kag isplaut neimanoma su muilu doh.gif sunus praso su svirkstu praplaut lotuliukas.gif .Tai padarydavau muiliota vandenuka ir pusdavom balionelius lotuliukas.gif Sekmes jums mamytes ir stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas bus gerai
Atsakyti
Mano dičkis irgi turi tokią bėdelę dėl neatsismaukiančios apyvarpės. Laukėm, kol atsismauks, tačiau kartą žiūriu, kad siusojant varputė išsipučia kaip balioniukas, kitą kart pasiskundė, kad biskį skauda. Ėjom pas chirurgą, kuris išrašė hidrokortizono tepaliuko. Liepė teptis galiuką 2 savaites, o paskui vėl ateit pas jį, kad atitrauktų. Tikiuosi, tepaliukas suveiks, suminkštins odytę, nes kažkaip visai nesinori su narkozę operuot jį.

Tad noriu paklausti, ar kas tepėt hidrokortizonu varputę, ir kiek laiko. Gal suveikė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eureka: 22 kovo 2011 - 09:08
Mes tepem Betnovate (atrodo toks pavadinimas) tepalu apie koki menesi, gerai nepamenu pries pora metu buvo. bet vistiek pries atitraukiant odele, dave narkoze ir galvoju aciu dievui, nes iki tol kokiu baisybiu buvau prisiklausius apie ta atsmaukinejima be narkozes doh.gif "Operacija" dare gyd. Malcius (kmu), labai man jis patiko. po "operacijos" vaikas kokias dvi gal pusantros savaites bijojo sysiu daryt, skaudejo, tai as jam kiekviena kart vonia silta paruosdavau, ilipdavo ir padarydavo. kol gijo irgi kalio permanganato tirpaliuku plovem. dabar viskas super. thumbup.gif tiesa vaikui tuo metu buvo 4 metai.
Atsakyti
QUOTE((ieva) @ 2011 03 23, 14:41)
Mes tepem Betnovate (atrodo toks pavadinimas) tepalu apie koki menesi, gerai nepamenu pries pora metu buvo. bet vistiek pries atitraukiant odele, dave narkoze ir galvoju aciu dievui, nes iki tol kokiu baisybiu buvau prisiklausius apie ta atsmaukinejima be narkozes  doh.gif  "Operacija" dare gyd. Malcius (kmu), labai man jis patiko. po "operacijos" vaikas kokias dvi gal pusantros savaites bijojo sysiu daryt, skaudejo, tai as jam kiekviena kart vonia silta paruosdavau, ilipdavo ir padarydavo. kol gijo irgi kalio permanganato tirpaliuku plovem. dabar viskas super. thumbup.gif  tiesa vaikui tuo metu buvo 4 metai.

O kokia narkozė? Čia , atseit,vietinis nuskausminimas? O poliklinikoje darė ar ligoninėje?
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2011 03 24, 09:51)
O kokia narkozė? Čia , atseit,vietinis  nuskausminimas? O poliklinikoje darė ar ligoninėje?

Ne nevietinis, pilna narkoze dave. Kauno klinikose dare, ryte atsigulem, o po pietu jau namo israse.
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2011 03 22, 09:07)
Mano dičkis irgi turi tokią bėdelę dėl neatsismaukiančios apyvarpės. Laukėm, kol atsismauks, tačiau kartą žiūriu, kad siusojant varputė išsipučia kaip balioniukas, kitą kart pasiskundė, kad biskį skauda. Ėjom pas chirurgą, kuris išrašė hidrokortizono tepaliuko. Liepė teptis galiuką 2 savaites, o paskui vėl ateit pas jį, kad atitrauktų. Tikiuosi, tepaliukas suveiks, suminkštins odytę, nes kažkaip visai nesinori su narkozę operuot jį.

Tad noriu paklausti, ar kas tepėt hidrokortizonu varputę, ir kiek laiko. Gal suveikė?

Pažįstama situacija, nuo mažų dienų turim šią bėdelę, bet vis būdavo gal išaugs, bet nuėjusi pas chirurgą, kad apžiūrėtų vaiką ir įrašytų į medicininę pažymą, kurią reikia nešti į mokyklą irašą, jis apžiūrėjo ir padavė savo telefoną, supratau, kad neišsisukom ir tai patvirtino mano uošvis, jis šiame reikale specas, kai buvo mažas tepėm hidrokortizonu, kol tepėm, masažavom viskas ėjosi puikiai, tik nutraukėm ir viskas nuėjo per niek, tad dabar ir laukiam vasaros ir darysimės mini operaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JDA: 24 kovo 2011 - 11:30
Sveikos 4u.gif
regis ir mūsų sūnelis turi tokią pačią bėdą verysad.gif Nuo vakar pradėjo skųstis, kad jam skauda, o ir pimpaliukas paraudo. Šnd apsilankėm pas chirurgą (mūsų mieste nėra vaikų urologo) ir jis patvirtino, kad prasideda uždegimas. Liepė 5 dienas mirkyti kalio permanganato tirpaliuke, o tada ateiti pas jį ir pravalys, bet kaip aš bijau unsure.gif Ne iš vienos mamos girdėjau ne kokių atsiliepimų apie šį gydytoją ir jo grubumą, tai dabar jau net nebežinau ką mums daryt, gal vertėtų pasirodyti urologui. Nors mūsų gydytoja ramina, tipo čia nieko labai sudėtingo ir neverta trenktis į kitą miestą pas urologą unsure.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, mamytės.
Atsakyti
Labas, labai reikia patarimo, mamyciu kurios jau praeje operacija.
Ar reikia, ir jei reikia tai kiek moketi operuojanciam daktarui ir anestezeologui ?
Labai busiu dekinga, jei pasidalinsit savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. ir as prisijungsiu prie jusu. mano 5.5metu sunus turi ta pacia beda. nieks ten mum neatsismaukia. net nezinau ka daryt? g.gif gydytojas pataria operuotis, bet dar kazkaip nenoriu skubet, kiek skaiciau, kad kai kuriems vaikams iki 8-9metu viskas susitvarko. bet zinok, tu, zomgau? ka jus patartumet?
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2011 05 06, 17:28)
Labas, labai reikia patarimo, mamyciu kurios jau praeje operacija.
Ar reikia, ir jei reikia tai kiek moketi operuojanciam daktarui ir anestezeologui ?
Labai busiu dekinga, jei pasidalinsit savo patirtimi  4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobere: 08 rugpjūčio 2011 - 14:23
QUOTE(Dobere @ 2011 08 08, 15:22)

niekam nieko nereikia moket/mum viska nemokamai padare ir nieko mes ,,nemokejom,,.Jei aisku jus nesusitare mokamai operacijei.Musu daktaras buvo Bilius,puikus daktaras thumbup.gif
Atsakyti