Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(bazuka @ 2010 10 04, 10:47)
Manau ,kad rusaitės tokią kepurę mezgė ar bent jau panaši
http://club.osinka.r...5353?&start=180

ta, geltonoji, tikrai labai panasi bigsmile.gif Gaila, nei schemutes, nieko ner... sad.gif
Atleiskit, kad taip isiverziu pas jus, bet jauciu, kad tuoj megzt pradesiu pati ...vel... pradziai - vaikams rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 04, 15:17)
ta, geltonoji, tikrai labai panasi  bigsmile.gif  Gaila, nei schemutes, nieko ner... sad.gif
Atleiskit, kad taip isiverziu pas jus, bet jauciu, kad tuoj megzt pradesiu pati ...vel... pradziai - vaikams  rolleyes.gif  blush2.gif

Tai kad yra schemos žemiau puslapyje, bent jau rusaitės pagal jas mezgė g.gif ir aš pernai mėginau, tik siūlus per storus paėmiau , tai per didelė gavosi lotuliukas.gif taip ir stovi dabar nudrėbta giliai spintelėj blush2.gif
Papildyta:
Va, čia dar dėl kepurės pasižiūrėkit
http://galask.galler...tch?ph=qfS-S8uQ
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 10 04, 07:30)
man tai pasitysiojimas is vaiko  schmoll.gif nebent karnavalui kaip kazkas rase  smile.gif
galvos apimti dalini is 3.14 ir gauni kiek turi buti tas blynas  smile.gif

o tai ko ziukius, meškučius mezgat? kas čia per diskriminacija viščiukam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2010 10 04, 18:29)
o tai ko ziukius, meškučius mezgat? kas čia per diskriminacija viščiukam?  g.gif

todel kad asociacija su gaidziukais blush2.gif blush2.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 10 04, 20:31)
todel kad asociacija su gaidziukais blush2.gif  blush2.gif  tongue.gif  tongue.gif

o tai kuo blogi gaidžiukai? g.gif Beje, ten lyg ir viščiuko kepuraitė ir išaugti gali š vištelę. Nematau nieko blogo ax.gif
Atsakyti
tai kiekvienas issako savo nuomone del gaidziuku-visciuku rolleyes.gif kam grazu tegul mezga 4u.gif
Atsakyti
Asmeniškai man, nepatinka nei viščiukia, nei velniukai, nei jokie gyviai. Kam iš vaikų daryti visokius padarėlius? Kodėl suaugę arba bent jau paaugę vaikai nebenori jais "puoštis"? g.gif
Papildyta:
QUOTE(carnitaster @ 2010 09 12, 20:00)
dar apnėriau kepurytę, manonuomone, dabar geriau, ir ant galvos laikosi geriau
user posted image

Kaip suprantu, pradedančiąjai, niekas nepaaiškins kaip šitą grožį numegzti g.gif Nu nesuprantu aš tų raštų iš nuotraukos blush2.gif
Atsakyti

user posted image
cia yra pirkt panasiu kepuriu

erikiuxxx
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2010 10 04, 08:00)
Kazkaip sunkiai man gaunasi apskaiciuot tradicines kepurytes "blynuko"ploti.Kazkada esu issisaugojus tokia formule is SM
R=Galvos apimtis/2*3.14
Bet ,kazkaip niekaip as jos "neikandu".Pvz.mano mergaites galvyte 50cm apimtis.
50/2*3.14=78.5 ????
Gal galit padet..... ax.gif

kas gali padeti,kiek akiu reikia, 50 cm galvytei,aciu
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2010 10 04, 23:27)
Asmeniškai man, nepatinka nei viščiukia, nei velniukai, nei jokie gyviai. Kam iš vaikų daryti visokius padarėlius? Kodėl suaugę arba bent jau paaugę vaikai nebenori jais "puoštis"?  g.gif
Papildyta:
Kaip suprantu, pradedančiąjai, niekas nepaaiškins kaip šitą grožį numegzti  g.gif Nu nesuprantu aš tų raštų iš nuotraukos  blush2.gif

http://www.supermama...?...98181&st=24 32 zinute
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2010 10 04, 23:27)
Kaip suprantu, pradedančiąjai, niekas nepaaiškins kaip šitą grožį numegzti  g.gif Nu nesuprantu aš tų raštų iš nuotraukos  blush2.gif

||
\ /
QUOTE(bumbasi @ 2010 10 05, 09:45)

+buvau ideju i rusaiciu foruma nuoroda, tet daugybe nuotraukyciu., pavartykit tema, turetumet rasti 4u.gif va radau osinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 05 spalio 2010 - 09:30
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 05, 07:32)
user posted image
cia yra pirkt panasiu kepuriu

erikiuxxx

bet jau kainytes tai ohoho!!! Ta, kur sakiau pavasari maciau ir nepirkau, parduotuveje 20 lt tekainavo doh.gif Jauciu, G.S. gal net ten ir nusipirko, nes maciau ja toje parduotuveje jau pora kartu biggrin.gif
Atsakyti