Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 21, 09:45)
4u.gif
mezgiau RED HEART 50g-210m, pusvilnės, sudėjus du siūlus

Aišku. O virbalais kokiais? Aišku iškart galėjau paklaust blush2.gif Turiu YarnArt Prestige. 100gr/300m. Vienas man plonokas, iš dviejų per stora lyg ir g.gif Tai ir nesugalvoju, kaip čia padaryt. Ir virbalus tik 3nr atsivežiau. Dvigubu siūlu megzt lyg ir per ploni. Nu žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 10 21, 11:54)
Aišku. O virbalais kokiais? Aišku iškart galėjau paklaust  blush2.gif  Turiu YarnArt Prestige. 100gr/300m. Vienas man plonokas, iš dviejų per stora lyg ir  g.gif Tai ir nesugalvoju, kaip čia padaryt. Ir virbalus tik 3nr atsivežiau. Dvigubu siūlu megzt lyg ir per ploni. Nu žodžiu  biggrin.gif

mezgiau su kojinės 5 virbalais, nr3. Kitokių ir neturiu.

pažiūrėjau kokio storumo tavieji pagal metražą, tai tokius mezgu viengubu su nr3 ax.gif

nors aš čia mažas specas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 21 spalio 2010 - 12:35
o kaip jums tokia
user posted image
user posted image
user posted image

čia gal geriau matosi raštas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo furyy: 21 spalio 2010 - 21:35
QUOTE(furyy @ 2010 10 21, 12:29)
o kaip jums tokia
user posted image

Man tai labai wub.gif Noreciau tokios...
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2010 10 21, 22:29)
o kaip jums tokia
user posted image
user posted image
user posted image

čia gal geriau matosi raštas
user posted image

man t.p. patinka, kiek suprantu, tai atnarą čia reikia prisiūti? Antrą dalį mezgam tiesiai ( ir vėl susiūti reikės), o trečią, surenkam akis ir kaip paprastai kepurę užbaigiam? Čia toks principas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 22 spalio 2010 - 08:43
Vau blink.gif labai gražus kepurės modelis thumbup.gif gal kas mezgėt ir pasidalintumėt info, kaip tokią megzti?? kiek akių uždėti?? Tikrai susigundyčiau...
Atsakyti
Akių skaičius tai pagal galvos dydį ir siūlų storį priklauso. Aš tai pirmiausia nusimegzčiau tą vidurinę horizontalią juostą kiek reik aplink galvą. Paskui susirinkčiau akis ir megzčiau į viršų. O atnarai susirinkčiau akis ant plonesnių virbalų.
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 10 20, 15:10)
Bonda o tu bandyk paaiskinti ta rastuka  biggrin.gif  mirksiukas.gif

pameni, as tau kazkada siunciau, kaip neriau balta ziemine? g.gif mirksiukas.gif apie kablius lotuliukas.gif zodziu cia visa nerta paprastu stulpeliu su uzmetimu, tik kas desimt (nepamenu ar tikria desimt ar daugiau ar maziau, nu cia neesme 4u.gif ) du stulpeliai kabliai -kur iskylus stulpelis gaunas mirksiukas.gif kita eile analogiskai, tik iskilus stulpeliai per viena pasislinke i prieki ax.gif (nezinau ar aiskai doh.gif ). o pats galas kepurytes, kur atrodo horizontalios juostos -tai viena kabliais, bet tais atvirkstiniais mirksiukas.gif ir pati paskutine eilute zemu paprastu stulpeliu (kad nesiriestu) mirksiukas.gif
jei neaiskiai as cia blush2.gif -rasyk az biggrin.gif wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 20, 19:39)
Tik modeliukas išsirinko, nevisai patogią rodymui pozą  biggrin.gif

sugebejimai mieganti nufotkyt tongue.gif grazus rastuks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 22 spalio 2010 - 10:05
Sveikos mezgejėlės 4u.gif
kreipiuosi su prašymu ax.gif . Gal turite panašių kepurių schemučių?
http://gyvenimas.del...s.d?id=37762741
Sakysite, reik peržiūrėt ankstesnes temutes... bet mano mažius visi manes neprileidžia prie kompiuterio ax.gif
Busiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 10 22, 11:04)
pameni, as tau kazkada siunciau, kaip neriau balta ziemine? g.gif  mirksiukas.gif apie kablius lotuliukas.gif  zodziu cia visa nerta paprastu stulpeliu su uzmetimu, tik kas desimt (nepamenu ar tikria desimt ar daugiau ar maziau, nu cia neesme 4u.gif ) du stulpeliai kabliai -kur iskylus stulpelis gaunas mirksiukas.gif  kita eile analogiskai, tik iskilus stulpeliai per viena pasislinke i prieki ax.gif (nezinau ar aiskai doh.gif ). o pats galas kepurytes, kur atrodo horizontalios juostos -tai viena kabliais, bet tais atvirkstiniais mirksiukas.gif  ir pati paskutine eilute zemu paprastu stulpeliu (kad nesiriestu) mirksiukas.gif
jei neaiskiai as cia blush2.gif  -rasyk az biggrin.gif  wub.gif

labai gerai viska aprasei biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 10 22, 11:04)
pameni, as tau kazkada siunciau, kaip neriau balta ziemine? g.gif  mirksiukas.gif apie kablius lotuliukas.gif  zodziu cia visa nerta paprastu stulpeliu su uzmetimu, tik kas desimt (nepamenu ar tikria desimt ar daugiau ar maziau, nu cia neesme 4u.gif ) du stulpeliai kabliai -kur iskylus stulpelis gaunas mirksiukas.gif  kita eile analogiskai, tik iskilus stulpeliai per viena pasislinke i prieki ax.gif (nezinau ar aiskai doh.gif ). o pats galas kepurytes, kur atrodo horizontalios juostos -tai viena kabliais, bet tais atvirkstiniais mirksiukas.gif  ir pati paskutine eilute zemu paprastu stulpeliu (kad nesiriestu) mirksiukas.gif
jei neaiskiai as cia blush2.gif  -rasyk az biggrin.gif  wub.gif

O gal dar foto galima šito aprašymo 4u.gif kaip įsivaizduoju ji turėtų suktis spirale ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2010 10 22, 12:36)
O gal dar foto galima šito aprašymo  4u.gif  kaip įsivaizduoju ji turėtų suktis spirale ar ne  blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2010 10 18, 16:31)
idedu ir as rudenine savo nerta kiepa 4u.gif  4u.gif
user posted image

Atsakyti