Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 71

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 09 03, 12:33)
Cia galiuku serumas.

tai įdomiai, kam galiukų serume surfaktantas? g.gif Gal dėl slidumo, slydimo. Mistika smile.gif
Atsakyti
O aš šiek tiek apginsiu Neobio. Kadangi čia susirinkusios n metų naudojančios natūralią kosmetiką ir n priemonių išbandžiusios, tai sutinku, kad yra ar galima rasti ir geresnių priemonių, bet man, po chemijos ir kelių mėginėlių, Neobio buvo atradimas, nes geriausiai paveikė mano odą. Dabar jau net nebesu tikra, ar mano oda mišri, nes kremas su magnolijom teigiamai paveikė. Prausiklis su medvilnės ekstraktu apramino odą. Dabar dar kurį laiką panaudosiu šias priemones, o po to žiūrėsiu, gal irgi užsimanysiu kažko, nuo ko veidas ima švytėti, spindėti ir pan. liezuvis.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu, kad vakar pagaliau išbandžiau Summer duotą Dr. Bronner Shikakai muilą plaukams ax.gif Įspūdis labai įdomus. Labai įdomiai suputoja, bet putoja gerai ir greitai, bet visai kitokia ta puta nei su paprastais šampūnais. Ji tokia kremine jaučiasi tarp pirštų, bet kažkaip gana greitai dingsta ir kai skalauji plaukus, sunku suprast, ar jau išsiskalavo ar ne smile.gif Ir patys plaukai išskalauti atrodo tarsi riebaluoti, tokie susimetę į sruogas, bet išdžiūvusių vaizdas man patiko ax.gif Tokie papurę wub.gif Plaukus šiek tiek pavėlė. Mėginuką gavau su pipirmėte, tai kvapas wub.gif Visa vonia užkvipo ax.gif Dar liko vienas mėginukas (buvau gavusi 2, ačiū Summer 4u.gif), mano poilgiems plaukams jo užteko ir vieno vienam plovimui, nors muilavau 2 kartus smile.gif Tai dar bandysiu tą antrąjį ir gal rizikuosiu įsigyt visą pakuotę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 09 03, 11:18)
Lavere  4u.gif  Ne Lavera, o Lavere  smile.gif
Ne pigu Lavere- kainos ne kaip Lavera  smile.gif

na va nors su akiniais o neispitrinau tongue.gif aciu uz pataisyma
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 03, 12:12)
Lavera mangu sampunas be ASL?
Dar klausimelis, gal galite pakomentuoti, ar labiau patiko laveros basis kondicionierius , ar Laveros mangu kondicionieriu>?

Be. Su ALS yra tik Laveros šampūnai iš Basis Sensitiv serijos.

Man abu patiko smile.gif Mangų labiau apsunkina plauką, tai reiktų nepadauginti.

QUOTE(agnuta @ 2010 09 03, 12:47)
Pasipasakosiu, kad vakar pagaliau išbandžiau Summer duotą Dr. Bronner Shikakai muilą plaukams ax.gif

Mano analogiški įspūdžiai, patiko tas plaukų purumas, bet kai skalauji plaukus, grynai atrodo lyg riebalu ištepti būtų... na įdomiai, kolkas dar nesiryžtu plaukams jo kartoti smile.gif Galbūt įsigysiu kaip kūnui prausiklį.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 03, 13:03)

Man abu patiko smile.gif Mangų labiau apsunkina plauką, tai reiktų nepadauginti.

reiskia kartosiu basic kondiske smile.gif nors ir mangu knieti ismeginti smile.gif
o kuris Laveros sampunas prilygsta mangu sampunui, kuris man wub.gif , noriu dar koki ismeginti, savo gerumu prilygstanti mangu sampunui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 03, 13:09)
reiskia kartosiu basic kondiske smile.gif nors ir mangu knieti ismeginti smile.gif
o kuris Laveros sampunas prilygsta mangu sampunui, kuris man  wub.gif , noriu dar koki ismeginti, savo gerumu prilygstanti mangu sampunui smile.gif

o koks tipas jusu plauku? Nes ketinu ji irgi isbandyti,tai butu idomu?
Atsakyti
Nuo šiol, perkant prekes internetu www.nimfali.lt galios tokios pačios nuolaidos, kaip ir parduotuvėse smile.gif Kai padarysit užsakymą, vadybininkas pritaikys nuolaidas ir išsiųs jums sąskaitą. Nes automatiškai rodyti akcijines kainas nėra galimybės.
PERKANTIEMS UŽ 100LT IR DAUGIAU, PRISTATYMAS PAŠTU NEMOKAMAS
Atsakyti

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 09 03, 13:03)

nu va kaip, as basis serijos naudojau ir galvojau ko cia galvos oda durniuoja
ale ir i sudeti ziurejau ir vistiek neimaciau doh.gif
Atsakyti
Gal kas bandete si eliksyra?
"Ilgaamžiškumo eliksyras"
(formulės, sukurtos Kretos valdovo Nerono gydytojo Andromaho, pagrindu)

Unikali „Ilgaamžiškumo eliksyro“ sudėtis (79 ingredientai) nulemia jo savybes – jis gerina virškinimą ir valo kraują. Be to, jis šalina iš organizmo toksinus ir stimuliuoja tulžies pūslės ir kepenų veiklą. Pozityviai veikdamas organizmą, Eliksyras stiprina sveikatą ir atitolina senėjimą.

Gelis, kurio sudėtyje esama „Ilgaamžiškumo eliksyro“, turi šio Eliksyro, kalendros, mentolo ir simondsijų aliejaus savybių. Rekomenduojamas po vonios/dušo. Apšildo raumenis, šalina nugaros bei sąnarių skausmus.
Ryte sutepus juo kojų odą, visai dienai užtikrinama gera savijauta.

Cia Phyt-Inov .

Pasaule, nekaisiok cia mumi liezuviu , bo nukasim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 rugsėjo 2010 - 12:58
QUOTE(Satura @ 2010 09 03, 12:20)
ALS švelnesnis nei SLS, bet geriau jo nebūtų. Naturado anyžinis šampūnas su ALS, tai gražiais plaukais pasidžiaugiau lygiai dieną, vakar jau atrodė jie klaikiai po plovimo: pašiaudėję, kaip negyvi. TekilaSunrise gal matė smile.gif Ir vėl atsiprašau aš savo mylimo OP - nėra man už jį geresnio  wub.gif

Nieko negero nemačiau... 4u.gif
Bet smagu, kad esi atradusi tokį mylimą, kaip OP thumbup.gif Aš tai vis nuo vieno prie kito mėtausi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 09 03, 11:59)
Merginos, gal meginote Lavera basis sampunus? kokie atsiliepimai? Basis kondicionierius tai man nuostabus, o kaip sampunai?? turiu mangu  wub.gif  o idomu kaip Laveros basis sampunai??

Turiu purinamąjį. Kol kas kelis kartus naudojau, tai lyg ir viskas gerai smile.gif
Atsakyti
OP sampunui kaip tik dar siandien butu nuolaida 35 proc... rolleyes.gif
Eglute82- primink man!! Ar tu man buvai ipylusi sampuno OP ar kondicionieriaus OP?? Ar abu?? Senatve neraliuota mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 03 rugsėjo 2010 - 13:10