Buvau siandien sioje klinikoje, padare pilna tyrima, prirase gydyma, viskas kaip ir gerai, tikiuosi rezultatu, Taciau esu siaubingai pasipiktinus net nezinau kuo tiksliai, bet esme tame, kad salia ju yra ir ju vaistine (homeopatiniai vaistai ir t.t.) ir as ten nusipirkau visus man prirasytus vaistus, ir papildus. Gryzus namo pasiieskojau informacijos, ir suzinojau, jog vienus papildus (brangiausius ir viso saraso) uz kuriuos sumokejau 98 LT, kitoje vaistineje galejau nusipirkti uz 62 LT. Nesuprantu, kaip taip imanoma, sitoks kainu skirtumas, negana to, kad klinika uz visas konsultacijas gauna DAUG pinigu, nes paslaugos brangios pas juos, bet dar ir ant stebuklinguju vaistu uzsideda nenormalu antkaini.
Taigi PATARIMAS, nepirkit vaistu is karto, o pasiiekokit internete informacijos apie kainas, ir tikrai rasite pigiau.
As kiek zinau,tai kiekvienoje vaistineje galima nusiprkti viena vaista pigiau,o kita brangiau,taip jau yra.As pati lankausi toje klinikoje ir esu labai patenkinta tiek aptarnavimu,kainomis ir vaistine