QUOTE(Ice @ 2010 09 13, 11:54)
Mielai prašom į mūsų ratelį

Tik, deja, nelinksmi dalykai čia mus subūrė

Būtų labai smalsu daugiau sužinoti apie Jūsų berniuką
Vyrukui 8 metai, antrokas, lanko paprastą vidurinę mokyklą. Su mokslais didesnių problemų nėra (prie pažangesnių mokinių). Didžiausia man problema - išrankumas maistui, valgo tik kokius 5 patiekalus pakaitom iš tų pačių indų, tais pačiais įrankiais, taip pat sukomponuotus lėkštėje ir tuo pačiu metu.
Ypatingasis pomėgis kol kas yra LEGO. Nuo kokių 4 metų dėlioja sudėtingiausius konstruktorius pagal instrukciją (paskui sujungia kelis, perdaro savaip). O šiaip dar daug AS bruožų pasireiškia, tik ne taip išreikštai, kada nors vėliau papasakosiu
QUOTE(Sviesioji @ 2010 09 13, 15:49)
Sveiki prisijunge. O jus kokius nors tyrimus vaikui daret del aspergerio priezasciu?
Ačiū už šiltą priėmimą. Tyrimų nedarėm kol kas. Vaikui jokios oficialios diagnozės nėra, pediatrei jo raida niekada neužkliuvo, kalbėti pradėjo +/- laiku, iš neurologinių problemų kažkada nustatė tik hiperjautrumą. O aš šiaip tokia labai tolerantiška, na, galvoju, auga savitas vaikas, individualistas

Tik prieš kokius metus supratau, kad visgi kažkas ne taip. Apskritai jam bet koks vizitas pas gydytojus, o ypač su kraujo paėmimu, yra milžiniškas stresas. Kol kas manau, to streso žala būtų didesnė už galimą tyrimų naudą, tuo labiau, kad nėra visiškai aišku, kaip tuos rezultatus interpretuoti ir ką toliau daryti. Giminėje yra keistuolių ir iš mano, ir iš vyro pusės, neatmetu genetinių priežasčių...
QUOTE(ritatitas @ 2010 09 14, 00:02)
Geriau butu ne Sedatif, o FLORADIX kompanijos produktas, dabar nepamenu kaip jis ten vadinasi, bet ten 100% naturalus daiktas, ir tikrai gerai veikia tokiomis aplinkybemis kaip jusu
Papildyta:
visose vaistinese turetu buti
Sedatif yra homeopatinis preparatas, labai svarbu laikytis vartojimo taisyklių, 30min prieš ar po valgio, lėtai čiulpti, kad kuo ilgiau būtų burnoje ir pan. Iš homeopatinių mums kažkada geriau veikė Valeriana-heel (nežinau, ar dabar jų yra pirkti vaistinėse, bet turėtų gaminti Kaune).
O Floradix man visi preparatai patinka dėl savo natūralumo, gėrėm ir šitą raminantį, ir geležies papildą, visai neblogi
http://www.hiperfarm...x_salusan_250ml