QUOTE(Ice @ 2010 09 20, 10:11)
Sviesioji, o tau teko klausti LT daktarų, ką jie mano apie tą
DMG? Šiaip įdomu.
Pasiskaičiau ir aš. Rašo, kad pašalinio poveikio kaip ir neturi, tik kad nėra moksliškai efektyvumas pagrįstas

O jūs čia seniau forume apie jį diskutavote gal jau? Matyt, kažką praleidau.
As klausiau konkreciai tik apie B12 vitamina. Tai sake gerai, galima. (I DMG irgi B12 ieina). Ir aplamai sake kad prie musu epi vaistu galima bet kokius maisto papildus gerti.
As apytiksliai bandziau pasakoti ka mes su mazium nuo ziemos darem (cia su tais papildais, aliejukais ir pan.). Tai sake kad gerai, galim ir toliau testi.
Nes visumoje labai nustebo gydytojai, kad su musu tipo epi per tiek laiko buvo tik vienas priepuolis... Nu ka as zinau... Gal kartais tos visos priemones prie sio gerio prisidejo...?
Nu bet kokiu atveju, zinant dabar situacija del virusu, tai manau turejo prisisideti. NEs visos priemones buvo skirtos tuo paciu ir imunines stiprinimui. Amarantu aliejus (tinka vaikams nuo 6-7 metu) dar pripildo organizma deguonim (o cia del epi gerai). Be to musu 2 is 3 tyrimu (berods) rode deguonies trukuma kraujuje per epi priepuolius
Apie DMG rase labai senoje temoje
ritatitas.
Skaiciau as del tu nepatvirtintu DMG tyrimu. Del energijos tai gryna tiesa, ir tonusa pakelia. Siaip B grupes vitaminai, magnis labai gerai nervu sistemai ir sirdies veiklai. Man asmeniskai kazkuris (vilcacora arba DMG) is papildu dar tinka del raumenu veiklos.
Atvirai pasakius pirkau as si papilda "is akies". Bet pabandzius esu patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2010 09 20, 19:38)
Nežinau merginos ar čia tik mane taip užkabino tas Aditi Shankardass pranešimas apie smegenų spazmus, ar jūs tikrai nė viena rimtai nesusimąstėt, kad tai tiesa?
Daugeliui iš mūsų EEG rodo aktyvumą ir aš vis labiau tikiu, kad mūsų medikai kitaip interprtuoja šitą info, ir kad daugeliui mūsų (vaikų) nėra autizmo, ir tai tik smegenų spazmų sukelti simptomai, kurie gali būti sėkmingai pagydomi
Papildyta:
Būtų fesbukas spausčiau patinka
Beje atsakymo kaip ir nėra
As jau rasiau kad musu medikai kazka panasaus girdejo del tu indu. O kad pasakytu spazmai ar ne spazmai, tai turi padaryti: tomografija, magnetini rezonansa, dienos ir miego EEG. Tada ir gausit tikslu atsakyma.