Įkraunama...
Įkraunama...

Vilkpėdė: Skroblinukas

sveikos, mamytes smile.gif pradesime lankyti si darzeli smile.gif ar yra duagiau mamyciu, kuriu vaikiukai eis i nauja grupe?
Atsakyti
QUOTE(iiddoommuu @ 2013 11 28, 10:33)
sveikos, mamytes smile.gif pradesime lankyti si darzeli smile.gif ar yra duagiau mamyciu, kuriu vaikiukai eis i nauja grupe?

Mano dukra papuole I naujai formuojama lopselio grupe smile.gif manau musu vaikai lankys kartu smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat pakliuvom į naujai suformuotą lopšiukų grupę smile.gif "Žiogelių" atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuciukassss @ 2013 12 09, 21:33)
Mes taip pat pakliuvom į naujai suformuotą lopšiukų grupę smile.gif "Žiogelių" atrodo smile.gif

Mes taip pat papuolėme į šią grupę smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano dukra irgi papuole ir lanko "Žiogeliu grupe"..
Girdejau artimiausiu metu zada daryti susirinkima - ar jau turite pastabu, pageidavimu?

QUOTE(lassie172 @ 2013 12 26, 18:20)
Mes taip pat papuolėme į šią grupę smile.gif

Atsakyti
taip aukletojos sake kad darys susirinkima kai tik visi 17 vaiku pasirodys, nes kolkas kiek zinau 16 vaiku pasirode smile.gif
o nusiskundimu tikrai neturime, kolkas tai super viskas thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi labai patenkinti aukletojomis - joms jokiu priekaistu neturime.. Tik labai noretusi, kad vaikuciams langus greiciau pakeistu, nes miegamajame - vesoka!

QUOTE(Dezdemona* @ 2014 01 24, 15:44)
taip aukletojos sake kad darys susirinkima kai tik visi 17 vaiku pasirodys, nes kolkas kiek zinau 16 vaiku pasirode smile.gif
o nusiskundimu tikrai neturime, kolkas tai super viskas thumbup.gif

Atsakyti
Del langu tsi taip, tikrai butu gersi juos pakeisti.

O gal domejotes kuri, kaip del vaiku kuriems bus 3 metukai jau rudeni, jie keliaus I kita grupe ar liks sitoj pacioj? Idomu kokia tvarka cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 27 sausio 2014 - 10:39
sveikos, mamytes, mano mazylis irgi lanko Ziogelius 4u.gif
kol kas ir mes nusiskundimu aukletojomis neturim esam tikrai patenkinti
Atsakyti
Sveiki,

gal kas parašytumėte atsiliepimų apie Drugelių grupės auklėtojas? 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, kiek mokate siame darzelyje? Kokia suma gaunasi per menesi?
Atsakyti
Mano dvimetis nuo 09.02 pradės lankyti šį darželį 4u.gif
Kiek žinau, mėnesiui išeina apie 240 Lt

Iki susitikimo!
Atsakyti