QUOTE(adi@v @ 2010 10 23, 15:25)
Sveikos
Mano mazylis kazko pradejo skystai, daznokai ir zalsvai tustinti
Manau, kad jis man cia pradejo viduriuoti... Pieno turiu daug... Vienur skaiciau, kad permaitinti vaikai viduriuoja. O kitam straipsnyje perskaiciau, kad maitinami krutimi vaikai negali buti permaitinti
Kazi ar gali buti, kad jis persivalgo? Siandien jam menesiukas
Gime 3900 g, is ligonines parsivezem 3650g, o dabar sveriam 5400 g. Viena gydytoja pasake, kad per daug maitinu, bet kaip sunormuosi jam pienuka, juk mierkos ant spenelio nera 

Mano mazylis kazko pradejo skystai, daznokai ir zalsvai tustinti

Žalios išmatos yra kudikėliui visai normalu. Kad skystos tai pat nes jus dar mažiukai. Žalia spalva rodo kad maisto turinys pergreitai slenka virškinimo traktu irnepilnai suvirškinamas. Taip buna mažiems kudikiams ir kai daug pieno prisiryja. Viskas čia gerai

QUOTE(MonaSaule @ 2010 10 23, 16:25)
PADEKITE!
Kai gime leliukas pienas verzesi per krastus, nezinojau kur detis. Pientraukis... ledas... pientraukis... Krutys buvo kietos, dar temperatura pakilo.
Gydytoja israse vaistu 7 diena po gimdymo (bromokriptino) po puse tabletes 4 kartus dienoj 2 d. kad siek tiek pieno gamyba sumazetu. Isgeriau tik 3 tabletes (vietoj 4) is viso, o pienukas beveik dingo.. nebezinau nei ka daryti. Pirma negalejau gerti daug skysciu nors be proto troskino,o dabar geriu viska - ir Hip Hip maitinanciom arbata, kmynus su pienu... o pienuko truksta. Gal kas susiduret su tokia beda? patarkit. Noriu maitinti pati, bet nezinau dabar ko griebtis
ka daryti kad pienuko padaugetu?
Kai gime leliukas pienas verzesi per krastus, nezinojau kur detis. Pientraukis... ledas... pientraukis... Krutys buvo kietos, dar temperatura pakilo.
Gydytoja israse vaistu 7 diena po gimdymo (bromokriptino) po puse tabletes 4 kartus dienoj 2 d. kad siek tiek pieno gamyba sumazetu. Isgeriau tik 3 tabletes (vietoj 4) is viso, o pienukas beveik dingo.. nebezinau nei ka daryti. Pirma negalejau gerti daug skysciu nors be proto troskino,o dabar geriu viska - ir Hip Hip maitinanciom arbata, kmynus su pienu... o pienuko truksta. Gal kas susiduret su tokia beda? patarkit. Noriu maitinti pati, bet nezinau dabar ko griebtis

Esu pasibaisėjus dėl tokių gydytojų

QUOTE(Unregistered @ 2010 10 25, 10:08)
Sveikos, mamytes. Noriu pasikonsultuoti dėl tokios situacijos:
vakarais ir dienos metu mūsų 3.5 mėn. pupa ima krūtį, kiek patraukia, meta, ima rėkti, riestis, atmeta rankas į "pasiduodu" pozą, spiria kojytėmis, mosikuoja rakomis, pirsnoja, barasi... Imu ant ranku, nešioju, tai zirzia, skundžiasi, kiša burnon kumštį, vėl pyksta. Vėliau bandom vėl maitintis, tai tokia situacija gali ir kelis kartus kartotis, o būna, traukia pienelį šnopuodama, pasitampydama ir nurimsta, ir krūties ilgai nebepaleidžia...
vakarais ir dienos metu mūsų 3.5 mėn. pupa ima krūtį, kiek patraukia, meta, ima rėkti, riestis, atmeta rankas į "pasiduodu" pozą, spiria kojytėmis, mosikuoja rakomis, pirsnoja, barasi... Imu ant ranku, nešioju, tai zirzia, skundžiasi, kiša burnon kumštį, vėl pyksta. Vėliau bandom vėl maitintis, tai tokia situacija gali ir kelis kartus kartotis, o būna, traukia pienelį šnopuodama, pasitampydama ir nurimsta, ir krūties ilgai nebepaleidžia...
Unregistered pas mane buvo tas pats su suneliu. Jums svarbiausia reikia stebeti kad nuolat išsituštintumėte, ir duoti lašiukų nuo vidurių putimo + mankšta, masažai. kai susitvarkysit pilvuka pradės normaliai valgyti. Blogai valgo nes trukdo pilvuko skausmai

Papildyta:
ast_alaus labai ačiū tau už patarimus