Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

ar yra kam, kad vaikas neramiai valgo, pažindžia spjauna, įkiši vėl pažindžia ir spjauna, pyksta? paskui šypsos, tada vėl pyksta?

kodėl jis taip daro? ir ką man daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 11 10, 21:21)
ar yra kam, kad vaikas neramiai valgo, pažindžia spjauna, įkiši vėl pažindžia ir spjauna, pyksta? paskui šypsos,  tada vėl pyksta?

kodėl jis taip daro? ir  ką man daryti verysad.gif

Maniškė taip kartais daro, tik nesuprantu, kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 10, 19:53)
Maniškė taip kartais daro, tik nesuprantu, kodėl g.gif

Gal atsirugti nori? g.gif Nors ir mano taip daro, tai as tada leidziu atsirugti ir vel duodu kruti.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 11 10, 22:21)
ar yra kam, kad vaikas neramiai valgo, pažindžia spjauna, įkiši vėl pažindžia ir spjauna, pyksta? paskui šypsos,  tada vėl pyksta?

Mano taip ir daro,taciau ne visa laika g.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 11 10, 22:17)
Ar gali vaikui, maitinamam tik MP, trūkti gerųjų bakterijų? g.gif Mano sūnus pradėjo 2-4 kartus per dieną skystai kakoti, o prieš tai budavo tik kas 3-4 dienos. Šiaip vaikas ramus, žvalus, gerai auga svoris. Mums skyrė lineksą du kartus per dieną.
O D vit. paskyrė po 1 lašiuką.

MP maitinamam kudykiui tikrai nieko negali trukti,aisku kad kas 3-4 dienas tai negerai,as pati maitinu tik savo pienuku,vaikas tustinasi kiekviena diena ,kartais 3 kartus,kartais 2 irgi skystai,bet cia normalu,kartais buna tik 1 karta per diena,bet tai labai retai. smile.gif Bet jaigu gydytoja jums skyre,tai gal ji geriau zino.As dar pasitarciau su kita daktare,o vitamina D mes geriam 2-3 lasiukai per diena,mums 4,5men.
Papildyta:
QUOTE(maskanyte @ 2010 11 11, 01:47)
Mano taip ir daro,taciau ne visa laika g.gif

Mano irgi taip daro kaip nenori valgyti,o nori miego,tada as duodu zinduka ir ant ranku panesioju,uzmiega is karto.
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 11 10, 22:21)

Pas mus tas pats...ir viskas baigiasi klykimu, nes pieno mazoka.Duodu daznai, kad pradetu gamintis daugiau, matyt cia ta pieno krize...mums siek tiek daugiau nei menuo.O uzmigdyti sunkiai sekasi, nebent kai abu isciulpia po kelis kartus doh.gif Jei alkanas, tai niekaip nenulauziu, tik jei kazkiek pavalges.Gydytoja nepatare pult i panika ir griebtis misinio, sako jei nori, tai ir maitinsi, reikia tik poilsio ir gerai paciai valgyti, bet is kur ta poilsi gausi, kai visa diena ant koju...
Atsakyti
QUOTE(gretova @ 2010 11 11, 09:02)
..kas 3-4 dienas tai negerai..

Viskas čia gerai. MP maitinamas kūdikis gali tuštintis nuo 10 kartų per dieną iki 1 karto per 10 dienų.
Atsakyti
lillit,

Pas mus buvo analogiska situacija. Maniske tustinasi 1 k. i savaite. Viena savaite taip pat pradejo daznai tustintis,po kiekvieno praktiskai maitinimo ir skystokai. Spalva buvo normali. Mums gydytoja sake,kad taip ir gali buti ir patare pagerti 7 dienas geruju bakteriju,ka mes ir padareme. Ir viskas susitvarke po 5 dienu, tustinames ir toliau 1 karta savaiteje. Greiciausiai mums taip buvo nuo mano suvalgyto maisto,kiek pamenu nuo darzoviu.Nes as ju valgau labai mazai,o ta karta turbut padauginau. Beje ir as pati geriau geruju bakteriju.
O literaturoje kazkur skaiciau,kad MP maitinamam kudikiui normalu tustintis 1 k. i savaite - vadinasi MP yra gerai isisavinamas,nesikaupia toksinai g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurka_07: 11 lapkričio 2010 - 12:36
QUOTE(Jurka_07 @ 2010 11 11, 12:35)
lillit,

Pas mus buvo analogiska situacija. Maniske tustinasi 1 k. i savaite. Viena savaite taip pat pradejo daznai tustintis,po kiekvieno praktiskai maitinimo ir skystokai. Spalva buvo normali. Mums gydytoja sake,kad taip ir gali buti ir patare pagerti 7 dienas geruju bakteriju,ka mes ir padareme. Ir viskas susitvarke po 5 dienu, tustinames ir toliau 1 karta savaiteje. Greiciausiai mums taip buvo nuo mano suvalgyto maisto,kiek pamenu nuo darzoviu.Nes as ju valgau labai mazai,o ta karta turbut padauginau. Beje ir as pati geriau geruju bakteriju.
O literaturoje kazkur skaiciau,kad MP maitinamam kudikiui normalu tustintis 1 k. i savaite - vadinasi MP yra gerai isisavinamas,nesikaupia toksinai g.gif .

4u.gif
Ir dar klausimėlis: Linex gerai ar reikia ko kito?
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 11 11, 16:41)
4u.gif 
Ir dar klausimėlis: Linex gerai ar reikia ko kito?

Man patare Linex, bet as turejau kitos firmos priobiotiku,kuriuos ir vartojom. Linex,manau,tinka 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurka_07 @ 2010 11 11, 17:22)
Man patare Linex, bet as turejau kitos firmos priobiotiku,kuriuos ir vartojom. Linex,manau,tinka 4u.gif .

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti patyrusių žindyvių. Mums jau 6 mėn. Iki šios datos nieko nedaviau nei lašo, tik savo pienelį. Ką tik pradėjau po truputį duoti ryžių košytės. Pirmą kartą žiaukčiojo kažkiek, bet lyg ir paragavo, vakar jau nežiaukčiojo, bet rodos kiek duodu, tiek atgal doh.gif bet gal ir nurijo kažkiek.
klausimas toks - ar reikia duoti kažko atsigerti?
nes aš manau, kad iki metų ir užsigėrimas kaip ir pagrindinis maistas yra mano pienukas. Ar aš teisi?

Ir dar : vakar buvom apžiūroje, tai per paskutinį mėnesį priaugom tik +300 g. unsure.gif bet daktarė sakė, esam normos ribose ir kad viskas gerai.

Tai gal normalu? nors pirmais mėnesiais priaugdavom po 1 kg. su virš, po to po 900 g. po to po 500 g. dabar tik 300 g.
bet ji tiap juda, spurda, tokia vijurkas pasidaręs, kad nenuostabu, kad prasijudina ir lašinukas išmėto biggrin.gif
o ką jūs manot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 12 lapkričio 2010 - 10:49