Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(luna @ 2010 11 16, 08:18)
Gydytoja israse OSPAMOX antibijotikus, sian 2diena kaip geriu juos, kolkas nejauciu pagerejimo, tik jau ranka sunku pakelt cray.gif krutine duodu tai pieno ten nedaug jau, tai speneli jau nukramte doh.gif prakaitas musa, nakti tai kaip baloje miegu..nespeju rubu keisti sad.gif

naudokit antspeni user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 11 16, 13:34)
naudokit antspeni user posted image

bandziau anspenius, kai pirmom dienom po gimdymo nukramte, tai man buvo dar skaudziau doh.gif arba as nemoku su jais elgtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2010 11 16, 12:58)
bandziau anspenius, kai pirmom dienom po gimdymo nukramte, tai man buvo dar skaudziau doh.gif  arba as nemoku su jais elgtis  blush2.gif

Man irgi kai pirmą savaitę speneliai buvo nukramtyti, jokie antspeniai nepadėjo - su jais dar labiau skaudėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2010 11 16, 10:58)
bandziau anspenius, kai pirmom dienom po gimdymo nukramte, tai man buvo dar skaudziau doh.gif  arba as nemoku su jais elgtis  blush2.gif

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 16, 11:12)
Man irgi kai pirmą savaitę speneliai buvo nukramtyti, jokie antspeniai nepadėjo - su jais dar labiau skaudėjo doh.gif

g.gif gal tik man padejo
Papildyta:
QUOTE(Košė-Malošė @ 2010 11 15, 16:03)
Netemk laiko- kuo greičiau skambink mama-mamai http://www.pradzia.org/node/427
Temperatūrą matuok kirkšnyje (pažastyje maitinant-netikslinga)
(čia taip pat galim bendraut, bet tai užtruks, o laukimas- ne į naudą)
Laikykis  4u.gif

Ir as noreciau paskambinti vienai mamytei is to saraso, kazin ar galima bet kada skambinti, ar yra koks nors laikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 11 16, 14:18)
Ir as noreciau paskambinti vienai mamytei is to saraso, kazin ar galima bet kada skambinti, ar yra koks nors laikas  blush2.gif

Mamytes atsakineja i klausimus bet kuriuo metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2010 11 16, 10:57)
Po maitinimo megink saldyti (15 min, su 10 min pertraukomis, galima kelis lkartus),  man labiau masaziukas sukamaisiais judesiais (nuo guziuko link spenelio ir butent maitinimo metu) padedavo. Ir aisku, saltis po maitinimo  4u.gif

QUOTE(TomaKa @ 2010 11 16, 10:59)
Pieno gaminasi tiek kiek vaikas istraukia, tai jei savaitgali gerai traukia, tai ir po to tas pats kiekis gaminasi... O pati tiek neistrauksi kiek lelius...
Del virsaus: atsigulk ant sono ir vaikuti paguldyk sone aukstyn kojom, na kad gautusi smakriukas ties sukietejimais, kai reikia tenka ir joga uzsiiminet... mirksiukas.gif
Sekmes

dėkui, susitvarkėm 4u.gif išsiurbė vaikis naktį viską, tik dabar krūtis tokia raudona, net pamėlynavusi, tiek aš ją masažavau doh.gif
tiesiog durnai gaunasi, kad labai ilgai yrapaskaitos, tarpų tarp jų nėra- ko norėt, kad pienelį nusitraukiu, paskui apie 6 val nežindau, tai ir vaikštau kaip statinė doh.gif na, bet jau sesija artėja, baigsis ištisinės paskaitos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, padėkit rasti atsakymą. Netrūkus turėčiau operuotis su bendra narkoze, o nutraukti maitinimo dar nenorėčiau. Ar nedings man pienas nuo narkozės? galėčiau atidėti operacija, bet irgi pavojinga... g.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2010 11 16, 11:18)
Gydytoja israse OSPAMOX antibijotikus, sian 2diena kaip geriu juos, kolkas nejauciu pagerejimo, tik jau ranka sunku pakelt cray.gif krutine duodu tai pieno ten nedaug jau, tai speneli jau nukramte doh.gif prakaitas musa, nakti tai kaip baloje miegu..nespeju rubu keisti sad.gif

o jei krutis paraudusi, tai labai gerai kopusto lapa uzsidet, kopusto sultys karsti gerai nuima smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu ir aš patarimo, gal kuri susidūrėt su tokia problema..
Na kaip ir daugeliui apkramtė man spenelį mažylis, paskui šiaip ne taip apsigydėm ir.. Ant pačio spenelio užsidėjo toks kaip šaškiukas kietas, pro kurį manau neprateka pienas.. Kaip jį praminkštinti?
Nes mažius paima spenuką, patraukia sekundę ir spjauna lauk doh.gif Nes juk nebėga ten niekas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2010 11 17, 21:05)
Sveikos  4u.gif
Noriu ir aš patarimo, gal kuri susidūrėt su tokia problema..
Na kaip ir daugeliui apkramtė man spenelį mažylis, paskui šiaip ne taip apsigydėm ir.. Ant pačio spenelio užsidėjo toks kaip šaškiukas kietas, pro kurį manau neprateka pienas.. Kaip jį praminkštinti?
Nes mažius paima spenuką, patraukia sekundę ir spjauna lauk  doh.gif Nes juk nebėga ten niekas  unsure.gif

Man taip pat buvo toks kaip šašiukas, bet kai mano dukrytė pačiulpdavo papulį, jis suminkštėdavo ir pienas per kažkur smile.gif vis tiek prabėgdavo, paskui tas šašiukas nukrito (labai greitai, tepiau bepanthen ir multimam kompresiukus beveik visasda dėjau).
Atsakyti
sveikos!na as cia irgi uzklystu tik tada kai kokios bedos puola ar patarimo reikia..maitinu savo vaika jau beveik 5men,kolkas tik savo pienu,nors visi aplink uzia,kad pradeciau primaitinti,ka planuoju daryti tik nuo 6men..Del pienelio kiekio praeiti buvo visokiu bedeliu-turejom ir 1men krize ir 4men ir dabar..nuo savaites pradzios pradejau vartoti koki tais maisto papilda ,nes siaubingais kuokstais slenka plaukai..ten nera parasyta,kad negalima maitinanciai.na ir jau kokia 3diena kaip pienuko taip sumazejo,kad net nebezinau ka daryt,taip blogai dar nera buve-vaikas klykia,tilteliu stojasi,gerai kad kazkiek turiu uzsisaldzius pieno,bet ilgiau nei 2d jo neuzteks..nezinau ar galejo taip buti,kad tie vitaminai turejo itakos maitinimui??aisku db ju nebegersiu paziuresiu kas bus,bet krutys siuo metu visiskai tuscios,nors jau isgeriau kokius 3lt arbatu ir kitu skysciu..
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 11 19, 15:12)
nezinau ar galejo taip buti,kad tie vitaminai turejo itakos maitinimui??aisku db ju nebegersiu paziuresiu kas bus,bet krutys siuo metu visiskai tuscios,nors jau isgeriau kokius 3lt arbatu ir kitu skysciu..

Skysciu perdozuoti negalima! Kaip ir negalima rinktis vitaminu savo nuoziura. mirksiukas.gif Labai imanoma, kad jie pridare bedos (jei gali-parasyuk tikslu pavadinima).
Plaukai slenka del hormonu 'tvarkymosi' ir kiekvienai gimdziusiai tas malonumas gresia, tik ne visoms vienodai stipriai.
Kuo dazniau glausk dukryte prie kruties, tai vienintelis budas atstatyti pienelio gamyba, sureguliuoti reikiama kieki 4u.gif
P.S. primaitinimas nepakeicia MP. Labai teisingai elgiesi, neklausydama neismanelisku aplinkiniu kalbu 4u.gif
Atsakyti