QUOTE(Makalius @ 2010 10 08, 14:02)
Prie ko čia dabar pilna klaustukų, jeigu sakau kaip mačiau?
Kam čia taip išdarkyti forumą? Nervai nebelaiko ar ką?
Nemačiau kito oro uosto, kur man buvo aiškiai pasakyta ir netgi duty free parduotuvėj reklamuojama, kad galima imti du vienetus, jeigu antrasis yra iš Duty Free.
Gal daugiau skraidyk? Nežinau, net ką patarti....
mes leidžiame Jums imtis 2 vienetus rankinio bagažo, jeigu vienas yra iš mūsų oro uosto Duty Free, o kad būtų patogiau, galite įsigyti specialų oro uosto maišą už 5 eur, kur susidėsite ir savo lagaminą/kuprinę , ir Duty free gėrybes.
Ar galiu tikėtis, kad prisipirkus Brussels Charleroi dutyfree ir turint viršsvorio ir/ar du vienetus bagažo ar vieną didelį, ir man susimokėjus už per daug bagažo, 35 eurus man kopensuos Makalius? Taip ar ne?
Mindaugai, kviečiu apsilankyti Brussels Charleroi oro uoste, tai dabar galite padaryti už 21 lt!!!
Labai juokinga, bet norėčiau ir grįžti... Nes juk tik aplanakyti siūlote. Gal Makalius gali pasiūlyti bilietus už 21 Lt į Brussels Charleroi. Reiks parašyti. Parašysiu kaip seksis pirkti už tiek nusipirkti.
P.S. Tikrina ne Ryanair atstovai, o Litcargus darbuotojai

tokie mielybės padarėliai.
Nuo kada Litcargus darbuotojai su mėlynomis uniformomis ir po to dar pasitinka lėktuve? O šiaip tai Litcargus yra Ryanair atstovai Lietuvoje