QUOTE(Violeta* @ 2010 10 18, 17:04)

O, viltis sužibo - ką darėt - šypsojotės daug? Ar išsipuošus labai buvot?
reik ir man tada

pabandyt, galgi padės..nu taip reikėtų, kad rankinuką leistų atskirai turėt..
Nu aš šiaip nerizikavau, nes žinojau, kad esant reikalui, rankinukas tilps į lagaminą

bet esmė tame, kad visi ėjo ir sudidesniais už maniškį, tai ir nesivarginau, negrūdau, sakiau jei lieps, tada, bet neliepė
QUOTE(Milux @ 2010 10 18, 17:47)
Del atsaukiamu skrydziu , visada ryanairo pirmam puslapyje po lentele kur nustatyt ieskoma skrydi yra toks News Updates ir ten raudonai buna parasyta kas ir kaip, nuspaudi ant jo ir issami informacija.Skrydziai atsaukiami del prancuzu streiko ir jie atsaukiami i prancuzija, Ispanija.Tai jai is Kauno tai i ispanija atsaukiami( kaip man paaiskino, del to kad negalima skrist per prancuzu erdve o i Ispanija butent per ja skrendama)
Va cia lentele kokie skrydziai atsaukiami rytojui
http://www.ryanair.c..._LIST-19-OCT-GB
ačiū.
QUOTE(milaaa @ 2010 10 18, 18:01)
na mus bremene pries 3 savaites ziauriai iskrate

nebuvo jokiu galimybiu prie ju nieko i kisenes kist(drauge is anksto susikiso, tai nei suo nesulojo

)
mum Kaune visas kišenes iškratė. nors ir nebuvom per daug prisikišę (vyras dokumentus kišenėje nešėsi ir raktus nuo mašinos), o aš bijojau, kad lešių dėkliuką (su trupučiu skysčio) iškrapštys iš lagamino, tai kišėnėje nešiausi, žodžiu tokias smulkmenas sužiūrėjo ir liepė išimti

niekur kitur nėra kišenių man kraustę kolkas
QUOTE(Milux @ 2010 10 18, 23:00)
O del oro uostu , cia ne nuo ju priklauso o nuo avialiniju
vat ir ne. nuo oro uosto labai daug priklauso. prieš porą metų teko tiek daiktų į Ryanairą prasinešti (skridau iš Italijos į Ispaniją), kad dabar prisiminus pagalvoju, kokia tada drąsi buvau

dabar taip nerizikuočiau

ir praleido ne tik kad su dviem tašėm, bet ir nestandartinių gabaritų neapmokestintu daiktu

dzin jiems ten viskas buvo
o va po to skrendant atgal, jau kabinėjosi prie visų ir visko. tik tada jau aš nieko neleistino neturėjau