
Ačiū už receptus, labai pagelbėjot

Sveikos,
gike, o dėjai būtent uogienių cukrų ar tinka ir paprastas?
gaminau kurią čia dieną tinginio balandėlius varomoj
laabai labai skaniai gavosi, o kitam paprastam puode troškinau normalius balandėlius. Tai vyrui net labiau patiko TM'e gaminti
gike, o dėjai būtent uogienių cukrų ar tinka ir paprastas?
gaminau kurią čia dieną tinginio balandėlius varomoj


Gike Aciukas uz uogieniu receptukus
Gal pas tave toje vokieciu knygoje kas nors yra is juoduju serbentu? Gal uogieniu kokiu ar desertu, o gal kuri is jusu zino kaip skaniai is ju likeriuka pasigaminti
pas uosvius ju daug buna tai sakau gal reiks ka nors daryti su TM
Kazkaip reciau pradejau su juo gaminti kai i darba po motinystes isejau, neber laiko
Na bet prasidejo uogu metas tai dabar bus ir kokteiliams jis pakinkytas ir uogienems
Paprikute, o tinginio balandeliu recepta is knygos emei, ar kita koki???



Gal pas tave toje vokieciu knygoje kas nors yra is juoduju serbentu? Gal uogieniu kokiu ar desertu, o gal kuri is jusu zino kaip skaniai is ju likeriuka pasigaminti





Paprikute, o tinginio balandeliu recepta is knygos emei, ar kita koki???
QUOTE(Taikute @ 2011 07 03, 13:40)
knygoje yra balandėlių receptas, bet aš dariau balandėlius paprastam puode, o pagal šį receptuką tik pažiūrėjau kaip su ta varoma gamint (nes mažai kol kas ta varomą naudoju) ir padažą maždaug pagal receptą, nors dar dėjau biskiuka pagal save




QUOTE(paprikutė @ 2011 07 03, 21:20)
knygoje yra balandėlių receptas, bet aš dariau balandėlius paprastam puode, o pagal šį receptuką tik pažiūrėjau kaip su ta varoma gamint (nes mažai kol kas ta varomą naudoju) ir padažą maždaug pagal receptą, nors dar dėjau biskiuka pagal save
O tinginius, tai iš galvos
, liko faršo nuo balandžių ir maži lapukai kopūsto, tai sukapojau tą kopūstą su TM ir sudėjau į tą faršą, kiaušinių įdėjau, padariau kukulius ir sudėjau į varomą, po 30 min. jau valgėm
Labai skaniai gavosi 




Supratau


šiuo metu bandau kept Medaus tortą iš TM receptų knygos. Įdomu kas gausis 
Taikute, vėl prie tų tinginio balandėlių grįžtu
Varčiau rusišką knygą ir ten radau receptą jų, visai panašiai ir aš gaminau, nors ir be recepto
Turi tą knygą?

Taikute, vėl prie tų tinginio balandėlių grįžtu


tortas gavosi visai nieko, tik per saldus, bent jau man. Vaikams tai labai patiko

QUOTE(paprikutė @ 2011 07 04, 19:02)
šiuo metu bandau kept Medaus tortą iš TM receptų knygos. Įdomu kas gausis 
Taikute, vėl prie tų tinginio balandėlių grįžtu
Varčiau rusišką knygą ir ten radau receptą jų, visai panašiai ir aš gaminau, nors ir be recepto
Turi tą knygą?

Taikute, vėl prie tų tinginio balandėlių grįžtu


Deja, turiu tik lietuviska TM knyga ir cia visu skelbiamu rekomenduojamuju receptus


Tiesa, ar ilgai uztrukai gamindama medaus tortuka?
O tai gal toje rusiskoje knygoje balandeliai kazkuo skyresi, nei tu gaminai?
QUOTE(Taikute @ 2011 07 05, 13:56)
Deja, turiu tik lietuviska TM knyga ir cia visu skelbiamu rekomenduojamuju receptus
na ir zinoma, savo improvizacijos
Tiesa, ar ilgai uztrukai gamindama medaus tortuka?
O tai gal toje rusiskoje knygoje balandeliai kazkuo skyresi, nei tu gaminai?


Tiesa, ar ilgai uztrukai gamindama medaus tortuka?
O tai gal toje rusiskoje knygoje balandeliai kazkuo skyresi, nei tu gaminai?
turiu kompiuterinį variantą, jeigu nori galiu permest tau į paštą

tortuką gaminau neilgai, labai greitai kažkaip gavosi. Tik trūksta man kreme rūgštelės, ir nelabai susigėrė į tuos papločius.
QUOTE(paprikutė @ 2011 07 03, 08:36)
tinka ir paprastas cukrus, tik uogienė gausis skysta.
Labai skanūs ledai gaunasi iš juodųjų serbentų ir kondensuoto saldinto pieno. Pirmiausia sumalu serbentus 8-9 poz. Tada sudedu skardine kondensuoto pieno ir išplaku. Tada į dėžutę ir į šaldiklį. Prieš dedant i taures dar karta viska permašau TM mentelės pagalba 5-6 poz. iki grazios kreminės masės.
Kažkur turejau likerio receptuką vokiečių kalba. Reiks paieškot išverst ir parašyt, bet jo nesu bandžiusi.
Kažkur turejau likerio receptuką vokiečių kalba. Reiks paieškot išverst ir parašyt, bet jo nesu bandžiusi.
QUOTE(gike @ 2011 07 06, 00:04)
Labai skanūs ledai gaunasi iš juodųjų serbentų ir kondensuoto saldinto pieno. Pirmiausia sumalu serbentus 8-9 poz. Tada sudedu skardine kondensuoto pieno ir išplaku. Tada į dėžutę ir į šaldiklį. Prieš dedant i taures dar karta viska permašau TM mentelės pagalba 5-6 poz. iki grazios kreminės masės.
Kažkur turejau likerio receptuką vokiečių kalba. Reiks paieškot išverst ir parašyt, bet jo nesu bandžiusi.
Kažkur turejau likerio receptuką vokiečių kalba. Reiks paieškot išverst ir parašyt, bet jo nesu bandžiusi.
o gali parašyti kaip išplaki? na su "drugeliu" ar be ir kiek laiko kokiu greičiu
