Cia i6bandyti mano receptukai. Tu pastu ilgam uztenka.
Prieskonių daržovių pasta (atstoja buljono kubelį)
Ingredientai
50 g parmezano sūrio gabaliukais,
200 g salierų, 
250 g morkų, 
100 g svogūnų, 
100 g pomidorų, 
150 g cukinijos, 
1 skiltelė česnako,
50 g šviežių šampinionų, 
1 lauro lapelis 
6 šakelės prieskoninių žolelių (bazilikas, šalavijas, rozmarinas, tt), 
4 šakelių petražolių.
200 g druskos, 
30 g baltojo sauso vyno, 
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Rengimas
Parmezano 10 sek, 10 lygio sumalkite ir perkoškite
Daržovės sudėkite į dubenį ir sutrinkite 10 sek./ poz. 7, padedant mentele.
Sudedama druska, įpilama vyno ir aliejaus, ir troškinama  40 min./Varoma/poz. 2  be matavimo taurelės, uždėjus ant dangčio garų krepšelį. 
Nuimti garo krepšelį, suberti smulkintą  parmezaną, uždėti matavimo taurelę  ir malti 1 min./poz. 10 iki  košės konsistencijos.. Išdėti masę i stiklainį užsukamą dangteliu ir leiskite atvėsti. 
1 šaukštelis daržovių pastos naudojamas (atstoja 1 sultinio kubelį) 500 g vandens.
Atvėsusi prieskonių pasta laikomi šaldytuve keletą mėnesių.
Vištienos pasta sriuboms 
Ingredientai
300 g vištienos krūtinėlės filė
300 g daržovių, (šparagai, morkos, žirneliai, cukinijos, salierai, česnakai)
žolelių mišinio (pavyzdžiui, petražolių, Rėžiukai, peletrūno, kalendra)
300 g rupios jūros druskos
30 g baltojo sauso vyno
1 lauro lapų
Rengimas
Vištienos krūtinėlės filė 10 sek / poz. 7 sumalkite ir išimkite
Visas daržoves ir prieskonius smulkinti  10 sek /poz.  5 .
Sudėti  jūros druską, maltą mėsą, supilti vyną, įdėti lauro lapų ir troškinti 30Min/Varoma/poz.  2. Vietoj matavimo taurelės uždėti garų krepšelį.
Nuimti garo krepšelį , uždėti matavimo taurelę ir smulkinti 1 minutę / poz.10.
Išdėti masę i stiklainį užsukamą dangteliu ir leiskite atvėsti. 
1 šaukštelis vištienos pastos naudojamas (atstoja 1 sultinio kubelį) 500 g vandens.
Atvėsusi vištienos pasta laikoma šaldytuve keletą mėnesių.
Vis ruosiuosi isbandyti zuvies pasta sriuboms. Kai pagaminsiu, butinai su jumis pasidalinsiu receptuku.