QUOTE(Packa @ 2012 02 26, 23:04)
Turiu toki majonezo recepta:
Ингредиенты:
2 желтка
1 белок
1 ч. л. горчицы
1/3 ч. л. соли
1 ст. л. лимонного сока или винного уксуса
200 гр раст. масла (без запаха)
Приготовление:
Предварительно взвесьте в отдельной посуде 200 гр раст. масла. В охлажденную чашу положите все ингредиенты, кроме масла.
Установите Бабочку. Взбивайте на Ск. 3 / 30 сек. Отверстие в крышке должно быть закрыто МЧ. Медленно, на Ск. 3, тонкой струйкой лейте масло на крышку
ТМ. Выключите ТМ, когда последняя капля выльется в чашу.
Примечание: Для получения густого майонеза - исключите белок. Вместо белка можете добавить сметану или холодную воду на скорости.
bet dar nei karto nedariau, nes abejoju ar valgomas

Parasykyte kas kitoki turi, gal gaunasi panasus i Vilniaus majoneza skonis butu?
As darau beveik pagal toki recepta ir labai skanus gaunasi,tik as dedu pilnus du kiausinius (su baltymais) ir tada reikia dugiau aliejaus. Alieju as naudoju Natura , jis man labiausiai tinka ir neturi jokio prieskonio. Esu bandzius su ivairiais aliejais,bet sitas labiausiai tiko

Bandzius ir su alyvuogiu aliejum,tai siaubingas skonis buvo
O del skonio,tai tiesiog pabandyk ir suzinosi...man asmeniskai vilniaus majonezas neskanus

O sis majonezas
Ai dar pastebejau,kad recepte nera cukraus...as i sitoki kieki dar arbatini sauksteli cukraus dedu