Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

QUOTE(Margaritka @ 2007 08 23, 08:11)
Tai parasykite e-mailus,persisiu mirksiukas.gif

Labutis visoms ir visiems! As cia naujoke schmoll.gif tiesiog surijau visa sia forumo tema, nes ir mes planuojam vesele kita vasara thumbup.gif irgi mastom uzsienin traukti g.gif ir norim sventes sau ne kitiems!!! Butu idomi visa info apie Jamaika rolleyes.gif
Kazkaip tik niekas apie kitas salis nekalba, pvz Italija, Ispanija ir pan. Ir man teko pasidomet, bet uz nieko tokio dar neuzsikabinau schmoll.gif
Atsakyti
laukiu visokeriopos info!!! laiskuti permesti gotte@one.lt
is anksto didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2007 10 04, 10:52)
Labutis visoms ir visiems! As cia naujoke  schmoll.gif  tiesiog surijau visa sia forumo tema, nes ir mes planuojam vesele kita vasara  thumbup.gif  irgi mastom uzsienin traukti  g.gif  ir norim sventes sau ne kitiems!!! Butu idomi visa info apie Jamaika  rolleyes.gif
Kazkaip tik niekas apie kitas salis nekalba, pvz Italija, Ispanija ir pan. Ir man teko pasidomet, bet uz nieko tokio dar neuzsikabinau  schmoll.gif

Mums brangu Jamaika. Aš taip pat pasvajoju ape Ispaniją ar Italiją. Jei ką sužinosi, rašyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2007 10 11, 23:05)
Mums brangu Jamaika. Aš taip pat pasvajoju ape Ispaniją ar Italiją. Jei ką sužinosi, rašyk ax.gif

Cia yra pora tinklapiu http://www.4321.co.il/wedcent/ ir http://www.weddingsantorini.com

pirmame daugybeje saliu isvardintos vestuves, bet kai paspaudi konkrecia, siulo pirkti uz keleta euru visa info apie siulomus vestuviu paketus g.gif nu nesamone, nes jei nori paziureti keletos saliu paketus, tai vel ir vel reikia moketi doh.gif

antrame - konkreciai apie vestuves Santorini. Ir sone paspaudus wedding packages, isvardinti visi siulomi paketai su kainomis. Bet kaina prasideda nuo 2000 euru (priklausomai nuo to, kokiu paslaugu nori). Tai kiek supratau i ta kaina ieina tik pati vestuviu ceremonija ir planavimas ir pan dalykai. Pamaniau, o kaip gi skrydis, o kaip viesbutis, o jei dar nori kelioms dienoms pasilikti povestuviniam poilsiui? Bent jau taip as supratau unsure.gif Taigi galutine suma irgi nemaza susidaro... blink.gif O gal klystu?
Ir dar ... Labai atbaide Santorinio vestuviu nuotraukos, sudetos galerijoje doh.gif visiska beskonybe (bent jau man) verysad.gif kazkoks kicas, kaip su muiline padaryta, jokiu idomesniu paieskojimu schmoll.gif

O kada jus ketinat tuoktis? Jei paziuresi tuos tinklapius, parasyk, gal kitaip supratai visa info, gal i Santorinio vestuviu kaina vis del to ieina ir keliones kaina ir vestuves ir viesbutis (bent vienai nakciai)? unsure.gif

Atsakyti
Nesuprantu aš angliškai cry.gif
Tuktis žadėjom praėjusią vasarą, bet kažkaip nesigavo. Tai gal ateinančią g.gif (vistiek kartu gyvenam, tai ir nėra kur skubėt). Reik kažką romantiško suorganizuot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2007 10 12, 15:18)
Nesuprantu aš angliškai cry.gif
Tuktis žadėjom praėjusią vasarą, bet kažkaip nesigavo. Tai gal ateinančią g.gif (vistiek kartu gyvenam, tai ir nėra kur skubėt). Reik kažką romantiško suorganizuot wub.gif

šiandien išnaršiau milijoną užsienietiškų tinklapių ir nuo a iki z prisižiūrėjau vestuvių užsienyje ir... nieko neradau... schmoll.gif Šiaip Europoje palyginus viskas brangu verysad.gif Vestuviu paketai nuo keliu tūkstančių eurų ar net svarų kainuoja. O į kainą įeina galima sakyti tik tuoktuvių ceremonija, kuri nėra net kažkuo labai ypatinga. O jei dar nori likti kelioms dienoms po vestuvių pailsėti, o dar skrydžio kaina, suknelė, kostiumas ir pan, tai išeina ne tokie ir maži pinigai. Vietom net Jamaika pigiau doh.gif
Mes jau buvom atsisakę vestuvių užsienyje, suplanavom pirmadienį nešti pareiškimus ir tuoktis Lietuvoje, bet vėl persigalvojom... doh.gif Taip norim kažko ypatingo, o ne įprastų lietuvišku vestuviu... schmoll.gif
Bandysim dar pasiklausinėti kelionių agentūrose.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2007 10 14, 18:58)
šiandien išnaršiau milijoną užsienietiškų tinklapių ir nuo a iki z prisižiūrėjau vestuvių užsienyje ir... nieko neradau...  schmoll.gif Šiaip Europoje palyginus viskas brangu  verysad.gif  Vestuviu paketai nuo keliu tūkstančių eurų ar net svarų kainuoja. O į kainą įeina galima sakyti tik tuoktuvių ceremonija, kuri nėra net kažkuo labai ypatinga. O jei dar nori likti kelioms dienoms po vestuvių pailsėti, o dar skrydžio kaina, suknelė, kostiumas ir pan, tai išeina ne tokie ir maži pinigai. Vietom net Jamaika pigiau  doh.gif
Mes jau buvom atsisakę vestuvių užsienyje, suplanavom pirmadienį nešti pareiškimus ir tuoktis Lietuvoje, bet vėl persigalvojom...  doh.gif  Taip norim kažko ypatingo, o ne įprastų lietuvišku vestuviu...  schmoll.gif
Bandysim dar pasiklausinėti kelionių agentūrose....  g.gif

Lauksiu naujienų ax.gif aš taip pat nenoriu Lt. Na gal rasiu kažką g.gif nenoriu baliaus su giminėm, atrodo, kad šventė jiems, o ne mums verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2007 10 15, 11:19)
Lauksiu naujienų ax.gif aš taip pat nenoriu Lt. Na gal rasiu kažką g.gif nenoriu baliaus su giminėm, atrodo, kad šventė jiems, o ne mums verysad.gif

Aš jau nuleidau rankas dėl vestuviu uzsienyje. verysad.gif Šiandien sulaukiau keliu atsakymų iš užsienio, kur buvau davusi užklausimus (Santorinyje ir Mauricijuje). Buvo labai įdomu sužinot, ar jie gali vestuvių ceremonija suorganizuoti papludimyje arba kur nors ant uolu. Žodžiu, romantiškesnėje vietoje nei viešbučio balkonėlis. Tai žinoma jie gali tai padaryti, kur gi negalės! lotuliukas.gif kai tokie pinigai. Bet kaina vistiek didele - po kelis tūkstančius eurų ir į ją neįeina apgyvendinimas viešbutyje. Tiesa, viename į vestuviu paketa įeina viešbučio kaina keturioms dienos, bet tuomet visa bendra kaina didele gaunasi.
O pvz, viešbučio kambario Mauricijuje vienos nakties vienam žmogui apie 55-60 eurų. doh.gif

Jau planuojame nešti pareiškimus (gal net ketvirtadienį, t.y. ryt) Vilniuje. Nutarėm padaryti nedidele apie 25 žmonių šventę artimiausiems žmonėms. Be jokiu didelių drinks_cheers.gif gėrimų, nakvynių ir antrų dienų. O kitą dieną išskristi gerų atostogų gerame paplūdimyje thumbup.gif cool.gif

Nes kito varianto tiesiog nebesumąstom unsure.gif O gal mes labai jau neišradingi g.gif

Beje, gal kas turi man kokių patarimų dėl galimo vestuvių planavimo (Lietuvoje ar užsienyje) ar šiaip kažką galite papasakoti iš savo patirties, ka dabar darytumėte kitaip??????? unsure.gif Baisiai j praverstų, nes jaučiu, kad tuoj pradėsiu panikuot unsure.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2007 10 17, 12:56)
Jau planuojame nešti pareiškimus (gal net ketvirtadienį, t.y. ryt) Vilniuje. Nutarėm padaryti nedidele apie 25 žmonių šventę artimiausiems žmonėms. Be jokiu didelių  drinks_cheers.gif  gėrimų, nakvynių ir antrų dienų. O kitą dieną išskristi gerų atostogų gerame paplūdimyje  thumbup.gif  cool.gif

Nes kito varianto tiesiog nebesumąstom  unsure.gif  O gal mes labai jau neišradingi  g.gif

Beje, gal kas turi man kokių patarimų dėl galimo vestuvių planavimo (Lietuvoje ar užsienyje) ar šiaip kažką galite papasakoti iš savo patirties, ka dabar darytumėte kitaip???????  unsure.gif  Baisiai j praverstų, nes jaučiu, kad tuoj pradėsiu panikuot unsure.gif  doh.gif

Mes irgi planavome svajojome tuoktis jamaikoje, o čia bac - ir pastojau thumbup.gif Aišku vaikelis planuotas buvo, bet nieks nesitikėjo, kad taip greitai gausis lotuliukas.gif Tad nusprendėm susirašyti šį gruodį, skaniai papietauti su šeimynomis, o kada nors gal dar ir pavyks įgyvendinti atidėtus planus arba tiesiog susituoksime bažnyčioje kai lelius paaugs.

O tau patariu pasiskaityti apie vestuves prie atsiliepimu, planavimo ir kt. temelių.
Žinai, gal visgi ne taip jau ir svarbu kur tuoktis, svarbu su kuo ir kad visam gyvenimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Letticija @ 2007 10 17, 11:20)
Mes irgi planavome svajojome tuoktis jamaikoje, o čia bac - ir pastojau thumbup.gif Aišku vaikelis planuotas buvo, bet nieks nesitikėjo, kad taip greitai gausis lotuliukas.gif  Tad nusprendėm susirašyti šį gruodį, skaniai papietauti su šeimynomis, o kada nors gal dar ir pavyks įgyvendinti atidėtus planus arba tiesiog susituoksime bažnyčioje kai lelius paaugs.

O tau patariu pasiskaityti apie vestuves prie atsiliepimu, planavimo ir kt. temelių.
Žinai, gal visgi ne taip jau ir svarbu kur tuoktis, svarbu su kuo ir kad visam gyvenimui  mirksiukas.gif

sveikinimai dideliausi!!! 4u.gif va ir turesit maza stebukliuka! pas mus is tikruju buvo tokia pati situacija: jau planavom vestuves, po to leliu, o as suzinojau, kad laukiuosi anksciau nei susituokem doh.gif tai teko viska trumpam atideti. uztat dabar vel pradejom galvoti kur ir kaip noretume.
beje, mergaites, pasigirsiu, kad man per atostogas Kanaruose MB pasipirso wub.gif padovanojo pacio surasta mazuti kriaukliuka nuo vandenyno kranto ir pasake, kad noretu mane visada matyti salia saves wub.gif atrodo nieko ipatingo, taciau juk svarbiausia nuosirdziai ir is visos sirdies wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bucka: 17 spalio 2007 - 12:33
QUOTE(Letticija @ 2007 10 17, 13:20)
Mes irgi planavome svajojome tuoktis jamaikoje, o čia bac - ir pastojau thumbup.gif Aišku vaikelis planuotas buvo, bet nieks nesitikėjo, kad taip greitai gausis lotuliukas.gif  Tad nusprendėm susirašyti šį gruodį, skaniai papietauti su šeimynomis, o kada nors gal dar ir pavyks įgyvendinti atidėtus planus arba tiesiog susituoksime bažnyčioje kai lelius paaugs.

Žinai, gal visgi ne taip jau ir svarbu kur tuoktis, svarbu su kuo ir kad visam gyvenimui  mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus ax.gif mergytes, butinai teks pasiskaityti kaip kiti planuoja vesele g.gif O mes jau siandien nunesem pareiskimus!!!! thumbup.gif tuoksimes birzeli, ir vis tik Lietuvoj wub.gif padarysim irgi nedideli bet saunu baliuka artimiausiems ir iskart dumsime i kelione mirksiukas.gif tikiuos maziukas i pasauli nepasibels anksciau nei planuota, nes pirma nutarem vestuviu sulaukt. Ale labai apsidziaugciau ir tuo netyciuku thumbup.gif

Letticija, SVEIKINU IS VISOS SIRDIES!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif
VAI VAI, KAIP JAU IR AS NORIU MAZIUKOOOOO rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis, niu va ir mes pagaliau grizom is Jamaikos, kur ir susituokem. Ka as galiu pasakyti... nerealu! Zodziais nepapasakosi.. wub.gif Merginos, jei turite galimybe, tikrai patarciau varyt i kokia Jamaika ar kur toliau nuo baliu-gertuviu ir susituokt smile.gif Jei kas idomu- klauskit blush2.gif O nuotraukas kai perkelsiu i kompa, galesiu parodyti cool.gif
Atsakyti