Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

Sveikos merginos,

As as cia naujoke. Tikiuosi maloniai bendrausime.
As gyvenu Londone pora metu, vestuves planuojame kitais metais, vyras anglas. Bet man vis ramybes neduoda klausimas:
Ar istekejus uz anglo ir gavus Anglijos pilietybe vis islaikysi Lietuvos pilietybe ir pasa? Faktas, kad dabar nelabai yra skirtumas, visi bendroj ES, bet kaip su tais istatymais Lietuvos - nekaip gaudaus ax.gif

Beje, merginos, kurios artimiausiu laiku ruosiates tuoktis Londone atsiliepkite. As esu megeja fotografe, turiu profesionalia kamera, ir pagalvojau kodel gi nepradejus fotografuoti man vestuviu. Noriu susikurti savo portfolio tai siulau nemokama vestuviu fotografavima pirmoms kelioms atsiliepusioms. Vestuviu data nevelesne nei 2008.09

jei kas susidomejote [COLOR=red]rasykyte emailu: emanuela86@mail.ru
Atsakyti
QUOTE(Emanuela86 @ 2008 03 02, 00:18)
Sveikos merginos,

As as cia naujoke. Tikiuosi maloniai bendrausime.
As gyvenu Londone pora metu, vestuves planuojame kitais metais, vyras anglas. Bet man vis ramybes neduoda klausimas:
Ar istekejus uz anglo ir gavus Anglijos pilietybe vis islaikysi Lietuvos pilietybe ir pasa? Faktas, kad dabar nelabai yra skirtumas, visi bendroj ES, bet kaip su tais istatymais Lietuvos - nekaip gaudaus  ax.gif

Beje, merginos, kurios artimiausiu laiku ruosiates tuoktis Londone atsiliepkite. As esu megeja fotografe, turiu profesionalia kamera, ir pagalvojau kodel gi nepradejus fotografuoti man vestuviu. Noriu susikurti savo portfolio tai siulau nemokama vestuviu fotografavima pirmoms kelioms atsiliepusioms. Vestuviu data nevelesne nei 2008.09

jei kas susidomejote [COLOR=red]rasykyte emailu: emanuela86@mail.ru

pagal mano paskutines zinias, tai priemusi kitos salies pilietybe, lietuvos pilietybes netenki. is tikruju seimas jau kuris laikas svarsto, kad padaryti pataisymus siame istatyme, bet siuo metu yra kaip yra doh.gif lietuviai dvigubos pilietybes tureti negali schmoll.gif

o del vestuviu fotografavimo, tai gerai tu cia sugalvojai thumbup.gif is tikro, tai mes planuojame savo vestuves siais metais, taciau galvojame skristi kur i egzotiska sali ir ten susituokti. jeigu kartais pasikeistu planai, butinai tau parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 03 02, 15:55)
pagal mano paskutines zinias, tai priemusi kitos salies pilietybe, lietuvos pilietybes netenki. is tikruju seimas jau kuris laikas svarsto, kad padaryti pataisymus siame istatyme, bet siuo metu yra kaip yra  doh.gif lietuviai dvigubos pilietybes tureti negali  schmoll.gif

o del vestuviu fotografavimo, tai gerai tu cia sugalvojai  thumbup.gif is tikro, tai mes planuojame savo vestuves siais metais, taciau galvojame skristi kur i egzotiska sali ir ten susituokti. jeigu kartais pasikeistu planai, butinai tau parasysiu  mirksiukas.gif

Na tikekimes, kad iki kol tuoksimes seimas nuspres pakeisti istatyma, jei ne liksiu tik lietuve, nes kad ir neplanuoju gristi, bet savo tevynes neissizadesiu smile.gif

ooo...as ir noriu vestuviu egzotiskoj sali, mes galvojam apie Florida, ten labai grazus papludimiai...butinai pranesk del savo vestuviu, gal ka sugalvosim, jei man labai noresis atostogu as nieko pries keliauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Siulau atgaivinti sia tema, nes paskutiniu metu ji tapo gan aktuali.Ypac man, nes nusprendem tuoktis Jamaikoj liepos men. Gal yra daugiau tokiu ax.gif
Drauge butu smagiau planuotis 4u.gif
Taip kad prisipazinkit lotuliukas.gif
Atsakyti
mes taip pat planuojam vestuves jamaikoj bet kitais metais. smile.gif
Atsakyti
Dainininkė Diana slapta ištekėjo Jamaikoje
Atsakyti
kiek zinau sitas vestuves suorganizavo irgi TopTravel smile.gif

http://www.toptravel...uves-uzsienyje/

foto tai grazios man smile.gif

PL
Atsakyti
Mes irgi jau uzsisakem kelione ir ceremonija liepos 19d. is Top Travel. Labai laukiu thumbup.gif Tikimes,kad viskas gerai bus!!!! smile.gif
Merginos, kurios jau tuoketes Jamaikoj, ar labai varginantis skrydis buvo? Po paskutinio karto,kai skridaom i Egipta ir pataikem i oro duobes, atsirado sioks toks baimes jausmas skrydziui blush2.gif Bet tikiuosi,iki liepos praeis 4u.gif
Dar klausimelis merginoms,kurios jau patyre ,,ta dziaugsma''-kaip daret su drabuzeliais-pirkot, siuvot? Gal ka rekomenduoti galit smile.gif
Buciau dekinga uz atsakymus!!!!
Atsakyti
QUOTE(Afrodidele @ 2008 03 14, 12:12)
Mes irgi jau uzsisakem kelione ir ceremonija liepos 19d. is Top Travel. Labai laukiu thumbup.gif  Tikimes,kad viskas gerai bus!!!! smile.gif
Merginos, kurios jau tuoketes Jamaikoj, ar labai varginantis skrydis buvo? Po paskutinio karto,kai skridaom i Egipta ir pataikem i oro duobes, atsirado sioks toks baimes jausmas skrydziui blush2.gif  Bet tikiuosi,iki liepos praeis  4u.gif
Dar klausimelis merginoms,kurios jau patyre ,,ta dziaugsma''-kaip daret su drabuzeliais-pirkot, siuvot? Gal ka rekomenduoti galit smile.gif
Buciau dekinga uz atsakymus!!!!

jei ne paslaptis, kiek kainavo Jums visa kelione su ceremonija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gattinoni @ 2008 03 14, 10:19)
jei ne paslaptis, kiek kainavo Jums visa kelione su ceremonija? 4u.gif

ir dar as klausimuku turiu blush2.gif o kaip su dokumentais? ar patiems reikejo siusti ar viska agentura uz jus padare? o nuvykus i Jamaika ar kas nors pasitiks? pristatyts i viesbuti?

oi kaip tau faina! yra ko laukti ir malonus jauduliukas padukus kutena blush2.gif
Atsakyti
Kainavo 13 888lt. su viskuo. Cia savaitei smile.gif Kainuos tiek,kaip ir balius Lietuvoje, tik tiek kad tai bus SVENTE MUMS, o ne kitiems.
Beliks isversti ir notariskai patvirtinti gimimo liudijimus ir aisku drabuzeliais pasirupint!
Zadejo suorganizuot geliu puokste, liudininkus ir torta.
Nezinia, kaip bus makiazu, bet bent sake,kad vietoj daro.Kas jau patyret ta malonuma, pasidalinkit patirtim,nepasididziuokit 4u.gif !!!
Ei, bendraukim, merginos!!! thumbup.gif

Atsakyti
mes irgi galvojam apie Jamaika, gal zinot kur skrendant bus persedimas? Ar data galima pasirinkt laisvai ar TopTravel spuadzia i kokius remus? 4u.gif

Atsakyti