Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

QUOTE(Afrodidele @ 2008 04 15, 10:00)
Sveikos merginos!!!!

Malonu,kad vyksta diskusija, tik niekaip nesuprantu,kodel tokios skirtingos nuomones g.gif
Man Inesa is Top Travel  patvirtino,kad Jamaikoj sudaryta santuoka TIKRAI galios!!!!Tai netiketi, ar ka? Nes jei negalios, reikt galvot,kaip iteisint Lietuvoj....Bet dave 100%kad galios!!! Rizikuosim ir patikesim,o jei negalios, Lietuvoj teks uzregistruot...
O daugiau niekas liepos 19 d.negalvojat?Butu smagiau!!!
O as jau suknele turiu thumbup.gif

sveika, mes irgi liepa, tik kad po kitos keliones i LT grysim tik liepos 17, tai 19 sunkiai spesim, bet vis tiek tom dienom busim ten 4u.gif , kokiam mieste jusu viesbutis?
papasakok apie suknele, pirkai, siuvai ir pan blush2.gif
as tai renkuosi is nordstrom.com, bet niekaip neissirenku doh.gif
Atsakyti
man tai labai graziu sukneliu yra va cia thumbup.gif
Atsakyti
sukneles tai nuostabiuos, o kaip sakykit jus nebijot, kad neatitiks dydis ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astjada @ 2008 04 15, 15:26)
sukneles tai nuostabiuos, o kaip sakykit jus nebijot, kad neatitiks dydis ?  unsure.gif

is nordstrom.com tai dydzius zinau, be to, visada galima pataisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denala @ 2008 04 15, 14:41)
is nordstrom.com tai dydzius zinau, be to, visada galima pataisyti  mirksiukas.gif

o kaip ten su audiniu ir pasiuvimo kokybe? gera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 04 15, 16:43)
o kaip ten su audiniu ir pasiuvimo kokybe? gera?  g.gif

audinio sudetis buna parasyta prie kiekvienos sukneles,pagrinde ten polyesteris su spandexu, kur jau silkas, tai ir kainyte gerokai aukstesne, o pasiuvimo kokybe tikrai gera, sukneles geru dizaineriu: CK, Mary L Couture, JS Boutique ir pan 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denala: 15 balandžio 2008 - 17:38
Man drabuziai, tuo labiau vestuvine suknele internetu - ne schmoll.gif
Turiu matyti ir jausti ruba, kad jis man patiktu.Buvom pavieseti pas sese Airijon,tai ir nusipirkau-mokejau 90 euru.Pries tai domejausi siuvimu Lietuvoj, tai vien siuvimo kaina prasideda nuo 800Lt. O devetos nesinorejo....
Dabar liko ziedu klausimas... g.gif
Tikriausia mazi musu rupesciai, palyginus su tuo,ka reikt organizuot tradicinems vestuvems ax.gif Todel vienas malonumas ruostis!!!
Sekmes visoms besirenkant sali/susituokimo buda drinks_cheers.gif
Atsakyti
na mes irgi i jamaika lapkricio 24 ruosiames, bet mums bilietai kazkaip zymiai daugiau isejo-bendroje sumoje 6184, bet ir tai Top travel darbuotoja sake kad cia palygint labai geros kainos... Tai kazkaip net idomu pasidare per kur skrisit kad taip pigiai, nes mums lygiai ta pati sake- kad nuo 3000 asmeniui bilietu kainos prasideda smile.gif tai labai keista kad per abu i 4500 issitekot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 15 balandžio 2008 - 21:27
mums taip pat bilietukai kainuotu 6280 Lt  doh.gif mes lapkricio 10 esame gave pasiulyma is TOP Travel
O jus jau nusipirkote kelione  ? Puma 84, gal mums irgi pabandyti prie jusu paderinti data? Pabutume liudininkais vieni kitiem ? Ka manot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astjada: 16 balandžio 2008 - 07:11
Sveikos sveikos sveikos, na va tik kelias dienas neuzejau, o kiek daug cia jusu jau prisijunge, mes mastom irgi lapkricio menesi, bet tikslios datos dar nezinom, laukiam is agenturos atsakymo, agentura iesko daba ir derina geriausia varianta kad butu....
mes cia daugiau bendravom ta tema su tigriuke, apie lapkricio menesio kelione, matau prisides daugiau, kaip saunu, bet kuriuo atveju galima bus suderint....

parasykit visos kurios mastot apie lapkricio menesi adresiuku super.lidzita@gmail.com. pasnekesim apie viesbucius, sukneles ir siaip pasibendrausim...gal kokia info pasidalinsim, va mes su tigriuke puikiai pasibendraujam, ji suteike nemazai info mums..

O zinot va skaitant susidare irgi ta nuomone, kad top travel su sandals viesbuc.Jamaikoj gal kokias sutartys yra sudare, ir galioja ta santuoka LT, o Baltik cliperis teigia kad negalioja Jamaikoj..Beje man rodos kad Baltikas siulo pigesnes kainas...

Kai zinosiu savo data lapkricio men. ir i kokia sala, bei viesbuti skrendam, butinai pranesiu.....

Laba fainiai, kad musu tiek jau nemazai:)
Man tai smagu butu varyt keliese, butu vestuves ohoho, su liudytojais lietuviais, su pagalba lietuviu ir pan..

Sekmes visoms planuotojoms:)
Atsakyti
Sveikutes, bilietu kainos taip pat labai priklauso nuo sezono, kadangi lapkriti jau naujas sezonas, tai ir bilietai brangesni, o liepos pabaiga, jau kaip ir sezono pabaiga.
Top travel turi sudare sutarti sutarti su sandals viesbuciais smile.gif
Atsakyti
merginos, o gal zinote, apie pirkima issimoketinai, ar yra tokia galimybe ?
Atsakyti