Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

QUOTE(vikiukstis @ 2008 04 22, 15:09)
vakar  buvau susisiekus su baltic cliperiu, sakė kad kaina su viskuo 11,700lt.čia pasakojo apie kažkurią iš jūsų nes mergina su kuria kalbėjau dirba šiauliuose. astjada o kokiam jus viešbuti busit ir kokio tipo kambarys, nes ten tų kambarių visokių visokiuasiu, vieni su baseinu savo, kiti su dzekuzi ir t.t.

tai cia apie mus 4u.gif Pas Donata buvot? MEs 7 dienom sumokejom 11700 lt, bet cia be vizu, isvykimo mokescio... Siaip tikrai rekomenduociau kreiptis pas ja. Labai maloni moteris ir parenka kiekvienam optimaliausius pasiulymus bei pritaiko visas imanomas nuolaidas thumbup.gif Ismano ir ypac domisi savo darbu. Jei tik iskyla klausimu iskart paskambina tiesiogiai i viesbuti ar kur tik reikia, kad klientai butu ramus ir zinotu viska kas jiems rupi.
Atsakyti
nežinau ar jos vardas donata , nes neprisistatė,mes kalbejom telefonu gal kokia 15-20min, tikrai labai maloni ir liko labai nustebus kad klaipedoj baltic cliper taip atstumia klientus, tai susitariau kai jau nuspresim kokia data norim važiuosiu į šiaulius. labiausiai patiko tai kad iškarto pasiulė nuolaidas, o va buvau kitoj agenturoj tai nuolaidų jokių. doh.gif g.gif . tigriuke, o kokiam viešbutį apsistosit ir kokio tipo kambariuka turėsit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astjada @ 2008 04 24, 08:19)
Lėktuvo bilietai 4296 Lt
Vizos atvykus 220 Lt
Gali būti taikomas išvykimo mokestis 88 Lt
Administracinai mokesciai 1100 Lt
Viešbutis 8128 Lt
Nakvyne londone 635 Lt
Viso : 14467  dviems asmenims, 10 dienų  biggrin.gif  thumbup.gif

Papildomai kainuos: ziedai, mano suknute, busimo vyro drabuziai, keliones draudimas mirksiukas.gif

na va visai kita kaina 4u.gif
siandien sulaukiau ziniu is baltic cliperio, sake galima ir baznytine santuoka thumbup.gif dabar laukiu paskaiciavimu
Papildyta:
astjada, kas iskaiciuota i tuos administracinius mokescius?
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 04 24, 10:07)
nežinau ar jos vardas donata , nes neprisistatė,mes kalbejom telefonu gal kokia 15-20min, tikrai labai maloni ir liko labai nustebus kad klaipedoj baltic cliper taip atstumia klientus, tai susitariau kai jau nuspresim kokia data norim važiuosiu į šiaulius. labiausiai patiko tai kad iškarto pasiulė nuolaidas, o va buvau kitoj agenturoj tai nuolaidų jokių. doh.gif  g.gif . tigriuke, o kokiam viešbutį apsistosit ir kokio tipo kambariuka turėsit? blush2.gif

Sandals Halcyon Beach viesbutis, o kambari tai deluxe emem. Na siaip greiciausiai kad su Donata snekejot, nes toj agenturoj ji direktore ir beiveik viska pati tvarko ir rupinasi, nes kitos tai ten tokios truputi vistos sedi, pasodintos grazios lelytes nieko neismanancios, matyt tik kaip prievaizdas grazus,kad klientus pritrauktu blush2.gif
Atsakyti
merginos o kaip darysit su vestuvinem suknelem juk savaitej ar 10dienu nesinuomuosit butu labai brangu. žadat pirkti ar ką daryt?ir apie kokias vestuvines sukneles galvojat ar kokią paprastute ar tą tikrąją vsetuvinę suknelę. aš tai norečiau tos tkrosios, bet kaip ją ten nusigabenti. smile.gif kiek kg galima vežtis į jamaika.20? viena vokiečiu agentura kuri sudarineja vestuvinius paketus tai sudaro sąlygas vežtis 30kg. idomu kaip mūsų agentūros. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 04 24, 12:49)
merginos o kaip darysit su vestuvinem suknelem juk savaitej ar 10dienu nesinuomuosit butu labai brangu. žadat pirkti ar ką daryt?ir apie kokias vestuvines sukneles galvojat ar kokią paprastute ar tą tikrąją  vsetuvinę suknelę. aš tai norečiau tos tkrosios, bet kaip ją ten nusigabenti. smile.gif kiek kg galima vežtis į jamaika.20? viena vokiečiu agentura kuri sudarineja vestuvinius paketus tai sudaro sąlygas vežtis 30kg. idomu kaip mūsų agentūros. g.gif

As tai siusiuos, uz 900Lt cia iskaiciuota ir medziaga ir siuvinejimai ir t.t, kadangi mano svajoniu suknele, puikiai tinka ir vestuvems kai karsta, tai jokiu problemu nebus, vesiuos rankiniam bagaze, neduok Dieve dar nukeliaus su paprastu ne ten kur reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denala @ 2008 04 24, 11:53)
na va visai kita kaina  4u.gif
siandien sulaukiau ziniu is baltic cliperio, sake galima ir baznytine santuoka  thumbup.gif dabar laukiu paskaiciavimu
Papildyta:
astjada, kas iskaiciuota i tuos administracinius mokescius?

administraciniai mokesciai kaip suprantu santuokos dokumentu sutvarkymas.

Prasau informuok mane apie baznytine santuoka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(denala @ 2008 04 24, 15:54)
As tai siusiuos, uz 900Lt cia iskaiciuota ir medziaga ir siuvinejimai ir t.t, kadangi mano svajoniu suknele, puikiai tinka ir vestuvems kai karsta, tai jokiu problemu nebus, vesiuos rankiniam bagaze, neduok Dieve dar nukeliaus su paprastu ne ten kur reikia doh.gif

visai nebrangiai, o kur tu siusies, pas kokia siuveja? As ir noreciau pasisiuti, bet maniau kad zymai brangiau kainuoja. Gal turi nuotraukyte, kaip modeliukas suknutes atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
is tikruju, denala, nebrangiai tau suknele iseis...Gal kartais modeliuka gali parodyt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(vikiukstis @ 2008 04 24, 13:49)
merginos o kaip darysit su vestuvinem suknelem juk savaitej ar 10dienu nesinuomuosit butu labai brangu. žadat pirkti ar ką daryt?ir apie kokias vestuvines sukneles galvojat ar kokią paprastute ar tą tikrąją  vsetuvinę suknelę. aš tai norečiau tos tkrosios, bet kaip ją ten nusigabenti. smile.gif kiek kg galima vežtis į jamaika.20? viena vokiečiu agentura kuri sudarineja vestuvinius paketus tai sudaro sąlygas vežtis 30kg. idomu kaip mūsų agentūros. g.gif

Na issinuomot tiek dienu tai tikrai kaina manau didele butu. As dar neapsisprendziu, gal siutis reikes, o gal internetu uzsisakyt net pigiau bus. AS pati tai tokioms vestuvems noriu neilgos, romantiskos suknutes. Save papludimyje besituokiancia tokia isivaizduoju.... wub.gif
Atsakyti
Merginos, parasykit savo meilus, man taip bus paprasciau persiusti foto, ju nemazai, taip pat duosiu tu zmoniu kontaktus, vienos yra Kaune, tai ten sukneles nuo 900 iki 1080, bet siuna pagal tavo ismatavimus, koki tik nori modeli (kopijuoja dizainerius lotuliukas.gif ) kitos Vilniuje, siuna taip pat pagal tavo ismatavimus, tik siulo savo modeliukus, kaina apie 900, kaip supratau, cia siuna ne LT, nes sake, jog suknele atvyksta per 2-3sav 4u.gif
Atsakyti
Vikiukstis@gmail.com

labai idomu pamatyti kokias sukneles renkates gal ir aš persigalvosiu nes nusižiurėjus tokia labai pusta su nerinukais esu.mano drauge tekejo praitais metais ir siuvosi pagal užsakyma antros dienos suknute, tai buvo labai nusivylus nes sakė kad pasiutoji suknute ne iš tolo nepanaši pagal kurią siuvo, nors man asmeniškai ji buvo labai graži. g.gif
Atsakyti
tigrriuke@gmail.com

Na jeigu tikrai kokybiskai pasiuna ir dar pagal pasirinkta modeli, tai tiesiog nuostabu, o dar uz tokia kaina... thumbup.gif
Atsakyti
laba, visoms issiunciau meilus mirksiukas.gif
Atsakyti