QUOTE(giedriule @ 2008 05 18, 19:07)
sveikos, man irgi patiktu toks scenarijus, kazkur islekti ir romantiskai susituokt, bet pagrindine problema - finansai. O realiu kainu kelioniua agenturu puslapiuose taip ir nerandu, gal jus pasidalinsit, kiek apytiksliai kainuotu toks malonumas? 

su Baltic cliperiu tai kazkur nuo 12000 iki kokiu 15000-17000 cia jau su visais mokesciais vizom ir t.t. su top travel iki 20000

sveikos mergytes.
na va pagaliau ir as isvyksiu i jamaika
.jau nusipirkau bilietus liepos 21 d.tik turiu tokia problemyte noriu paklausti ar kas nors tuoksis baznycioje?as tai galvoju apie baznytele bet nezinau ar spesiu dokumentus sutvarkyti
.kiek man zinoma ten reikia nusiusti mano kunigo leidima tuoktis o tada jau turesiu pati su jamaikos kunigu tartis del datos ir laiko.gal kas nors zino konkreciau kaip ten viskas tvarkosi su ta baznycia?

QUOTE(denala @ 2008 05 18, 23:06)
su Baltic cliperiu tai kazkur nuo 12000 iki kokiu 15000-17000 cia jau su visais mokesciais vizom ir t.t. su top travel iki 20000
kainos labai priklauso nuo bilietu kainu ir kaip Puma84 minejo viesbuciu akciju, na aisku ir nuo to, kokio tipo kambario noresit 

Na mes pirmiausiai top travel pradejom klausinetis, bet gerai kad nepaskubejom-vaziuodami su baltic clipper sutaupysim apie 3000

Mia5, didziausi sveikinimai!!!!!!
O cia isskrendat liepos 21d. ar pati ceremonija sia diena? Gal susitiktume, mes isskrisim(jei viskas gerai
) liepos 23D.Koks jusu viesbutis?
Del baznytines santuokos negaliu ka ir patart
Mums pakaks ir civilines!!!
Su brangiausiuoju nusprendem,ka jei viskas gerai, po 5metu susituoksim baznycioj Lietuvoj
Nors siaip neatsiliekam nuo visu busimu jaunavedziu-lankom suzadetiniu kursus(del idomumo) Visai patinka,ipatingai patiko kunigo Doveikos paskaita!
Visoms merginoms linkiu sekmes!!!!!

O cia isskrendat liepos 21d. ar pati ceremonija sia diena? Gal susitiktume, mes isskrisim(jei viskas gerai

Del baznytines santuokos negaliu ka ir patart

Su brangiausiuoju nusprendem,ka jei viskas gerai, po 5metu susituoksim baznycioj Lietuvoj

Nors siaip neatsiliekam nuo visu busimu jaunavedziu-lankom suzadetiniu kursus(del idomumo) Visai patinka,ipatingai patiko kunigo Doveikos paskaita!
Visoms merginoms linkiu sekmes!!!!!

QUOTE(mia5 @ 2008 05 19, 17:12)
sveikos mergytes.
.jau nusipirkau bilietus liepos 21 d.tik turiu tokia problemyte noriu paklausti ar kas nors tuoksis baznycioje?as tai galvoju apie baznytele bet nezinau ar spesiu dokumentus sutvarkyti
.kiek man zinoma ten reikia nusiusti mano kunigo leidima tuoktis o tada jau turesiu pati su jamaikos kunigu tartis del datos ir laiko.gal kas nors zino konkreciau kaip ten viskas tvarkosi su ta baznycia?

O tu pati organizuojasi baznytine santuoka ar kelioniu agentura

aciu aciu.mes isskrisim is Lietuvos liepos 21d. o Jamaikoj busim liepos 22d. bet musu vestuves bus liepos 25d.(tikiuosi,nes galutinai data reikes suderinti su kunigu).mes busi Grande ochio rios viesbutuky.
Papildyta:
del baznytines santuokos dokumentus padeda sutvarkyti agentura bet man reikia tartis su kunigu del vestuviu datos ir laiko.
Papildyta:
del baznytines santuokos dokumentus padeda sutvarkyti agentura bet man reikia tartis su kunigu del vestuviu datos ir laiko.
aciu afrodidele.mes is lietuvos isskrisim liepos 21d., o jamaikoj busim sekancia.planuojam tuoktis liepos 25d. bet dar tiksliai nezinau nes reikia susitarti su kunigu.mes busim grande ochio rios viesbutyje.o jus i jamaika skrisit liepos 23d. ar jau is jamaikos?
O geras, musu ir toks viesbutis
Mes jau iskrisim liepos 23d. (o gal liepos 22d,reik paziuret i sutarti)Gaila siek tiek, bet gal susitiksim, tai duosim patarimu
Labai smalsu,kiek jums kainavo kelione(gali atsakyt ir i AZ)
Sekmes tvarkant popierius!!!!!
Ir visoms mergytems geros dienos linkiu!!!!

Mes jau iskrisim liepos 23d. (o gal liepos 22d,reik paziuret i sutarti)Gaila siek tiek, bet gal susitiksim, tai duosim patarimu

Sekmes tvarkant popierius!!!!!
Ir visoms mergytems geros dienos linkiu!!!!