Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos užsienyje

Na bent mums tai i Jamaika apie 13000 gausis su viskuo, bet dabar tai siokios tokios viesbutuku akcijos,taip beveik apie 15000 gautusi be ju
Atsakyti
QUOTE(giedriule @ 2008 05 18, 19:07)
sveikos, man irgi patiktu toks scenarijus, kazkur islekti ir  romantiskai susituokt, bet pagrindine problema - finansai. O realiu kainu kelioniua agenturu puslapiuose taip ir nerandu, gal jus pasidalinsit, kiek apytiksliai kainuotu toks malonumas?  smile.gif

su Baltic cliperiu tai kazkur nuo 12000 iki kokiu 15000-17000 cia jau su visais mokesciais vizom ir t.t. su top travel iki 20000 doh.gif kainos labai priklauso nuo bilietu kainu ir kaip Puma84 minejo viesbuciu akciju, na aisku ir nuo to, kokio tipo kambario noresit 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergytes.
na va pagaliau ir as isvyksiu i jamaika thumbup.gif .jau nusipirkau bilietus liepos 21 d.tik turiu tokia problemyte noriu paklausti ar kas nors tuoksis baznycioje?as tai galvoju apie baznytele bet nezinau ar spesiu dokumentus sutvarkyti doh.gif .kiek man zinoma ten reikia nusiusti mano kunigo leidima tuoktis o tada jau turesiu pati su jamaikos kunigu tartis del datos ir laiko.gal kas nors zino konkreciau kaip ten viskas tvarkosi su ta baznycia?
Atsakyti
QUOTE(denala @ 2008 05 18, 23:06)
su Baltic cliperiu tai kazkur nuo 12000 iki kokiu 15000-17000 cia jau su visais mokesciais vizom ir t.t. su top travel iki 20000  doh.gif kainos labai priklauso nuo bilietu kainu ir kaip Puma84 minejo viesbuciu akciju, na aisku ir nuo to, kokio tipo kambario noresit 4u.gif

Na mes pirmiausiai top travel pradejom klausinetis, bet gerai kad nepaskubejom-vaziuodami su baltic clipper sutaupysim apie 3000 lotuliukas.gif Top travel net nesneka apie jokias akcijas, ir tik kazka neaiskiai numyke kai pasakem kad kitos agenturos siuo metu taiko.
Atsakyti
Mia5, didziausi sveikinimai!!!!!! thumbup.gif

O cia isskrendat liepos 21d. ar pati ceremonija sia diena? Gal susitiktume, mes isskrisim(jei viskas gerai ax.gif ) liepos 23D.Koks jusu viesbutis?
Del baznytines santuokos negaliu ka ir patart g.gif Mums pakaks ir civilines!!!
Su brangiausiuoju nusprendem,ka jei viskas gerai, po 5metu susituoksim baznycioj Lietuvoj 4u.gif
Nors siaip neatsiliekam nuo visu busimu jaunavedziu-lankom suzadetiniu kursus(del idomumo) Visai patinka,ipatingai patiko kunigo Doveikos paskaita!
Visoms merginoms linkiu sekmes!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mia5 @ 2008 05 19, 17:12)
sveikos mergytes.
na va pagaliau ir as isvyksiu i jamaika thumbup.gif .jau nusipirkau bilietus liepos 21 d.tik turiu tokia problemyte noriu paklausti ar kas nors tuoksis baznycioje?as tai galvoju apie baznytele bet nezinau ar spesiu dokumentus sutvarkyti doh.gif .kiek man zinoma ten reikia nusiusti mano kunigo leidima tuoktis  o tada jau  turesiu pati su jamaikos kunigu tartis del datos ir laiko.gal kas nors zino konkreciau kaip ten viskas tvarkosi su ta baznycia?

O tu pati organizuojasi baznytine santuoka ar kelioniu agentura blush2.gif
Atsakyti
aciu aciu.mes isskrisim is Lietuvos liepos 21d. o Jamaikoj busim liepos 22d. bet musu vestuves bus liepos 25d.(tikiuosi,nes galutinai data reikes suderinti su kunigu).mes busi Grande ochio rios viesbutuky.
Papildyta:
del baznytines santuokos dokumentus padeda sutvarkyti agentura bet man reikia tartis su kunigu del vestuviu datos ir laiko.
Atsakyti
aciu afrodidele.mes is lietuvos isskrisim liepos 21d., o jamaikoj busim sekancia.planuojam tuoktis liepos 25d. bet dar tiksliai nezinau nes reikia susitarti su kunigu.mes busim grande ochio rios viesbutyje.o jus i jamaika skrisit liepos 23d. ar jau is jamaikos?
Atsakyti
O geras, musu ir toks viesbutis thumbup.gif
Mes jau iskrisim liepos 23d. (o gal liepos 22d,reik paziuret i sutarti)Gaila siek tiek, bet gal susitiksim, tai duosim patarimu smile.gif Labai smalsu,kiek jums kainavo kelione(gali atsakyt ir i AZ)
Sekmes tvarkant popierius!!!!!
Ir visoms mergytems geros dienos linkiu!!!!
Atsakyti
Mes tai Sandals Royal Carbean pasirinkom, nes kai dabar nemazos nuolaidos viesbutukams, tai nusprendem sita pasirinkt, kazkaip jaukesnis pasirode smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilgakojine: 22 gegužės 2008 - 19:56
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Mes skrendam i Jamaika tuoktis birzelio 16d!!!!!!!!!!

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti