QUOTE(Rasma @ 2011 01 28, 18:42)
Aš tai sakyčiau, kad forumo konsultacijos ir patarimai kaip gydyti vaikus tiesiog nusikalstami

Kiekviena matom savo vaiką, tik matydamos galim įvertint jo sveikatos būklę (kiek leidžia gyvenimiška patirtis, jei jau neturim medicininių žinių) ir žinom kur kreiptis dėl jų gydymo. Gal geriausia būtų ne patarinėti ir kritikuoti gydymą, o rašyti tik savo patirtį
Aš savo vaikui aišku vaistais kontroliavau vidutinio sunkumo bronchų astmos eigą, o vėliau pradėjau blaškytis, 'pagailo' chemiją kišti, tad 1.5 metų gydėm pas vieną garsią homeopatę, kuri astmos diagnozės nelabai ir pripažino, teigė, kad didelė tikimybė, jog vaikas 'išaugs' šią ligą.. Pasitikėjau kai buvo geriau ir bandžiau pasitikėti, kai buvo blogiau..pastoviai derinom visus žirniukus, veiksmus ir pan. Deja, po 1,5 metų vaikui astmos priepuoliai grįžo su tokia jėga ir tokiu pasunkėjimu, kad galiu kaltint vien save..ir tos chemijos gavo dar daugiau nei tuomet, kai astma buvo tik prasidėjusi ir suvaldyta..jei užtekdavo vieno silpno gliukokortikoido, tai šiuo metu ir du stiprūs 'tik tik' suvaldo ligą.
Šiaip vaikų negalavimus stengiuosi gydyti nuosekliai ir kuo natūralesnėm priemonėm. Antibiotikų mažasis dar nė neragavęs, o jau sirgęs laringitu bent 4- 5 kartus, o ir peršalimų būta.. dukra antibiotikų gavusi per savo gyvenimėlį gavusi ir net labai 'stiprių', sergant meningitu, kai įsimetė infekcija į inkstus ir dar sykelį, kai susirgo skarlatina. Vaikus auginu vienodai (abu vienodai grūdinu nuo kūdikystės, prižiūriu mitybą, abu aktyvūs fiziškai), bet mergytė daug silpnesnės sveikatos ir nežinau net kas tai lemia, manau tai ne vien oras, maistas, aplinka ar mano pastangos..matyt tai kažkiek ir įgimta.
cia tikrai nieks nekritikuoja, tiesiog as asmeniskai mielai pasimokysiu is kitu, ir is bandysiu visa liaudiska metodika kol atsirinksiu kas tinka mano vaikui.
Rasma tavo dukrytes atvejis sudetingas, gaila kad hemeopatija nepadejo jums

kas liecia mano sunu tai pas mus septyni metai karusele ta pati, umcakoras brontex ventolinas antibai, pasveikstam ir vel viskas is naujo

prie chemijos aisku kazka duodavau liaudiska, bet matyt ne ta ka reikia uztat busiu dekinga visoms mintis kaip isgydyti kosuli
Rasma pasidalink kai suneliui laringita isgydei?
Vutauta Hedelix augalinis
Nu ir va reziume, mano sunus jau pradeda koset, nuo ko pradeti ka daryt?