QUOTE(varla @ 2011 11 16, 17:35)

ok persiprasau.. pabandysiu nemaisyti,nors nepazadu

Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2011 11 16, 18:57)
Cia turbut man buvo skirta - tai pardavinejau uz 6 usd, o gavau 10, nes drauge uzsake ir ivertino
bet siaip, laiko atzvilgiu, siuvineti atvirukai tikrai neatsipreka visai...
@usr@, idomus, nematyti sprendimai

@usr@, idomus, nematyti sprendimai

vat ir as taip pagalvojau... gal labiau apsimoketu pardavineti kaip paveiksliukus, remintus

@usr@- tas zalias man labai mielas, tie trys sluoksniai taip mielai prigriebia zvilgsni i viduriuka

QUOTE(zaliaake25 @ 2011 11 17, 17:46)
Kalediniai atvirukai

QUOTE(genovaite @ 2011 11 17, 19:19)
Kažkaip nežinojau , kad tokia temuyė yra, tai niekad ir neužsuku
Mano paskutinis saldus atvirukas, o padaryti labai nesunku, planuoju kalėdoms tokius saldžius daryti , gal kam ideja pravers - būsiu labai laiminga , kad pasitarnavau

Mano paskutinis saldus atvirukas, o padaryti labai nesunku, planuoju kalėdoms tokius saldžius daryti , gal kam ideja pravers - būsiu labai laiminga , kad pasitarnavau

Gražu

yra specialios formos ispaudams
mamos, gal gali patarti kur galiu rasti reikiamu priemoniu vestuviniams pakvietimams Kaune??? reikia pacio popieriaus, keliu rusiu, juosteliu, kliju
ir dar klausimas ar galima popieriu vienetais pirkt, nes man reikia pagaminti apie 10-15 kvietimuku, tai dezem pirkti neapsimoka

ir dar klausimas ar galima popieriu vienetais pirkt, nes man reikia pagaminti apie 10-15 kvietimuku, tai dezem pirkti neapsimoka

genovaite įdomi idėja, galbūt nupasakotumėt šiek tiek kaip čia kas daroma?

QUOTE(Future-bride @ 2011 11 18, 21:36)
mamos, gal gali patarti kur galiu rasti reikiamu priemoniu vestuviniams pakvietimams Kaune??? reikia pacio popieriaus, keliu rusiu, juosteliu, kliju

Na tai kad dėžėm parduodamas tik kanceliarinis popierius

Kaune Savanoriu pr. pačioj pradžios yra popieriaus parduotuvė, pačiam sustojime, jei važiuotum kalno link, nepamenu, lyg tai Popieriaus namai vadinasi

Taip taip, man irgi šita parduotuvėlė patinka
ten randu ir neblogų popieriaus atraižėlių po 5 - 10 ct., kurias sėkmingai gali panaudoti savo darbeliams

QUOTE(varla @ 2011 11 20, 02:52)
Na tai kad dėžėm parduodamas tik kanceliarinis popierius
tokį vargu ar kas kvietimams naudoja ... Arba pagal užsakymus supjaustytas, o visais kitais atvejais - vienetais.
Kaune Savanoriu pr. pačioj pradžios yra popieriaus parduotuvė, pačiam sustojime, jei važiuotum kalno link, nepamenu, lyg tai Popieriaus namai vadinasi

QUOTE(nerine @ 2011 11 20, 10:37)
Taip taip, man irgi šita parduotuvėlė patinka
ten randu ir neblogų popieriaus atraižėlių po 5 - 10 ct., kurias sėkmingai gali panaudoti savo darbeliams 

dekui labai, bandysiu ieskoti

QUOTE(Tomutia @ 2011 11 19, 09:46)
Tai kad nelabai yra ką ir pasakoti

Paėmiau tofifii saldainių dėžutę, ją "nurengiau" ir padariau naują "rūbą". Suklijavau dėžutės viršų tokios spalvos popieriuas kokios man reikėjo. Papuošiau karpiniais , o ant viršaus užklijavau atvirutę, kur galima būtų parašyti sveikinimą . Štai ir visa gudrybė.
Jei dar bus įdomu - žadu gaminti šventėms ir ne vieną dar , kaip tik turiu užsakymėlį - tai galėsiu kai kuriuos savo gamybos žingsnius pafotografuoti ir sukelti čia