Sobieska puikūs atvirukai. Labai gražiai žiūrisi tie angeliukai

QUOTE(ronikea @ 2012 01 09, 14:24)
mergaitės, atsiprašau, jei skambės mano klausimas juokingai. norėjau paklausti, kaip jūs tuos kraštelius taip nukerpat su raštais - širdutėmis, gėlytėmis ir t.t.? gal tai ypatingos žirklės kokios nors? man reikia padaryti kelis atvirukus/kvietimus, labai praverstų jūsų patirtis... 

Nera juokingu klausimu, o ypac pradedantiesiems

Yra specialus skylamusiai - krastams arba kampams. Pvz cia tokie parodyti lietuviskuose puslapiuose
O siaip galima pasigooglint ivendant "border punches" arba "corner punches" rastumet ir nuotrauku, ir filmuku, kaip jais naudotis. Sekmes

QUOTE(pmociute @ 2012 01 22, 13:11)
Sveikos grožybių gamintojos. Gal jūs žinot, kur galima gauti celofaninių maišiukų atvirutėms?
Jeigu gyveni Kaune tai Urmo bazėje kur prekiauja maišeliais ir vienkartiniais indeliais
O štai mano jubiliejinis atvirukas vyriškiui

kaip gražuuuuuuu
QUOTE(pmociute @ 2012 01 22, 11:11)
Sveikos grožybių gamintojos. Gal jūs žinot, kur galima gauti celofaninių maišiukų atvirutėms?
Vilniuje Kalinausko g. yra "Akovita", ten daug ivairiu maiseliu atvirukams dideliai kiekiais.
Sveikos...artėjant Velykoms pagaminau du atvirukus ir vieną dovanų dėžutę
Nieko ypatingo, bet gal kam patiks idėja

Šiaip tokių darbelių nelabai darau, tiesiog bandymas mano nuomone gavosi gana vykęs

Šiaip tokių darbelių nelabai darau, tiesiog bandymas mano nuomone gavosi gana vykęs

Faustyna- liuks atvirukai ir dezute. Labai linksmi ir labai dailus