Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-2

Sobieska puikūs atvirukai. Labai gražiai žiūrisi tie angeliukai wub.gif
Atsakyti
mergaitės, atsiprašau, jei skambės mano klausimas juokingai. norėjau paklausti, kaip jūs tuos kraštelius taip nukerpat su raštais - širdutėmis, gėlytėmis ir t.t.? gal tai ypatingos žirklės kokios nors? man reikia padaryti kelis atvirukus/kvietimus, labai praverstų jūsų patirtis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ronikea @ 2012 01 09, 14:24)
mergaitės, atsiprašau, jei skambės mano klausimas juokingai. norėjau paklausti, kaip jūs tuos kraštelius taip nukerpat su raštais - širdutėmis, gėlytėmis ir t.t.?  gal tai ypatingos žirklės kokios nors? man reikia padaryti kelis atvirukus/kvietimus, labai praverstų jūsų patirtis... smile.gif

Nera juokingu klausimu, o ypac pradedantiesiems 4u.gif

Yra specialus skylamusiai - krastams arba kampams. Pvz cia tokie parodyti lietuviskuose puslapiuose

O siaip galima pasigooglint ivendant "border punches" arba "corner punches" rastumet ir nuotrauku, ir filmuku, kaip jais naudotis. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Katu, ačiū labai už Jūsų atsakymą! smile.gif
Atsakyti
Sveikos grožybių gamintojos. Gal jūs žinot, kur galima gauti celofaninių maišiukų atvirutėms?
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2012 01 22, 13:11)
Sveikos grožybių gamintojos. Gal jūs žinot, kur galima gauti celofaninių maišiukų atvirutėms?

Jeigu gyveni Kaune tai Urmo bazėje kur prekiauja maišeliais ir vienkartiniais indeliais

O štai mano jubiliejinis atvirukas vyriškiui
user posted image
Atsakyti
kaip gražuuuuuuu
Atsakyti
[quote=kristi13,2012 01 23, 19:35]
Jeigu gyveni Kaune tai Urmo bazėje kur prekiauja maišeliais ir vienkartiniais indeliais

O štai mano jubiliejinis atvirukas vyriškiui

Eik tu sau... thumbup.gif

Ačiū už informaciją
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2012 01 22, 11:11)

Vilniuje Kalinausko g. yra "Akovita", ten daug ivairiu maiseliu atvirukams dideliai kiekiais.
Atsakyti
Sveikos...artėjant Velykoms pagaminau du atvirukus ir vieną dovanų dėžutę smile.gif Nieko ypatingo, bet gal kam patiks idėja mirksiukas.gif
user posted image
Šiaip tokių darbelių nelabai darau, tiesiog bandymas mano nuomone gavosi gana vykęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustyyna @ 2012 04 03, 19:07)

Labaiii gražūs darbeliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Faustyna- liuks atvirukai ir dezute. Labai linksmi ir labai dailus 4u.gif
Atsakyti