Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-2

Jubiliejinis

user posted image
daugiau kviečiu į svečius
Atsakyti
Zaliaake25 jusu atvirukai labai puikus thumbup.gif bet man kliuva sriftas,skaiciuku ir raideliu smile.gif gal kaip nors reiktu patobulint smile.gif p.s. mano rastas negrazus,todel as naudoju stampukus arba liniuote su raidem smile.gif
Atsakyti
Laba diena atvirukų meistrės 4u.gif Norėčiau ir aš pasidalint tuom, ką meistrauju po truputį...

user posted image

user posted image

user posted image

Čia kvietimai mergaitės septintam gimtadieniui smile.gif

user posted image

QUOTE(Eve-line @ 2012 06 16, 00:13)
o kokius klijus jus naudojat atviruku gamybai?
Man nuo paprstao PVA labai garbiniuojasi popierius. Kaip priklijuoti plonesni popieriu ant kartono, kad atvirukas liktu lygus?  g.gif

Šiaip geriausiai yra specialūs klijai rankdarbiams, jie išdžiūvę nepalieka žymių, bet patogiausia yra lipni dvipusė juosta 4u.gif
Atsakyti
[quote=*Star*,2012 06 18, 09:07]
Laba diena atvirukų meistrės 4u.gif Norėčiau ir aš pasidalint tuom, ką meistrauju po truputį...

Labai grazus jusus atvirukai 4u.gif man ner ko ir lygintis prie jusu smile.gif
Atsakyti
Vakar bandziau pamestrauti-nekas :S . Kokia priemones naudojate?
Atsakyti
[quote=kramtuke7,2012 06 18, 13:34]
[quote=*Star*,2012 06 18, 09:07]

Labai grazus jusus atvirukai 4u.gif man ner ko ir lygintis prie jusu smile.gif
[/quote]

Ačiū ax.gif

Na, o aš manau- man dar yra kur tobulėt ir mokytis mirksiukas.gif
Kiekviena savo stilium dirba/kuria 4u.gif

[quote=Slapuke12323,2012 06 18, 14:19]
Vakar bandziau pamestrauti-nekas :S . Kokia priemones naudojate?
[/quote]

Priemones atrandi po truputį, kai pačupinėji, pabandai su virnokiom, kitokiom kažką nuveikt mirksiukas.gif
Spalvų namai, artmanija, skrebink- ten galima pasižvalgyti priemonių, gal kai ką pabandyti, kanceliarinių prekių parduotuvėse man labai tinka vizitinių popierius mirksiukas.gif O priedus- per ilgesnį laiką randi kas labiau "prie rankos limpa" mirksiukas.gif
Iš pradžių pirkausi kas tik man atrodė gražu biggrin.gif paskui sunkoka pritaikyt, bet su laiku priderini, randi ką ir kaip panaudoti smile.gif

O priemonės irgi su laiku pildosi, kai atrandi kas mieliau- tie patys skylamušiai, anspaudukai, įvairūs priedai... ax.gif O jei domėsitės plačiau, yra skrebukių tema, tenai galima pirmam puslapy rasti nuorodą kur apie įvairias technikas ir įrankius kalbama mirksiukas.gif

Kol kas labiausiai gilinuosi į atviručių ir albumėlių, užrašinių technikas ax.gif
Papildyta:
Kramtuke- be reikalo save nuvertinat- savitas lengvas stilius- labai mielas 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif ax.gif daug kas yra pastebejes,kad mano darbeliai visi savotiski smile.gif kiekvienas turime savo stiliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 06 18, 15:05)
Aciu  4u.gif  ax.gif daug kas yra pastebejes,kad mano darbeliai visi savotiski  smile.gif kiekvienas turime savo stiliu  smile.gif

drinks_cheers.gif Būtų neįdomu jei viskas būtų pagal vieną kurpalių. daug vienodų daiktų pilni prekybos centrai smile.gif

Aš pati niekad nemėgstu kopijuoti, man įdomiau kažką savaip padaryti. Tiesa, pasitaiko išimčių, kaip antai tas atvirukas- kostiumas smile.gif Arba atvirukai lagaminai, bet tokius šabloniškus būna įdomu pabandyt padaryt- visai smagu, nes ir čia vis kokią detalę savo gali "prisiūt " biggrin.gif
Atsakyti
Su keletu naujų darbų

user posted image

daugiau pamatysite čia , čia ir čia
Papildyta:
user posted image
daugiau čia, čia ir čia
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 06 18, 21:49)
Su keletu naujų darbų

Malūnėlis tai ypač thumbup.gif
Atsakyti