Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-2

Aciu merginos 4u.gif kaip raso uzrase,tai dekupazo popierius smile.gif kelios tos pelytes detales atskirai tokios pacios atspausintos,tai susikirpau ir suklijavau i viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 07 10, 20:48)
Aciu merginos  4u.gif  kaip raso uzrase,tai dekupazo popierius  smile.gif  kelios tos pelytes detales atskirai tokios pacios atspausintos,tai susikirpau ir suklijavau i viena  smile.gif

A, tai ten turbūt tam 3D dekupažui mirksiukas.gif Na bet išradingumui juk nėra ribų thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, gal kuri gamina arba apsiimtu pagaminti 4 dekliukus CD diskams?
reiktu skubiai 4u.gif
Atsakyti
Net nezinojau ,kad dar toks 3d dekupazas yra biggrin.gif bet sitas atvirukas ir yra kaip 3d smile.gif O cia padekos atvirukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos reiketu draugisko Jusu patarimo exu atvirukuose visiska naujoke bet labai reikia padaryti grazu atviruka ir dabar kame beda tai yra tai kad mane drauge ismoke kaip ant paveiksliuko uzrasius teksta padaryti ji grazu kompiuteryje bet man reikia tikro atviruko ir as nezinau kaip padaryti grazu virseli atvirukui jei tekstas jau yra su paveiksliuku ar gali kas man padeti patarti? man tai labai svarbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijalota: 15 liepos 2012 - 20:52
QUOTE(nijalota @ 2012 07 15, 22:47)
Sveikos merginos reiketu draugisko Jusu patarimo

Na, jei tau tai pirmas atvirukas, tai sunku ką ir patartio, tiesiog pasikliauji savo išmone... Atvirukus gali daryti praktiškai iš bet kokių medžiagų... tereikia fantazijos, o jei nori konkrečiau ką nors rast, pagūglink, pažiūrėk, išmes visokių vaizdų pvz rankų darbo atvirukai...
Arba eini į scraping.lt, ten yra pavyzd\ių net su nuorodomis kaip konkrečiai ką daryt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 15 liepos 2012 - 21:25
QUOTE(*Star* @ 2012 07 15, 22:24)
Na, jei tau tai pirmas atvirukas, tai sunku ką ir patartio, tiesiog pasikliauji savo išmone... Atvirukus gali daryti praktiškai iš bet kokių medžiagų... tereikia fantazijos, o jei nori konkrečiau ką nors rast, pagūglink, pažiūrėk, išmes visokių vaizdų pvz rankų darbo atvirukai...
Arba eini į scraping.lt, ten yra  pavyzd\ių net su nuorodomis kaip konkrečiai ką daryt  4u.gif

star aciu bet tu turbut nelabai supratai klausimo esmes arba as neaiskiai parasiau mano klausimas buvo toks kaip padaryti atiruko virseli kai jo tekstas yra padarytas ant paveiksliuko nes man sake kad dvieju paveiksleliu buti negali. bet laai aciu kad parasei
Atsakyti
QUOTE(nijalota @ 2012 07 15, 23:34)
star aciu bet tu turbut nelabai supratai klausimo esmes arba as neaiskiai parasiau mano klausimas buvo toks kaip padaryti atiruko virseli kai jo tekstas yra padarytas ant paveiksliuko nes man sake kad dvieju paveiksleliu buti negali. bet laai aciu kad parasei

Na, mano galva, ir vaizdas nelabai koks kai viršelis paveiksliukas, ir dar viduj kitoks paveiksliukas, ar toks pats, bet ant jo tekstas, per daug wink.gif

Galima viskas, tik reik labai printerį atitaikyt, kad nesumaišytum pusių ir parametrus žinot, jei arvirutė jau paruošta wink.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 15 liepos 2012 - 21:40
QUOTE(*Star* @ 2012 07 15, 22:39)
Na, mano galva, ir vaizdas nelabai koks kai viršelis paveiksliukas, ir dar viduj kitoks paveiksliukas, ar toks pats, bet ant jo tekstas, per daug wink.gif

Galima viskas, tik reik labai printerį atitaikyt, kad nesumaišytum pusių ir parametrus žinot, jei arvirutė jau paruošta wink.gif 4u.gif

star ar galim susirasyti az? nes man sita atvirute labai svarbi ir praverstu geras patarejas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijalota: 15 liepos 2012 - 21:42
Sveikutės, kviečiu pas save svečius pažiūrėti naujų darbelių
Atsakyti
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti