Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukai-2

QUOTE(*Star* @ 2012 11 16, 09:52)
Kitaip tai neįsivaizduoju- arba dirbti tik su elementariom priemonėm, arba pirktis, kas yra tikrai nepigu. O supirkt visai įstaigai už savas lėšas tai tikrai beprotybė smile.gif
Nebent tikrai kas turi kokių likučių nemažai atidavimui unsure.gif

esu bjauri - negaliu dirbt elementariom priemonem... vien tik kelios spalvos spalvoto popieriaus, keli buteliukai kliju... biggrin.gif zodziu esu reikli, ir dziaugiuosi, kad per ta reikluma sukuriam daug graziu dalyku biggrin.gif o geru zmoniu deka, jie tampa grazesni ir dar mielesni smile.gif
aciu Star wink.gif
Atsakyti
Pirmas bandymas - vokelis-atvirukas sesei rolleyes.gif
user posted image
Procesas patiko biggrin.gif .
Atsakyti

Sveikutės :-v:

Atnešu keletą darbelių

ELNIAS

user posted image

ŽALIOS KALĖDOS

user posted image

KALENDORIUS SU RIEŠUTŲ DĖŽUTE

user posted image

user posted image

SNAIGĖS

user posted image

MINI ATVIRUKAS - SNAIGĖ

user posted image

ŽALIAS LENGVUMAS

user posted image

EGLĖ (bus kaip kompozicijos dalis)

user posted image

SNAIGIŲ ŠOKIS

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 11 17, 06:40)
Pirmas bandymas - vokelis-atvirukas sesei  rolleyes.gif
user posted image
Procesas patiko  biggrin.gif .

Šaunus atvirukas 4u.gif

Zaliaake- nesirodei nieko, o kad ištraukei visą pluoštą thumbup.gif Labai šilti ir mieli. O kalendorius su riešutais koks fainas thumbup.gif O ten paskui bus dėžutė kokia kai riešutukai išsiims ir kalendorius ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmamata @ 2012 11 17, 06:40)
Pirmas bandymas - vokelis-atvirukas sesei  rolleyes.gif

Tikrai nepasakyčiau, kad pirmasis bandymas pagal tokį rezultatą, visai šauniai pavyko smile.gif
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 11 22, 06:18)
Atnešu  keletą darbelių
MINI ATVIRUKAS - SNAIGĖ

user posted image

Va šitas pats pačiausias, šiltas toks, Kalėdom dvelkiantis! smile.gif

Kiti man per žali, bet ne dėl to, kad negražūs ar ką, tiesiog Kalėdų su daug žalios spalvos neįsivaizduoju, todėl va neprilipo, bet šiaip labai dailūs, įdomūs, visai neturiu prie ko prikibt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 11 22, 09:18)
SNAIGIŲ ŠOKIS

snaigiu sokis nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 22, 14:05)
Kiti man per žali [...]

Aš tą patį norėjau rašyti, kad žalia akyse net... Man irgi nekalėdiškai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras, o kam per zalia, tai popierius toks ir sluoksniavimas, technika tokia ...

Be to klientai visada teisus, kaip nori jie taip ir turi buti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaake25: 22 lapkričio 2012 - 20:43
QUOTE(zaliaake25 @ 2012 11 22, 18:42)
Aciu uz pagyras, o kam per zalia, tai popierius toks ir sluoksniavimas, technika tokia ...

Na, šiaip aiškiai matyti kalėdinis žalsvas popierius mirksiukas.gif Su snaigėm ir visa kita. Aš irgi turiu žalsvą su eglutėm ir dovanom. Matyt dailininkai, kurdami kalėdinius popierius nepagalvojo, kad žialia- ne kalėdinė spalva biggrin.gif
Bet pas mane irgi visokie atvirukai - ir su tamsiai žaliu, ir su mėlynu, ir net oranžinių yra mirksiukas.gif

Kiek žiūrinėjau užsieniečių bloguose, tinklapiuose - įvairiausios spalvos, įvariausios temos, išdėstymai ir technikos. Kirstos snaigės- sendintos ir naudotos net alyvinės spalvos. Rudi, pilki, melsvi, žali , geltoni- kalėdniai su įvairiausiais nukrypimais nuo tradicinių spalvų. Man atrodo, kad visada galima nestandartiškai pateikti standartinius dalykus- ir visai įdomus rezultatas smile.gif Aš taip galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 22 lapkričio 2012 - 22:40
Star sutinku su tavo nuomone visu 100 proc, visi matome kitaip ir visi kitaip suprantame ir interpretuojame smile.gif
Atsakyti
Visom keturiom sutinku, kad bet kokia atvirutei, galima rasti bet kokį spalvinį sprendimą. Kai sakiau, kad atvirutės man per žalios, rašiau asmeninę nuomonę, nes, na, Kalėdos man su žalia spalva nesiderina, bet čia taip man. Lygiai taip pat nepripažįstu, pvz., rausvų ar violetinių Kalėdinių atviručių, nors tamsiai violetinė - viena mano mėgstamiausių spalvų. Taip pat nepatinka visokie modernūs reikalai, kaip kad skaisčiai žydros eglutės ir pan. Taigi, mano komentaras, jokiu būdu nebuvo kritika zaliaakei25 (juk iškat pasakiau, kad dizainai įdomūs), tiesiog nepatiko popierius 4u.gif

- - - - - -

Kalėdų Senis užsakė Cuttlebug'ą dovanų man bigsmile.gif Dėžė suvyniota palei nosį stovi, taip knieti atidaryt, bet lauksiu iki Kalėdų,nes paskui neturėsiu kuo per šventes džiaugtis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 23 lapkričio 2012 - 15:49
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 23, 13:48)
Visom keturiom sutinku, kad bet kokia atvirutei, galima rasti bet kokį spalvinį sprendimą. Kai sakiau, kad atvirutės man per žalios, rašiau asmeninę nuomonę, nes, na, Kalėdos man su žalia spalva nesiderina, bet čia taip man.
- - - - - -

Kalėdų Senis užsakė Cuttlebug'ą dovanų man bigsmile.gif Dėžė suvyniota palei nosį stovi, taip knieti atidaryt, bet lauksiu iki Kalėdų,nes paskui neturėsiu kuo per šventes džiaugtis ax.gif

Man žalia visai tinka. Nes net eilėraštuke "eglutė skarota, eglutė žalia", advento vainikai dažniusiai žali rolleyes.gif na ir taip toliau , ir panašiai smile.gif

O dėl dovanos thumbup.gif Na bet tas Kalėdų Senelis koks nesupratingas, šitaip žmogų kankinti lotuliukas.gif
Atsakyti