Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (27 tema)

QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 09 22, 14:28)
As tai del tu nuluzimu esu girdejus, bet kiek skaiciau tai pakeitimo kainos iki 80lt, gal cia kaip kur:) man koncultacijoj sake, kad tas ilgesnis nesiojimas, tai menesis du, tai del to visai nesirupinu:) o gal kas girdejote apie ta herbsto aparata, kaip jis ten nesiojasi, nes atrodo labai jau nepatogus ir kraupus. g.gif

Herbsto ne kiekvienam reikia mirksiukas.gif Yra ir pas mus kelios merginos,sako kad pradzioj labai nepatogu ir veidas iskreiptas atrodo,bet greit priprantama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2010 09 22, 15:35)
nepykit, bet niekaip nesuprantu, kaip gali metaliniai dantys būt gražiau  unsure.gif  4u.gif
na čia tik mano nuomonė..

Nezinau pati lotuliukas.gif man patys breketai zmogui labai grazu, o jau ir pries tai rasiau kad keramika man nelabai, as cia gal durna bet kai esu su breketai jauciuosi kazkuom patrauklesne, gal todel kad man paciai grazu blush2.gif
Atsakyti
nepykit, bet niekaip nesuprantu, kaip gali metaliniai dantys būt gražiau  unsure.gif  4u.gif

patikek gali smile.gif man metaliukai daug graziau atrodo nei keramikiniai smile.gif man netgi buvo galimybe detis keramikinius bet as ju atsisakiau, nes man metaliniai daug graziau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Emukas21 @ 2010 09 22, 16:21)
Nezinau pati  lotuliukas.gif  man patys breketai zmogui labai grazu, o jau ir pries tai rasiau kad keramika man nelabai, as cia gal durna bet kai esu su breketai jauciuosi kazkuom patrauklesne, gal todel kad man paciai grazu  blush2.gif

as taip pat su breketais jauciausi sau grazesne smile.gif dbr kai be ju jau, tai noriu vel ju biggrin.gif ir man metaliukai grazesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrastėja @ 2010 09 22, 14:40)
Ačiū už atsakymą  4u.gif O kiek maždaug laiko Jums prognozavo nešioti breketus esant tokiai problemai? Ir koks Beligatūrinių breketų pranašumas?Ar jie mažiau matomi?
Ir kodėl sakote, kad sakandis buvo geras?Kas jam atsitiko?

Man prognozavo nešioti 2 metus, bet kadangi, aš dažnai būnu ne LT ir negaliu atvykti į vizitus, kada reikia, tai užsitęsiu gydymą, net nežinau kiek..
Koks beligatūrinių breketų pranašumas.. g.gif Net nežinau, man didžiausias pranašumas, kad išsaugojau visus dantis, plius į vizitus reikia eiti truputėlį rečiau.. Tiesiog man pati gydytoja pasiūlė Damon, bet kadangi aš norėjau, kad kuo mažiau matytųs, o Damon tik metaliniai, tai pasiūlė SmartClip, o aš sutikau (nors ir šitie neblogai matos)..
Sąkandis pradėjo kreivintis, kai iltys pradėjo leistis žemyn, tad visi dantys "atsilenkė", nes jiems nebuvo vietos, kadangi nerovėm dantų.. Dabar jau man juos "užlenkinėja", bet vaizdelis kol kas dar nelabai koks..

Atsakyti
as taip pat su breketais jauciausi sau grazesne smile.gif dbr kai be ju jau, tai noriu vel ju biggrin.gif ir man metaliukai grazesni smile.gif
[/quote]
Gerai vadinas man viskas tvarkoj su galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 09 22, 17:42)
Man prognozavo nešioti 2 metus, bet kadangi, aš dažnai būnu ne LT ir negaliu atvykti į vizitus, kada reikia, tai užsitęsiu gydymą, net nežinau kiek..
Koks beligatūrinių breketų pranašumas..  g.gif  Net nežinau, man didžiausias pranašumas, kad išsaugojau visus dantis, plius į vizitus reikia eiti truputėlį rečiau.. Tiesiog man pati gydytoja pasiūlė Damon, bet kadangi aš norėjau, kad kuo mažiau matytųs, o Damon tik metaliniai, tai pasiūlė SmartClip, o aš sutikau (nors ir šitie neblogai matos)..
Sąkandis pradėjo kreivintis, kai iltys pradėjo leistis žemyn, tad visi dantys "atsilenkė", nes jiems nebuvo vietos, kadangi nerovėm dantų.. Dabar jau man juos "užlenkinėja", bet vaizdelis kol kas dar nelabai koks..

Oho, netgi taip būna su sakandžiu unsure.gif
Įtariu, kad man irgi siūlys traukti kelis dantis. Nes dar paauglystėje vaikčiojau pas gydytojus ir dauguma jų primygtinai siūlė iš pradžių traukti. Na, jei reikėtų traukti, net nžinau, ar pasiryžčiau. Kažkaip gaila sveikų dantų, o jei dar ir su sakandžiu problemų atsiras.. Na žiūrėsiu, ką man pasiūlys gydytojai. O ir nešiojimo laikotarpis 2 metai tikrai netrumpas...
Atsakyti

Man asmeniškai metaliniai irgi gražiau atrodo, tad net nedvejodama juos ir pasakiau, kad dėsiuos smile.gif Kad ir kokie tie breketai (nebent tie liežuviniai) yra matomi ir ką jau ten juos paslepsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrastėja @ 2010 09 22, 16:04)
Oho, netgi taip būna su sakandžiu  unsure.gif
Įtariu, kad man irgi siūlys traukti kelis dantis. Nes dar paauglystėje vaikčiojau pas gydytojus ir dauguma jų primygtinai siūlė iš pradžių traukti. Na, jei reikėtų traukti, net nžinau, ar pasiryžčiau. Kažkaip gaila sveikų dantų, o jei dar ir su sakandžiu problemų atsiras.. Na žiūrėsiu, ką man pasiūlys gydytojai. O ir nešiojimo laikotarpis 2 metai tikrai netrumpas...

Na, sąkandis tikrai ne visoms išssikrivina, tad nereikia gąsdintis.. mirksiukas.gif Tuo labiau, juk vėliau man jį atstatys, nepaliks taip, čia jau tokia eiga.. smile.gif O kad man 2 metus prognozavo, nereiškia, kad ir jums tiek prognozuos.. 4u.gif Aš, tai nusiteikus trims, gal net keturiems.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 09 22, 17:15)
Man asmeniškai metaliniai irgi gražiau atrodo, tad net nedvejodama juos ir pasakiau, kad dėsiuos smile.gif Kad ir kokie tie breketai (nebent tie liežuviniai) yra matomi ir ką jau ten juos paslepsi biggrin.gif

As irgi iskart sakiau kad metalinius, jei jau dedies ko cia slapstytis vistiek visi kazkiek matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 09 22, 16:52)
Herbsto ne kiekvienam reikia mirksiukas.gif  Yra ir pas mus kelios merginos,sako kad pradzioj labai nepatogu ir veidas iskreiptas atrodo,bet greit priprantama smile.gif

As tai nesuprantu jaigu jis dedamas ant virsutinio zandikaulio dvieju dantu ir ant apatinio dvieju dantu, tai kaip issiziot normaliai? biggrin.gif Gal ir kvailas klausimas, bet nezinau man jis begalo keistai atrodo, ir beto dar gali buti, jog man jo prireiks doh.gif
Atsakyti

Antrinu tam dideliam būriui metalo fanių biggrin.gif man keramika asocijuojas su apnašom blush2.gif jau vien tos plombytės, kurių pagalba klijuoja breketą man matosi (aišku, labai nežymiai, tik kai tyrinėji veidrodin galvą įkišus biggrin.gif ), tai ten išvis ant dantų tokie įtartini daikčiukai biggrin.gif su metalu bent jau viskas aišku, žvilga ir tiek biggrin.gif

su breketais aš 6 dienas, jau nustoja skaudėti, jaučiu tik ant priekinių dar tą įtampą smile.gif
Atsakyti
O kaip aš laukiu paveržimo, man reikia kokio nors veiksmo, kad ką nors pakeistų, paveržtų ar pan, tada bent labiau tikėsiu jog kažkas burnoj vyksta biggrin.gif
Atsakyti