Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai (27 tema)

QUOTE(TacTic @ 2010 09 28, 08:24)
neisivaizduojat kaip as laukiu breketu! ax.gif o sakykit kokios kainos pas D.L? Apacioj desiuos metalinius o virsuj keramikinius. . .

Per konsultaciją turėtų viską susakyti, nes priklauso nuo gydymo laiko ir ten viso kito, be to skirtingai visom sako, nes mes su aistulia pas vieną gyd lankomės o kainas net pačių breketų skirtingas sakė, nors tokie patys jie biggrin.gif

O man šiąnakt taip priekinius dantis sopėjo kažko, gal veiksmas koks vyksta bigsmile.gif jau taip laukiu nesulaukiu savo vizito spalio 12d. tos savaitės tiesiog lėėėėtai lėėėtai slinkt pradėjo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 09 27, 13:27)
nezinau, pasimetus sedziu ir tiek.

Congeniality, as irgi manau panasiai kaip Ajaja. Na, kazkas panasaus i "kaip sauksi, taip atsilieps". Tikriausiai D.L. jaucia, kad tu jos nemegsti, ir ji pat nevalingai itemptai reaguoja. Man pradzioje ji taip pat nelabai patiko ir jos tas konvejeris, kai nuo kedes nusokdina po 3 min. vizito..... Bet as pati perejus is kitos gydytojos ir nebeturiu kito pasirinkimo, tik pasitiketi D.L. Ir dabar tie musu santykiai normaleja. As niekada nerodau nepasitenkinimo, visada isklausiu, kas mane domina. Pripratau prie jos ritmo ir nesuku sau galvos. Jos reikalas padarysi profesionaliai savo darba, mano reikalas "iskenteti" gydyma, kaip imanoma komfortabiliau pragyventi ta laikotarpi, kai atrodai baisiai, o visi ziuri i tavo burna, ko ji ten tokia perkreipta ir kas tau ten kyso sonuose ir blizga prasiziojus.... biggrin.gif
Bet jei negali "perlauzti" saves ir prastai jautiesi del kiekvieno vizito - keisk situacija, paieskok kito gydytojo. Nors , nuosirdziai manau, kad lengva nebus. Nes gydytojai tikrai nemegsta pacientu, kurie begioja nuo vieno pas kita gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 09 28, 08:24)
neisivaizduojat kaip as laukiu breketu! ax.gif o sakykit kokios kainos pas D.L? Apacioj desiuos metalinius o virsuj keramikinius. . .

o tu neįsivaizduoji, kaip aš laukiu, kol man juos nuims.. biggrin.gif atsibodo man jie, nu rimtai..
pavydžiu tom mergaitėm, kurios jaukiai jaučiasi su breketais..aš tai kažkoks gnomas, nu negaliu biggrin.gif

pas mane irgi toks pat miksas kaip pas tave bus, nes prieky keramika..įmečiau nuotrauką į albumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 27, 18:03)
As manau,kad cia normali kaina ,kaip ir visur,aisku gal galima ir pigiau rasti,net nzn... As pas gyd.Trakimaviciu buvau,tai jis man puse velnio biggrin.gif Vencius is sono labiau patiko,aisku Trakimavicius darba atliko gerai,rezultatu patenkinta esu,mano foto pirmame puslapyje biggrin.gif Kaina man buvo pasakyta 5500,dar 50 mokejau uz foto.Svarstymu man nebuvo,nes labai norejau,niekada nesigailejau,deciausi dar ir dar,jei tik reiketu,nes dabar esu simta kartu laimingesne ir su grazia sypsena 4u.gif
Del vielos man vienodai,galiu ir visa gyvenima n esiot,tik nezinau ar reikes,plokstele istisa para dabar nesioju,metus laiko,paskui sake mazins laika,ji man labai negrazi,kai turiu tokia sypsena ,tai  norisi,kad matytu,o plokstele gadina vaizda doh.gif

Perkūnas, dar su breketais du metus išgyvenčiau, bet kai pamąstau, kad metus laiko mažiausiai su ta plokštele švepliot reikės... maniau, tik naktimis ją duoda nešiot. nesibaigiantis procesas atrodo sad.gif nesugebu pasiryžt, baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nepatyliukais @ 2010 09 28, 10:38)
Perkūnas, dar su breketais du metus išgyvenčiau, bet kai pamąstau, kad metus laiko mažiausiai su ta plokštele švepliot reikės... maniau, tik naktimis ją duoda nešiot. nesibaigiantis procesas atrodo sad.gif nesugebu pasiryžt, baisu  doh.gif

va va, man ta plokštelė irgi siaubą kelia.. doh.gif
Atsakyti
o po breketu visad pirma plokstele duoda ar kitom ir vielute deda iskart? as tai vielute deciaus jei butu pasirinkimas. Is tikro tai nera ko bijoti ax.gif juk po tu vargu vaiksciosim issisiepusios iki ausu ir pavydes mum, nes busim super laimingos thumbup.gif
nors visai nesenai maciau bachuriuka su metaliniais breketais... na is tikro negraziai atrode, bet ko tik nepadarysi doh.gif
ir dar klausimukas, o jei mane beria nuo paprasto metalo, tai ar nebus taip, kad nuo breketu bers? g.gif
Atsakyti
del vielutes ir ploksteles pasirinkimo: jo nera. vielute klijuojasi tik ant apatiniu dantu is vidines puses, o virsutiniams dedasi plokestele smile.gif
Atsakyti
Perkūnas, dar su breketais du metus išgyvenčiau, bet kai pamąstau, kad metus laiko mažiausiai su ta plokštele švepliot reikės... maniau, tik naktimis ją duoda nešiot. nesibaigiantis procesas atrodo sad.gif nesugebu pasiryžt, baisu  doh.gif

Kiekvienam skirtingai, man gydytoja prognozavo, kad plokšteles tik naktimis reikės nešioti pusę metų kasnakt, o paskui kas antrą, trečią ir t.t.
QUOTE(radviliux @ 2010 09 28, 13:08)
del vielutes ir ploksteles pasirinkimo: jo nera. vielute klijuojasi tik ant apatiniu dantu is vidines puses, o virsutiniams dedasi plokestele smile.gif

drįsčiau paprieštarauti 4u.gif draugei nuėmė breketus tai ir ant viršaus ir ant apačios priklijavo vielutes, jokių plokštelių nieko, tik nežinau kiek nešioti jas reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 09 28, 13:08)

o tikrai tikrai suaugusiam VISĄ GYVENIMĄ reiks plokštelę nešiot? Gi tas metalas galutinai dantis nubrūžins...

Žodžiu, esiu fotkint savo kaplių ir turėsit padėt man nuspręst, ar verta kančių. Nes pati norėčiau be jokių pastangų tobulos šypsenos, aišku... Bet ir į nosį dantys nesiremia, tai gal nesijaudint. Jetau, kaip sunku - nežinau, ar po to negrįžtų viskas, kai keturiadešimties atsibostų su plokštele vaikščiot. ech. unsure.gif

Atsakyti

Jos nesijaucia,man maziau nei breketai ji jauciasi,nei svepluosi nei ka,nepergyvenk mirksiukas.gif Minusas man jos tik estetinis vaizdas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 28, 15:23)
Jos nesijaucia,man maziau nei breketai ji jauciasi,nei svepluosi nei ka,nepergyvenk mirksiukas.gif Minusas man jos tik estetinis vaizdas biggrin.gif

Svajaaa, ačiū, truputį nuraminai:) bet plokštelių perspektyva nepatinka man labai labai doh.gif dar vienas dalykėlis - čia ankstesnėj temoj užskaičiau, kad savo gydytoją vyrą grubiu išvadinai smile.gif kaip sakai, pasiieškot moteriškės ar tiks ir jis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 09 28, 07:24)

Metalas 1400lt, keramika+metalas 1800lt, jei gerai pamenu.. 4u.gif

QUOTE(radviliux @ 2010 09 28, 12:08)

Nebūtinai.. nono.gif
Atsakyti